vrijdag 15 mei 2020

De mystieke zwarte ster - De invloed van deze "zwarte ster" Door Dr. Schavi M. Ali.


De mystieke zwarte ster - De invloed van deze "zwarte ster" ook genoemd in het energie overzichtje hieronder (net geplaatst) 

De mystieke zwarte ster. Door Dr. Schavi M. Ali.
Een "Black Star" heeft lange golflengten van straling en een sterke zwaartekracht "pull". Het ontstaat wanneer al het geproduceerde licht wordt teruggezogen in de ster en de omringende gassen en elektromagnetische energie erin instort.
De temperaturen stijgen steeds verder naarmate het centrum wordt benaderd. Het kan drie keer zo groot zijn als de zon van dit sterrenstelsel ("Melkweg"). Earth / Gaia beweegt momenteel tussen de zon en een enorme "Black Star".
Er wordt aangenomen dat het een diepgaand effect heeft op het slaappatroon van de mens (slapeloosheid veroorzaken, slapen maar om de paar uur wakker worden met moeite om weer in slaap te vallen, vreemde dromen over mensen uit het verleden, enz.), Energieniveaus (extreme vermoeidheid), hitte stijgingen en algemene effecten op het bewustzijn, zodat verschillende mystieke vermogens worden versterkt met spirituele inspanningen, zoals het deelnemen aan diepe meditatie of genezingswerk.


Een "Black Star" verschilt van een "Black Hole" doordat er een "Black Hole" optreedt wanneer een ster naar buiten explodeert, wat een "super nova" wordt genoemd. Het gemaakte donkere gat trekt objecten naar zich toe als een stofzuiger.
Aan de andere kant lijkt een "zwarte ster" ervoor te zorgen dat objecten eromheen zweven, en zelfs geen licht binnenlaten, omdat, zoals hierboven vermeld, licht er weer in wordt getrokken, net als verschillende kosmische deeltjes.
Het lijkt dan te sluiten en heeft een klein lichtgat - alsof je in een grot bent die is ingestort, maar er is een klein zicht op 'licht aan het einde van de tunnel'.
Een ander vreemd fenomeen is dat een "zwarte ster" ervoor zorgt dat het ruimte / tijd continuüm, dat wil zeggen tijdlijnen, verschuift. Het fenomeen multidimensionaliteit kan voorkomen.
Mensen kunnen het gevoel hebben dat ze zich in meer dan één dimensie bevinden die wordt ervaren als een gevoel van lichte "duizeligheid" of duizeligheid.
Als dit gebeurt, helpt diep ademhalen en veel water drinken met citroen.
Hoewel citroen een citrusfruit is met een zuurgehalte, wordt het in de bloedbaan eigenlijk alkalisch.
Citroen is een krachtige antioxidant die het immuunsysteem versterkt. Water, zoals bekend, geeft ons zuurstof en hydratatie.
Als we goed zuurstofrijk en gehydrateerd zijn, en als we voldoende zuur en alkaliteit hebben, worden alle aspecten van het fysieke vat versterkt en gebalanceerd.
Veel mensen zijn te zuur. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat hoe meer alkalisch een persoon is, hoe kleiner de kans dat hij of zij gezondheidsproblemen krijgt.
Terug naar de "Black Star" - de weersomstandigheden kunnen zeer uitgesproken worden wanneer de aarde / Gaia tussen de zon en deze ster reist.
Er kunnen tornado's, sterke onweersbuien, grote aardbevingen, vulkaanuitbarstingen of gewoon stortregens zijn. Dit komt doordat de zon coronale massa-ejecties / plasmagolven vrijgeeft die worden voortgeduwd door zonnewinden die de magnetische en geomagnetische aspecten van de planeet beïnvloeden.
Tegelijkertijd zal de 'Black Star', zoals eerder besproken, een 'pull' maken op de zwaartekrachtsenergie van de planeet.
De trillingsfrequentie van aarde / Gaia, met name de amplitude ervan, zal waarschijnlijk pulseren met hogere numerieke waarden.
De energetica van deze "Zwarte Ster", terwijl verschillende planeten deze maand van mei 2020 en volgende maand ook retrograden, zijn redenen voor analyse omdat retrograde planeten eerder een innerlijke reflectie veroorzaken dan zoveel naar buiten gerichte activiteit, en een "Black Star" trekt interessant genoeg energie in zichzelf zoals hierboven vastgesteld.
Licht wordt naar binnen getrokken.
Is deze 'zwarte ster' een boodschap van communicatie met het hogere zelf, de ziel, het goddelijke binnenin?
Helpt het bij het opschonen van de tijdlijn van het cellulaire geheugen?
Het zal interessant zijn om te horen over de ervaringen van de bewoners van Earth / Gaia in de komende weken.
Het is verstandig om te focussen op relatieproblemen, hoe dienstverlening aan het collectief het beste kan worden gerealiseerd, het verbeteren van gezondheidswelzijn, lessen die zijn getrokken uit ervaringen uit het verleden en het vestigen van goddelijke principes in iemands leven.