maandag 6 november 2023

De Waarheid Van God Staat Nog Steeds, Adem Het Licht In En Sta In Het Sterke Huis Van God / Kanaal: Marie Mohler ~ 6 november 2023


De Waarheid Van God Staat Nog Steeds, Adem Het Licht In En Sta In Het Sterke Huis Van God

Kanaal: Marie Mohler –  November 2023

Dierbaren,

Het is Moeder Aarde, God/Bron/Schepper, Moeder Maria, El Morya en de Arcturiaanse Hoge Raad hier, stromend door het Licht van Eeuwigdurende Liefde, Hartgecentreerd Weten en de Goddelijke Kristallijne Frequenties die de Godsenergieën in jullie elke dag naar deze planeet doorzenden. Jullie zijn hier om alles te manifesteren waarvoor jullie werkelijk bedoeld zijn in deze Nieuwe 5D Aarde Realiteit. Jullie zijn hier om het licht van 1000 zonnen te schijnen en het Licht en de Liefde van de Bron in dit rijk uit te stralen. Jullie zijn hier als een weerspiegeling van de Ene Ware Bron en als een essentie van de Ene Ware Bron. Simpel gezegd geliefden, jullie zijn Goddelijk. Jullie zijn het Goddelijke zelf. Onthoud dit. Onthoud dit terwijl november en december 2023 binnenrollen en meer openbaringen, ontvouwingen, opkomsten, samenkomsten en veranderingen op epische schaal uitrollen.

Laat ons een Diepe Goddelijke Bewuste Adem In nemen. En terwijl je vandaag een aantal Heilige Bewuste Ademhalingen met ons inademt, nodigen we je uit om je te herinneren wie je bent terwijl je in elke ademhaling samenwerkt met het Licht van de Bron. Je bent hier als een schitterende Vonk van het Godshart. En door op deze manier bewust te ademen, blaas je Goddelijke Adem, Goddelijk Licht, Goddelijk Zicht en Goddelijke Zegeningen in je leven, zelfs als je het gevoel hebt dat je er een tekort aan hebt. Het is allemaal hier, in jou.

Alles wat je werkelijk ooit nodig hebt is allemaal hier in JOU. De magie zit in de adem, geliefden. Dat is altijd zo geweest. En voor altijd zal zijn. God/Bron/Schepper is een Oneindige en Perfecte Schepper, waar alles in de Schepping samenweeft voor het Hoogste, Beste en Grootste Goed van Iedereen, door alle tijden heen. Van de eenvoudigste en meest voortreffelijke Schoonheid van Bewust Ademen, tot het donkerste zaad dat ooit op de aarde viel en demonische agenda’s, pijn en lijden creëerde … in het Grootste Beeld van de hele Schepping … is de Overkoepelende Essentie van de Schepping en de Magie van het Goddelijke altijd in jullie geweest. Het heeft deze Aarde altijd overspoeld, zelfs in de somberste en donkerste tijden van de Aarde. Dus adem vandaag wat van deze Goddelijke Magie met ons in. Adem het Levende Licht in van God/Bron/Schepper in Bewuste Eenheid met je eigen fysieke lichaamstempel en het geheel van je Eeuwige Ziele-Essentie. Jullie zijn hier om de Glorie van Gods Schepping manifest te maken, temidden van een Zee van Discordante Energieën en Wilde Gebeurtenissen die over de hele wereld plaatsvinden.

Hoe maak je deze Goddelijke Glorie manifest? Deze schitterende Vreugde en Licht? Je ademt bewust in eenheid met de Bron, zoveel als je kunt, elke dag. En op de momenten dat je het vergeet, zal je Autonome Zenuwstelsel je leiden in de expressie van het Levende Licht in je leven, als je het zo bedoelt. Als je het zo bidt. Als je weet dat het zo is!

