vrijdag 13 maart 2020

De 9D Arcturische Raad - Genees het Angst-Zaaien met het Coronavirus - gechanneld door Daniel Scranton

De 9D Arcturische Raad
- Genees het Angst-Zaaien met het Coronavirus -
gechanneld door Daniel Scranton

"Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij dat we ons met jullie allemaal kunnen verbinden.

We zijn begonnen met het onderzoeken van de implicaties van het angst zaaien, dat daar op jullie wereld gebeurt ten gevolge van deze coronavirus situatie.  We weten dat bepaalde mensen gevoelig zijn voor angst zaaien. Zij zijn degenen die op dit moment het doelwit zijn. Het in angst houden van jullie allemaal is een zeer succesvolle manier geweest om jullie allemaal onder controle te houden. Maar zoals we al eerder hebben gezegd, weegt de hoeveelheid medeleven die wordt opgewekt voor degenen die ziek zijn geworden alsmede voor de families en vrienden van de overledenen, ruimschoots op tegen het negatieve effect van het angstgedoe.

Ieder van jullie die wakker is, wordt op dit moment opgeroepen om deel uit te maken van de medelevende deken van energie die de mensheid op dit moment nodig heeft. Mensen moeten zich veilig voelen over hun gezondheid en welzijn. Degenen onder jullie die op dit moment de lichtwerkers zijn, zijn degenen die deze deken van energie, die van genezende liefde en licht, construeren en het over de hele planeet werpen op dit moment. Zie jezelf werken met de andere lichtwerkers, de andere genezers, de andere compassievolle zielen overal op de planeet om deze genezende, liefdevolle, meelevende energie mede te creëren. Stelt u zich eens voor dat u die deken op dit moment over de hele bevolking heen vasthoudt.

Geef ruimte aan hen die leven in de angst dat ze ziek worden en mogelijk zelfs sterven. Dit is een gigantische wortelchakra-reiniging voor de mensheid en wanneer je je reinigt, zijn er bijwerkingen. Je ervaart inderdaad pijn tijdens een reiniging omdat je datgene loslaat wat giftig is. Er zijn nu genoeg mensen die aan het coronavirus hebben geleden om de reiniging van het wortelchakra te hebben voltooid, maar de angsten zijn nog steeds aanwezig, omdat sommige de angsten zijn die in dit leven zijn ontstaan en gewoon rondzweven in de energievelden van de mensen.

Het reinigen van de energievelden van ieder mens van de angsten die worden vastgehouden, is hier de laatste stap. Julie zijn degenen die helpen om deze laatste zuivering te bewerkstelligen met een zachte vriendelijkheid in je hart voor degenen die de angst voelen. Jullie zijn degenen die op dit moment worden opgeroepen om sterk te zijn, om in balans te zijn, om geaard te zijn, en om te weten dat je vibratie altijd zal bepalen hoeveel gezondheid en welzijn je vasthoudt in je lichaam. Dat wetende is het vasthouden van die waarheid in je bewustzijn, ook hetgeen in deze tijd belangrijk is voor het collectief.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van de verbinding met u."

Vertaald met www.DeepL.com/Translator door Winfried