donderdag 26 maart 2020

Saul: Jullie aanwezigheid in vorm op dit moment van het ontwakingsproces is een absoluut essentieel onderdeel van het goddelijke plan./ door John Smallman / dinsdag 24 maart


Saul:
Jullie aanwezigheid in vorm op dit moment van het ontwakingsproces is een absoluut essentieel onderdeel van het goddelijke plan.
door John Smallman / dinsdag 24 maart


De wereldwijde pandemie en de constante stroom van adviezen daarover, is voor velen van jullie verwarrend en verontrustend, omdat jullie je zorgen maken over de gezondheid en het welzijn van vrienden en geliefden.  De eigen quarantaine, waarin velen van jullie verkeren, heeft de neiging om het gevoel van afscheiding te intensiveren, wat een belangrijk aspect is van de illusoire wereld van vorm, waarin jullie jezelf als mensen ervaren. En dit kan jullie onnodig ongerust maken. Echter, in quarantaine zijn of zelfafzondering is in feite een uitstekende gelegenheid voor jullie om veel meer tijd te besteden aan het zich ontspannen in de vrede van jullie heilige innerlijke heiligdommen, van waaruit jullie een beroep kunnen doen op jullie ondersteuningsteams in de spirituele sferen voor troost en begeleiding.  Wanneer jullie in rust zijn binnen die heilige innerlijke ruimte is het veel gemakkelijker voor jullie om de hoeveelheid en het lawaai van jullie normale en bijna onophoudelijke gedachtenstroom te verminderen, waardoor het makkelijker voor jullie is om te luisteren naar en de persoonlijke begeleiding van jullie vrienden en ondersteuningsteams in de spirituele sferen te horen.  Ze zijn altijd beschikbaar. Echter, wanneer je in je normale en drukke dagelijkse leven staat, is het vaak erg moeilijk voor je om je er bewust van te zijn, laat staan om ze te horen of te voelen. Dus, terwijl jullie nu genoeg tijd hebben om dit te doen, maak er dan een punt van om drie of vier keer per dag bij jullie spirituele ondersteuningsteam op bezoek te gaan. Dit zal jullie verbinding met hen versterken en jullie in staat stellen om gemakkelijker met hen te communiceren en hen duidelijker te "horen".


Hier in de spirituele sferen kijken we met verwondering en vreugde toe, terwijl jullie zo krachtig vooruitgaan in jullie collectieve ontwakingsproces.Terwijl jullie je dagelijkse leven als mens op dit punt van jullie spirituele evolutie meemaakt, is er heel weinig directe feedback beschikbaar om jullie de fantastische vooruitgang te laten zien die jullie daadwerkelijk boeken. Daarom verlangen we in de spirituele sferen naar het jullie up-to-date en volledig op de hoogte houden van de vooruitgang, die we zo duidelijk kunnen zien maken. Dus kom regelmatig met ons in contact zodat we jullie kunnen inspireren met bemoedigende rapporten over de vooruitgang. Dit zal jullie enorm helpen bij het loslaten van eventuele twijfels of angsten, die ontstaan als gevolg van de bijna continue stroom van negatief nieuws op de mainstream media en op de sociale media forums waarop jullie geabonneerd zijn, of die de hele dag te scannen zijn.

Zoals jullie al zo vaak is verteld, is jullie ontwaken gegarandeerd, omdat jullie onsterfelijke wezens zijn die uit de Bron zijn geschapen en dienovereenkomstig in een staat van eeuwige vrede en vreugde. Jullie hebben slechts kortstondig een ervaring als sterfelijke wezens voor een zeer beperkte tijd voordat jullie naar huis terugkeren. Het lijkt erop dat jullie deze ervaring al geruime tijd ondergaan, maar in werkelijkheid gebeurde het slechts voor een vluchtig moment, een kort moment, en toen was het weg. En de waarheid daarvan zal ontegenzeggelijk duidelijk zijn als je ontwaakt en het eeuwige wonder van de Realiteit ervaart.

Verheug je daarom in deze tijden van chaos en verwarring, want ze geven je het duidelijkst aan dat je ontwaken dichtbij is. Door je te verheugen intensiveer je de effectiviteit van je energievelden, je individuele uitingen van Liefdevolle vorm en dit straalt krachtig uit in elke richting die iedereen in het hele rijk van de lichamelijkheid raakt. Als mensen in vorm, ernstig beperkt door jullie fysieke lichamen, kunnen jullie geen idee hebben van de kracht van jullie energievelden als ze naar buiten toe uitstralen en zo enorm helpen bij het ontwakingsproces van de mensheid. Jullie aanwezigheid in vorm op dit moment van ontwaken is een absoluut essentieel onderdeel van het goddelijke plan. Niemand kan jullie vervangen en jullie worden geweldig geëerd dat jullie ervoor gekozen hebben om jullie diensten als geïncarneerde wezens op Aarde aan te bieden op dit kritieke punt van het ontwakingsproces.