Dus terwijl we enkele frequenties met jullie delen voor november en december 2023, nodigen we jullie uit om bewust te blijven ademen in partnerschap met het Licht en het Hart van de Goddelijke Bron, zodat je een kanaal kunt zijn van Gods Vrede, Licht en Genade in een tijd waarin de wereld op dit moment een groot gebrek lijkt te hebben aan dit gebied en dit bewustzijn in het grootste deel van de mensheid. Er is voldoende aanbod van alles wat je ooit nodig hebt of verlangt, geliefden. Onthoud dat de schepper van gebrek en schaarste de bijbelse slang was en is en de buitenplaneet energieën die deze frequenties in deze wereld brachten en een God Tijdlijn afdaalden in een stukje afwijkende illusie, dichtheid, giftigheid en opsluiting.
De Ene Ware Bron Schepper kent alleen overvloed, genade, eeuwig licht, liefde en schoonheid.

Kun je de schommelingen van bewustzijn voelen die zich nu in jouw tijdlijn ontvouwen? Afwijkende, disharmonische en uitdagende onrust, verwarring en illusie gaan hand in hand met Absolute Lichtgevulde Kwantumcreatie, Bevrijding, Overvloed en Zielsuitbreiding. Het is nogal een contrast, geliefden. Alle tijdlijnen van het universum zijn geïntegreerd, of losgelaten, en hebben nu hun weg gevonden naar een Tijdlijn van Dualiteit die nog nooit eerder is gezien. De Realiteit van de Dualiteit tussen Goed en Kwaad staat op het Middelpunt. En jullie zijn allemaal het publiek, de jury, de rechter en de kosmische reinigers van dit alles. De omvang van deze tijden is niet verloren gegaan aan velen van jullie hier, aan de voorkant van de Schepping, die getuige zijn van deze laatste strijd die zich afspeelt en de bevingen, schokken en bevingen ervaren van dit niveau van energie die recht tegenover elkaar staat. Als twee enorme reuzen een laatste duel op jullie wereld zouden houden, zouden jullie elke donderende voetstap voelen. Je zou elke slag voelen als een episch gerommel onder je eigen voeten, omdat de aarde zelf zou schudden.

Dat is een metafoor die je zou kunnen toepassen op je eigen levenservaringen in november en december. Het is de confrontatie van de reuzen van deze Realiteit van Dualiteit op dit moment. Bron Schepper is uiteindelijk in een competitie helemaal alleen voor Zichzelf. Maar in deze wereld, met de Spirituele Strijd verhoogd in deze tijden tot het niveau en de schaal waarop jullie het allemaal ervaren, voelt het als het ultieme Gezicht van de Reuzen, of Strijd der Reuzen ~ De Strijd van Goed en Kwaad die elkaar opnieuw ontmoeten op het Centrale Podium van 2 Laatste Tijdlijnen die samenkomen. Er is de Tijdlijn van Waarheid, God, Licht en Liefdevolle Vriendelijkheid en er is de Tijdlijn van de Slangenillusies, duisternis, manipulaties en misleidingen. Allen rijzen op in de trillingen en schudden om de

Waarheid van deze tijden te zien en de epische overwinning van de duisternis te ervaren waarin uiteindelijk alleen Licht overwint.

Op deze manier is er een Oproep aan je Innerlijke David die naar voren wordt geroepen. Herinner je je David en Goliath? Hij had zijn slinger en zijn stenen en hij werd door God van binnen geroepen om het op te nemen tegen Goliath, die de duidelijke winnaar leek te zijn voordat hun duel en hun strijd ooit begonnen. Wat is Gods slinger? Steeds toenemend en steeds uitgestrekter Licht. Wat is de Goliath van de slang? Dat is een ingewikkelder antwoord. Maar we zullen het samenvatten in de geschiedenis en het oorlogsspel van Babylon.

