zondag 29 maart 2020

Extra update van wat zich nu ontvouwt ~ Manuela v/d Knaap


Extra update van wat zich nu ontvouwt

De nieuwe Maan in Ram van afgelopen dinsdag 24 maart 2020 was erg intens. Deze energie was erg duidelijk in het openen van nieuwe lagen in het nieuwe energielichaam en de verbinding met de Aarde en de Bron. Het was een enorme initiatie, die van ons vraagt om heel dicht bij jezelf te blijven. Van daaruit en vanuit de onvoorwaardelijkheid hebben vele ervaren dat ze tijdens het webinar op een nieuwe manier werden verbonden met de Kosmos en Aarde. 

*
Dragende Wezensessentie van de Aarde
De dragende energie van het Wezen van de Aarde komt veel actiever dan voorheen naar buiten en stroomt op een andere manier de cellen in. Tijdens mijn webinar begeleid ik je om vanuit een onvoorwaardelijke verbinding met jezelf de verbinding met deze Wezensessentie van de Aarde te maken.
*

Nieuwe Stargate
De kosmische verbinding met onze multi-dimensionale lagen van ons bewustzijn, kwamen in een zeer stevige verbinding. Veel deelnemers en ik ook, konden waarnemen hoe er nieuwe lichtlijnen werden geweven vanuit het punt wat de Zielesterchakra weer omvat. Dit was een enorme Zon van witlicht, een nieuwe Stargate die open ging. (bij sommige zoals bij mij was deze al aan het openen na de volle Maan van 9 maart) De uitlijning in onze kern wordt nog weer krachtiger en duidelijker verankerd. 
*

Oerkracht
Onze (oer)kracht wordt aangesproken. De gal kan opspelen, omdat de instinctieve lagen die we verstopt hebben in het onderbewuste, weer verbonden willen worden met de oerkracht in de Aarde. En de gal is daarin de kracht van het lichaam die dit faciliteert. Het kan dus zijn, dat je lontje wat korter is dan normaal en het instinct aangescherpt.
*

Kracht in jezelf
Ook kan een gevoel opspelen van diep gewond zijn en het niet kunnen leveren wat er nodig is, met de nodige diepe onmacht en pogingen om te controleren. Wat de nieuwe kosmos-aarde verbindingen van ons vragen is de kracht in jezelf te zoeken en je niet door de macht en onmacht en onwaardige gevoelens te laten verleiden om de ander en de wereld proberen te veranderen. Maar juist nu aanwezig te zijn in verbinding met de grote kracht die nu ontwaakt in jezelf en met wat er is in je leven is de meest heilzame weg. Van daaruit komen er andere oplossingen of neem je afscheidt van situaties en mensen. Deze oplossingen vanuit innerlijke manifestatie kenmerken zich door gemak en eenvoud.
*

Extra webinars
Omdat dit een heel belangrijk moment is in onze evolutie, heb ik een paar extra webinars ingepland. Om de grote veranderingen te ondersteunen en in lijn te blijven met de ascentie van de Aarde. En als je wel vastzit in afhankelijkheid van de buitenwereld dan is angst aangewakkerd door het hele mediacircus mogelijk maximaal. En ook daarvoor is extra ondersteuning en voor een diepere verbinding met jezelf in deze tijd van veranderingen en onzekerheid. Vergeet niet dat de klok zaterdagnacht een uur vooruit gezet is, als je gaat deelnemen aan een van deze webinars. Je bent van harte welkom 

Het eerste extra webinar is op zondagavond 29 maart 2020 & het tweede op donderdag 2 april 2020. Daarnaast gaan de nieuwe en volle Maan webinars ook gewoon door. 

Lees ook het laatste artikel over de nieuwe Maan in Ram van dinsdag 24 maart 2020: https://www.facebook.com/Manuela.inzichten/posts/3062030983831087

Heb het goed... 
© Manuela van www.inzichten.com