Wat nu overal ter wereld gebeurt, terwijl chaos en verwarring dagelijks lijken toe te nemen, is een groeiend bewustzijn binnen het menselijk collectief van de noodzaak van grote veranderingen in jullie houding en gedrag ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de aardse omgeving, die jullie menselijke vormen zo liefdevol ondersteunt. Je was zo afgeleid door de druk van je persoonlijke dagelijkse leven, samen met het bijna constante spervuur van angstgedreven nieuwsberichten en reclamedruk, dat er een alarm moest worden geslagen. Er moest een time-out worden genomen, zodat je ontwakingsproces niet onnodig zou vertragen of stilvallen. De huidige pandemie heeft dat alarm doen afgaan en heeft nu voor de nodige time-out gezorgd, zodat de ontwikkelingen rustig en vreedzaam kunnen worden voorbereid en ter evaluatie kunnen worden voorgelegd, voordat er essentiële nieuwe concepten worden geïntroduceerd, die jullie zullen helpen om jezelf en wat jullie werkelijk motiveert veel duidelijker te zien, waardoor jullie worden aangemoedigd om jullie persoonlijke overtuigingen en perspectieven opnieuw te evalueren in dit nieuwe licht dat in jullie allemaal begint te dagen.

De gedachten worden nu serieus gericht op de aanpak van de wereldwijde pandemie en de verwachte nawerkingen. Dit zal leiden tot een aantal broodnodige en serieuze discussies om nieuwe ideeën te genereren, die de mensheid zullen afbrengen van de beschamende, beschuldigende en over het algemeen kwalijke vormen van openbare discussies die de afgelopen jaren zo gemeengoed zijn geworden. Jullie hebben, als collectiviteit, enorme intellectuele vermogens die jullie eerder hebben gebruikt om belangrijke kwesties aan te pakken, die ontstonden met betrekking tot menselijke interacties op alle niveaus van de samenleving, van families tot naties. Nu worden deze vermogens opnieuw opgeroepen, samengebracht en met elkaar verbonden, zodat harmonieuze bijeenkomsten - waarin alle aanwezigen worden gerespecteerd en gehoord - de ontwikkeling stimuleren van essentiële nieuwe ideeën die u vooruit zullen helpen. Weg uit de huidige wereldwijde impasse, die heeft verhinderd, dat er innovatieve methoden worden ontwikkeld om jullie grote problemen op meer dan op zeer kleine schaal aan te pakken.

De mensheid heeft een ongelooflijk potentieel om uiterst effectieve manieren te ontwikkelen om de levensomstandigheden van iedereen op de planeet te verbeteren, waarbij de zielsverwoestende armoede waarin zo velen onwillig, onnodig en in feite bijna crimineel opgesloten zijn, volledig wordt uitgeroeid.  Dit is vooral te wijten aan een gebrek aan serieuze motivatie bij de degenen die aan de macht zijn om de kwesties, waarvoor zij geplaatst en verantwoordelijk zijn, op een correcte en liefdevolle manier onder ogen te zien en aan te pakken. Een deel van de reden hiervoor is dat men voor eonen het plezier heeft gehad om degenen die fouten maken streng te beoordelen en te veroordelen.  Als gevolg daarvan zijn mensen, die grote organisaties van welke aard dan ook controleren en beheren, vaak uiterst terughoudend om de verantwoordelijkheid op zich te nemen en belangrijke beslissingen te treffen, omdat ze bang zijn om fouten te maken en daarvoor te worden aangeklaagd en veroordeeld.

Maar, zoals u weet, maken mensen vaak fouten; het maakt deel uit van het leerproces dat het mens-zijn met zich meebrengt. Er moet dus een verandering komen in de houding ten opzichte van fouten die mensen in staat stelt en aanmoedigt om ze toe te geven, zodat iedereen ervan kan leren, zodat er veranderingen in de procedures kunnen worden aangebracht om de kans op herhaling te verminderen.  In sommige van jullie meer technologisch geavanceerde industrieën is veel gedaan om dit soort zaken aan te pakken en het is zeer effectief geweest. Desalniettemin hangt bij velen in gezaghebbende posities de menselijke angst om te falen en voor het altijd mogelijke stigma en de schaamte die er vaak mee gepaard gaan. Er moet dus nog veel meer worden gedaan om liefdevol en humaan om te gaan met degenen die fouten maken.  Wanneer angst niet langer een probleem is, maken mensen veel minder snel fouten, omdat hun stressniveau enorm is verminderd, wat leidt tot veel duidelijker denken over welke problemen ze ook aanpakken. En natuurlijk hebben ze dan de motivatie en de integriteit om veel beter en zonder onnodige vertraging om te gaan met de problemen en kwesties die zich voordoen.

Dus, om te herhalen, zorg ervoor dat je de intentie hebt om dagelijks alleen maar liefdevol te zijn, wat er ook gebeurt en stel het opnieuw in op elk moment van de dag dat je er mee geconfronteerd wordt. Naarmate meer en meer van jullie dit doen, wordt de effectiviteit van die individuele intenties samengevoegd en geïntensiveerd. Dit is het krachtigste wat jullie kunnen doen om de veranderingen teweeg te brengen die essentieel zijn voor de mensheid om in vrede en harmonie op Aarde te leven. Hierdoor wordt de staat van "de Hemel op Aarde", waarnaar zo veel wijzen en mystici hebben verwezen en die allen diep in hun hart oprecht verlangen, effectief tot stand gebracht. Jullie gaan inderdaad ontwaken in de Hemel op Aarde, een staat die jullie, in jullie intense Liefde en Wijsheid, voor iedereen hebben geschapen en gevestigd. Het is al bij jullie, gewoon geduldig wachtend tot jullie alles uit jezelf loslaten dat niet in overeenstemming is met Liefde en dientengevolge in feite de Werkelijkheid voor jullie verbergt.

Met zoveel liefde, Saul.