De toe-eigening van woorden en de toe-eigening van de financiën of overvloed van de wereld. Dat is de ultieme slinger van de slangachtige Goliath. En die Goliath is een vechtmachine geweest sinds deze duistere energiewezens lang geleden deze tijdlijn van God binnenkwamen, op zoek om te foerageren, te stelen, te plunderen en te oogsten van alles en nog wat dat hen de voeding zou geven om nog een dag te leven en te heersen.

Zal God/Bron/Schepper de strijd aangaan met de Bijbelse Slang en zijn leger op een slagveld? Misschien. Zul je of zie je dit nu gebeuren? Kun je de trillingen en schokken voelen van Reusachtige Energieën die botsen als Kosmische Bliksem en Enorme Donderslagen? Wat is God uiteindelijk aan het schudden? De Serpentine Fundamenten waarop de Energieën van Babylon gebouwd waren. Woordmanipulaties en de wereld van financiën en bankieren. Het is een grote, gigantische, epische strijd. Maar de uiteindelijke focus aan beide kanten van het duel (de duel-aliteit) is de Macht en Aanwezigheid van het Woord en de Macht en Aanwezigheid van de Geld/Gezondheids/Financiële Systemen van de Wereld. De slang heeft duizenden jaren lang een veldslag gehad met het manipuleren van zowel het levende woord als de goddelijke overvloed die bedoeld is voor al het bewuste leven hier op planeet aarde. Het heeft nog steeds het gevoel dat het deze epische strijd en dit oorlogsspel zal winnen. Maar wat in deze tijden voor iedereen van vitaal belang is om te weten, is dat het Licht altijd overwint, zelfs als het het tegenovergestelde lijkt. Zoals jullie weten is schaken een spel van strategie, uithoudingsvermogen, geaarde kracht en werkelijk hogere dimensionale visie. Raad eens wie in deze strijd hoger dimensionaal ZielSZicht heeft en wie kortzichtig is? Raad eens wie in deze strijd staat voor vrijheid, de grootsheid van de Schepping en de overvloed die de hele Schepping in petto heeft voor elke bewuste levensvorm op haar? Raad eens wie in deze strijd staat voor het angst- en littekenbewustzijn, dat het moet creëren om de angst te versterken die het routinematig moet manifesteren om de illusie van schaarste in het menselijk bewustzijn te etsen?

Het is veel werk om illusies te moeten blijven voeden in Godwezens, met het Goddelijk Mannelijke en Goddelijk Vrouwelijke en Levend Licht dat elke dag door hun aderen en bewustzijn stroomt! Maar dat is alles wat de bijbelse slangenfrequenties en entiteiten nog hebben. Ze hebben geen echte ziel. Ze hebben geen echt licht. Ze hebben geen echte levenskracht. Die zijn ze lang geleden al kwijtgeraakt. Ze kunnen alleen maar lenen, stelen, bedriegen, manipuleren en corrumperen. Hun energie heeft, als je er echt over nadenkt, een heel duidelijke handtekening. Het is een zeer herkenbaar draaiboek, in het Spel en de Spirituele Strijd om de Ziel van de Aarde.

Terwijl deze reuzen hun epische strijd voortzetten, zullen we systemen meer dan ooit tevoren zien beven en schudden. Zal het die systemen neerhalen? Dat zou kunnen. Of het zal datgene waarvan ooit gedacht werd dat het “de manier van leven” was, laten lijken op de meest onzinnige constructie waarin de mensheid ooit terecht is gekomen. En wij geloven dat dit deel uitmaakt van het Goddelijke Plan voor deze tijd. God/Bron/Schepper gaat de confrontatie aan met de Bijbelse Slang om de portalen en vensters te creëren voor hogere visie en hoger zielszicht, waar jullie, de mensen, kunnen zien hoe absurd de structuren zijn die het menselijk ras “besturen” en die het leven op Aarde “besturen” voor alle voelende wezens … werkelijk zijn. De enige reden waarom deze systemen nu en in het verleden werken en draaien is omdat mensen erin geconditioneerd zijn, degenen die zich de Ware Geschiedenis herinneren zijn verwijderd door oorlog of andere wreedheden, en al degenen die overblijven kennen alleen de onderdrukking en de mind control die deze illusies en systemen doen draaien ~ wat dient om diezelfde agenda alleen maar te herhalen en te repliceren.

