maandag 6 november 2023

Judith Kusel: De Roep ~ 6 november 2023

Judith Kusel: De Roep

Judith Kusel –  november 2023

De Roep

Voordat we incarneerden, ontmoetten we allemaal onze hogere gidsen en bespraken we onze vorige levens en de zielenlessen in meesterschap, die we nog steeds moesten willen beheersen in dit leven (vanaf 1994 geldt dit niet voor alle zielen toen nieuwe zielen begonnen te incarneren en masse en sinds 2012 alleen maar nieuwe zielen) en de negatieve patronen die we met andere zielen creëerden om uiteindelijk te worden opgelost en ons allemaal te bevrijden.

Maar vooral sinds de jaren vijftig arriveerden de eerste vrijwillige zielen, de Indigokinderen en inderdaad pioniers. Zij waren een gespecialiseerde taakgroep van zielen die al eerder levens op aarde hebben gehad, en die nu de weg moesten bereiden voor de geboorte van de Nieuwe Aarde, de nieuwe mensheid en meer dan dit, de Nieuwe Gouden Eeuw.

Ze worden versterkt door de Kristalkinderen, 1972 tot 1994, daarna 1994 tot 2012, de Regenboogkinderen en vanaf 2012 de Zonnekinderen, etc. Vanaf 2024 zullen de Super Zonkinderen geboren worden, zijn een octaaf hoger geëvolueerd dan de Zonnekinderen en zullen het nieuwe bovenmenselijke ras zijn.

Vandaag wil ik tot de harten en zielen van ons allemaal spreken, die de pioniers waren, degenen die ooit de barrière van de 3D moesten doorbreken en daardoor het ontwaken van zielen op meerdere niveaus moesten aanwakkeren.

(Ik weet dat dit al zo is sinds ik in de bibliotheek begon te werken, en dit escaleerde in een andere vorm toen ik mijn baan opzegde en een totaal nieuwe en andere manier van leven moest beginnen, hoewel mijn Ziele Readings in feite die van bibliothecaris zijn op een veel hoger en gevorderd niveau. Ik ben in die jaren altijd actief betrokken geweest bij het verheffen van gemeenschappen in vele uitingen en vormen en heb op dit gebied vaak pionierswerk verricht.)

Op dit moment vindt de verschuiving plaats naar de hogere octaven van liefdevolle dienstbaarheid voor de ontwaakten, want we moeten nu niet alleen hun missie versterken, maar tegelijkertijd ook versterkt worden.

Dit betekent dat de Verlichting van Zielen nu de hogere vermogens van de ziel zal openen naar mate onze Zielensterren geactiveerd worden, zodat we toegang kunnen krijgen tot ons volledige potentieel als ziel en tot alle kennis die is opgeslagen in de Universele Geheugenbanken van onze eigen ziel, versterkt door de Ziel. Groep/Monade.

Voeg hier aan toe dat sommige hiervan CLUSTER Zielgroepen zijn en uit 144.000 zielen bestaan in plaats van slechts 144. Onlangs vond in Portugal een Monade Fusie plaats, toen het portaal daar openging (zie Diana Cooper) en dit versterkte alles.

Wat dit betekent is een veel hoger octaaf van activering van ons volledige zielspotentieel. Als je dacht dat je alles had gedaan wat je kon en kunt, dan gaat dit veranderen, omdat we nu inderdaad tot veel hoger dienstbaar werk zullen worden geroepen, en dat is, zoals ik voortdurend wordt herinnerd, het verankeren in het Nieuwe Gouden Tijdperk van Eenheid.

We kunnen geen eenheid creëren als alles binnenin ons in chaos verkeert. Dit betekent dat het werk in ons allemaal begint voordat we op andere manieren liefdevol kunnen dienen. Het betekent ook dat we boven de oude dualiteiten en scheidingen uitstijgen, en weigeren in de dualiteit te worden getrokken, in welke vorm of manier dan ook.

De Verschuiving vindt nu op versterkte wijze plaats in het Hart/Ziel, waar de bovenste chakra’s nu tot hun volle potentieel worden geactiveerd, omdat we nu via onze Monaden weer verbonden zijn met de Grote Twaalf Centrale Zonnen en vooral met de 7e Centrale Zon van Verlichting. waarmee we altijd verbonden waren, sinds de geboorte van deze planeet via Sirius.

Dit verband werd echter verbroken tijdens de val van Atlantis. Het is nu teruggekeerd en zijn verlichtende aanwezigheid zal ons inderdaad naar de volgende octaven van het Ascentieproces tillen op manieren die we niet eens kunnen voorzien.

Dit zijn enorm krachtige verschuivingen.

Ik weet inderdaad zeker dat de oude energiecentra van de Aarde, en de kristallen piramides en de kristallijne energienetwerken en de ruggengraat van de Aarde, volledig zijn opgegaan en geïntegreerd zijn in de Nieuwe Aarde en dit betekent dat al het leven en de levensvormen zijn verdwenen. We gaan nu door een versnelde ascensie in de hoogste graden en dit bevrijdt ons van de 3D en alle negatieve patronen uit het verleden (als we ervoor kiezen om ze los te laten en er niet voor ons leven aan vast te houden, want we hebben vrije wil en keuze) en het volledige herstel van het Universele en Galactische Meesterschap zijn veel zielen die zich vrijwillig in waarheid hebben aangeboden.

Het is inderdaad de geboorte in alle vormen en uitdrukkingen van het Nieuwe Adam Kadmon Verlichte Ras, de Gouden Regenboog Mensen en Stammen, en met deze eenheid en Eenheid, het volledig omarmen van onze Goddelijkheid en het leven van onze hoogste zielswaarheden met integriteit, zuiverheid en liefde.

Jouw ziel en de mijne zijn hier gedurende vele levens op voorbereid en de Nieuwe Kinderen ook op hun eigen manier, en nu we ons nu in een versnelde ascensie bevinden, zul je merken dat je in de kern snel begint te veranderen, omdat je veel dieper verbinding maakt met de wereld. en hogere niveaus naar je eigen ziel en zielengroep, waarbij je het Christus/Boeddha/Atma/Eeuwige Zelf binnenin volledig omarmt en je zielsmissie en doel leeft en vervult, met liefde en in liefde en in liefdevolle eenheid met Al Dat Is terwijl we volledig verankeren in de nieuwe Lichtgemeenschappen.

Judith Kusel