zaterdag 28 maart 2020

De Great Solar Flash komt eraan, een gigantische golf van energie komt rechtstreeks uit de Kosmische Centrale Zon ". vertaling uit bron: Fito Loza



De Great Solar Flash komt eraan, een gigantische golf van energie komt rechtstreeks uit de Kosmische Centrale Zon ".

EIND VAN DE MATERIE
We zijn het einde van het financiële systeem aan het afronden. De mensheid is het zat om zoveel koningen te dienen, zoveel kronen en de spirituele hiërarchie die de werelden regeert, heeft Corona Virus laten ingrijpen.
De kroon is geen garantie meer voor macht. Integendeel, nu is zij de pijnlijke zin die een schaakmat zal geven in dit manipulatieve spel.
De grote verliezer zal precies degene zijn die altijd heeft geprofiteerd van de uitbuiting van anderen. Degene die altijd de regels van de economie van de planeet heeft gedicteerd.
Game over voor alles wat vergeleken met de koning. Voor de vorm van overheid die in plaats van zijn volk te besturen, het altijd uitbuiten om hem te dienen.
Spel voorbij voor het financiële systeem van de mensheid.
Einde spel voor manipulatie geïnteresseerd in de gezondheid, lesgeven, wetenschap, religies en overal.
Angst is gewoon een pakket van tragische herinneringen dat alle mensen, die op een gegeven moment in het verleden, situaties van extreme pijn en lijden hebben meegemaakt.

Nu komt de test neer op het loslaten van die angst en vertrouwen, want alles is altijd voor ons bestwil geweest.
Alles is een leermoment waardoor we de stappen van de evolutionaire ladder beklimmen.
Dit virus is dodelijker voor financiering dan gezondheid.
Veel wezens zullen zich ontlichamen voor het Kroonvirus, maar ze zijn in hun tijd om te vertrekken. Het kan voor elke andere gezondheidscomplicatie zijn, want niemand "sterft" voor de vastgestelde datum behalve zelfmoord, vrijwillig of onvrijwillig.
Het Kroonvirus voedt zich met energie van derde dimensie. Maar het overleeft niet in hogere energieomgeving. In de sferen van de Nieuwe Wereld is er geen ziekte, geen pijn, geen angst. № koning wordt gekroond daarom bestaat er geen kroon.
Corona betekent ook Cuore, vanuit het hart. Als de duisternis de laatste kaart wilde spelen om de controle over de aarde te houden, dan vallen de Krachten van Licht tegenaanval met het tegengif. Het kwaad wordt met goed gevochten. Haat wordt met liefde gestreden. Het is in de coronaire chakra waar onze verdediging tegen het Corona Virus is. Liefde, medeleven, liefdadigheid, begrip, alle hoge gevoelens die samen, vechten tegen het virus.
We staan op het punt om de Grote Zonne Flash te ontvangen, een gigantische golf van energie die rechtstreeks afkomstig is van de centrale kosmische Zon, die over de aarde verspreid zal worden door een hartslag van coronaire massa van onze zon, die in de vorm van halo, zal komen kroon de erfgenamen van de Nieuwe Aarde. Zij zullen de nieuwe koningen zijn, niet om anderen te regeren, maar om dominantie van hun eigen geweten te hebben.