Wat beeft is illusie geliefden. Hoe groot de klappen ook zijn, hoe ruw en onrustig en wankel de strijd ook wordt, boven al die stormen en stormwolken is er alleen Licht en Vrede en Harmonie in de Luchten van God, in de Ogen van God en in de Tijdlijn van God! Onthoud dit. Onthoud dit.

De meeste mensen richten zich op wat ze niet willen, omdat dat de training van de 3D matrix is. Chicken Little zei beroemd, de hemel valt, de hemel valt! Maar hij heeft nooit stilgestaan bij wat er op zijn hoofd viel en hoe of waarom het viel. Waarom rommelen en brokkelen de dingen nu? Wat rommelt er? Wat brokkelt er af? Wat rommelt en brokkelt er?

Was het leven zo goed in de illusie dat mensen zich willen binden aan hun gevangenschap? De routines en patronen die zo innemend zijn, dat ze niet verder hoeven te kijken dan de noot die op hun hoofd valt, als chicken little? Totdat het beeft en schudt, hebben veel mensen geen idee hoe ongelooflijk en voortreffelijk een God der Schepping werkelijk is. Omdat hen levens geleden werd verkocht en verteld dat dit Gods Schepping is. Het was de Perfecte Misleiding van de Grote Misleider. Want het leven op Aarde is in deze tijd nog steeds alles behalve Gods Goddelijke Schepping en alles behalve Gods Volmaaktheid.

De Mensen van de Planeet Aarde en de andere bewuste levensvormen zijn al lang vergeten hoe de Ware Aarde eruit ziet. Hoe Gods Eden eruit ziet en aanvoelt. Misleiding is de naam van het spel geweest voor wat wel eeuwig lijkt. Toen de slang Adam en Eva dwong om een hap van die “appel” te nemen, was dat het begin van het verlies van onderscheidingsvermogen, helder zielszicht, bewuste ademhaling en vereniging met de Bron, en Goddelijke Onschuld. En het was het begin van de kennismaking met het rijk van het kwaad, dat eenvoudigweg kan worden gedefinieerd als gedachten, gevoelens en handelingen die worden ondernomen buiten de Bewuste Verbinding met de God vanbinnen. Eeuwen van jaren eroderen de zielsverbinding met de Bron van de kant van de Slang, en de gestage cultivering van corruptie en verleidingen ook … alles wat op God lijkt of op God afgestemd is, is in de loop der tijd gecorrumpeerd of het is bespot of schijnbaar op de een of andere manier vernietigd.

Maar de Waarheid van God blijft bestaan. Geschiedenisboeken kunnen gemanipuleerd worden. Mensen kunnen gemanipuleerd worden. Bewustzijn kan gemanipuleerd worden. Voor Een Tijd. En voor een seizoen. Maar onthoud ~ Je bent Licht Eeuwig. Je bent Christusbewustzijn in alle richtingen van de tijd. En geen stukje misleiding of illusie zal dat ooit veranderen. God staat nu in je leven en op je wereld als een Gigantisch LICHT en Gigantisch BAKEN van immer stralend en immer toenemend Goddelijk Licht. En het is de Slang die blijft proberen tegen God in te slaan, in te hakken, in te breken, te stelen, te roven, te verminken of tegen Hem in te gaan, telkens weer en weer en weer. Heeft God de capriolen van de Slang tegen de Slang gebruikt om hem zichzelf te laten vernietigen? Ja. Keer op keer is dat zo geweest. Heeft God een paar belangrijke strategische schaakzetten gedaan door de hele tijd heen, zoals de mensen van deze wereld die vandaag de dag kennen? Ja. Keer op keer is dat zo geweest.

Terwijl velen geconfronteerd zullen worden met de confrontatie van de reuzen in deze Reuzenslag van dualiteit, de Spirituele Strijd tussen Goed en Kwaad … speelt er een andere tijdlijn? Ja. Die is er inderdaad! Het is de Tijdlijn van de Grote Terugkeer van Gods Volk. Het is de Tijdlijn van de Grote Terugkeer naar Gods Heilige Tuin. Die Portalen en Poorten bestaan tussen de duelaliteit of dualiteit die zich nu afspeelt in deze Bevingen en Schokken, waarbij steeds grotere klappen worden uitgedeeld aan de door de Slang gemanipuleerde Systemen en Structuren van Valse Rijkdom, Pseudo-Veiligheid, Valse Opvoeding, Valse Geschiedenis, Valse Genezing en meer. Steeds minder van die oude systemen van bedrog en corruptie zullen overblijven.

De vraag is … heb jij je in je innerlijke leven voorbereid om met God te staan? Om met de Waarheid van God te staan? Terwijl God als die waarheid naast je staat? Terwijl God die waarheid en dat licht in jou ademt? Dit zal een noodzakelijke en vitale ARK zijn in deze tijden van grote opschudding. Waar is de rots waarop je staat? Is jouw rots die van een ego-illusie die lang geleden in de geschiedenis van je ziel door de slang is geplant? Of is jouw Rots de Ware Rots van God die de tand des tijds en alle tijdperken van de wereld doorstaat, om te schitteren als Eeuwige Waarheid voor allen om opnieuw te kennen, te voelen en te zien?

Heb je een verbinding opgebouwd met die Rots? Is jouw Huis als het 3e Kleine Varken waarover we spraken in een recente uitzending ~ is het een Sterk Huis van God? Je lichaamstempel? Is het een Sterk 5D Huis van God? Is je Huis een Sterk 5D Huis van God? Is je Geloof een Sterk Godshuis? Is je Licht een Sterke Straal van God?

Jullie zullen dit willen herzien en cultiveren, terwijl er meer van de Reuzenstrijd plaatsvindt aan de oppervlakte van jullie wereld, in het neerhalen en verwijderen van de Serpentine Illusies en Gevangeniscentra over deze hele planeet. Adem met God en God zal met je staan en met je ademen naarmate er uitdagingen opdoemen, in de wereld of in je persoonlijke leven. Adem met God en straal met God, en God met Licht en Lijn JE uit en adem je in je Hoger Bewustzijn en je Vermogen om de Bevrijding die zich ontvouwt te zien en te kennen.

Terwijl er nog meer afbrokkelt, heeft God de Tuin van Eden voor de nieuwe 5D Aarde al vormgegeven met Zijn zaden. Nieuwe Structuren en Hoger Dimensionale Kwantum Systemen gebaseerd op Licht, Transparantie, Gemeenschap, Samenwerking en Vrijheid zijn al aan het groeien en rijzen in de plaats van de oude corrupte manieren en de oude corrupte spelletjes.

Het zwoegen waartoe Adam en Eva ooit werden veroordeeld komt ten einde. De vrijheid van de Verrezen Adam en Eva (dat ben jij!) is aan het oprijzen om je nieuwe leven en je nieuwe frequentie en je nieuwe vreugde te worden. Wie heeft Adam en Eva eigenlijk veroordeeld om te zwoegen en hun levenskracht weg te zwoegen toen ze uit de Tuin werden verbannen? Wat als het niet de Schepper was, zoals het verhaal zo vaak verteld wordt? Wat als het de Bijbelse Slangenenergie was die de verbanning deed? En wat als het Menselijke Ego op dat moment werd geboren als slaaf van de Bijbelse Slang? Wat als God getuige was van dit Grote Overname Plan, en niet de Rechter en de Jury van het Gevoelige Leven van deze wereld? Wat als de geschiedenis die de mensheid zich herinnert haar eigen schaakbord is, een spel dat in een andere dimensie wordt gespeeld.

En wat als jullie de personages in dat verhaal zijn? En wat als er een heel andere geschiedenis van jou is in een Echte en Ware Tijdlijn, die nooit de geest en het hart van God heeft verlaten? En nooit deze Afdaling heeft ervaren?

En wat als je hier nu bent, je de Grote Illusie herinnert en getuige bent van de confrontatie van deze Grote Reuzen, om je te doen ontwaken voor de taak en het pad van het Kiezen voor God, het Kiezen voor Leven, het Kiezen voor Waarheid en het Kiezen voor de Weg omhoog en uit de illusie … om wakker te worden en uit deze surrealistische slangenzooi van het leven op Planeet Aarde … en in de Bewuste Creatie en Realisatie van een Levende Grote Nieuwe Geboorte van de Aarde?

De Zegeningen van het Ontwaken tot Hogere en Hogere Absolute Waarheid(pen) zijn groots en breiden zich steeds verder uit. De Reële Tijd Uitdagingen van het zijn van zielen in een Staat van Weer Worden van hun Goddelijke Natuur, nadat ze zo lang geloofd hebben dat ze Weggeworpen Zondaars waren, worden door jullie allemaal gevoeld.

Tijdlijnen komen samen. Bewustzijn bevindt zich in een Tijdlijn van De Grote Ascensie. Illusie is aan het instorten en afbrokkelen. Het kan de Kracht en Macht van Absolute Waarheid en Absoluut Licht niet weerstaan. Toch zullen de mensen en het bewuste leven op aarde degenen zijn die soms de intensiteit dragen van de onenigheid of het ongeloof van de grimmige overeenkomsten tussen de werelden. Waarheid en leugens. Licht en Bedrog. Echt en onecht. Allen zullen deel uitmaken van deze laatste duels.

Vind je centra. Leef vanuit je Goddelijke Licht van binnenuit. Luister naar waar God werkelijk is en stem je Adem af op de Goddelijke Adem. Dat is de gemakkelijkste manier om glimpen te beginnen zien van wat God ziet en wat God weet.

Jullie bevinden je in de Tijdlijn van nog een Grote Omwenteling in november en december 2023. Jullie keren opnieuw naar jullie Goddelijke Bron Schepper. En het is jullie taak om getuige te zijn van de illusies en waar jullie erin verstrikt zijn geraakt, nu of in het verleden. Slangenverwikkelingen zullen niet jullie toekomst zijn. Het is nu gewoon een kwestie van hoe jullie de rit zullen ervaren terwijl de wereld de Waarheid van de 2 Werelden ervaart. Vanuit de Waarheid van deze Openbaringen zullen er duidelijke keuzes zijn om op te stijgen in het Absolute Licht en de Waarheid van God en de Nieuwe Aarde, of om vastgebonden te blijven aan de 3D Illusies als dat alles is wat sommige mensen voelen dat ze weten. Zelfs dat vastbinden is een illusie. Er is geen 3D illusie. Want het is ~ werkelijk ~ een illusie!

Adem Licht in en sta in Kracht in het Sterke Huis en Hart van God!

Blijf standvastig in je geloof en in je arken, geliefden!

Het Licht en de Glorie van de Nieuwe 5D Aarde is hier, opkomend in jou en in jouw tijdlijn op Aarde. Jullie worden uitgenodigd en omarmd in de Grote Terugkeer naar Gods Tijdlijn en het Rijk van God, in alle richtingen van de Tijd. Het is een grote reis. Het is een krachtige reis. Toch is het een Verrezen Reis, als je er gestaag helemaal voor gaat!

Jullie zijn geliefd, dierbaren.

Jullie ZIJN Liefde.

Al onze liefde.

Moeder Aarde, God/Bron/Schepper, Moeder Maria, El Morya en de Arcturiaanse Hoge Raad.

Kanaal: Marie Mohler

Bron

Vertaling: Reinier