maandag 6 november 2023

Duistere Machten Verslagen: Overwinning van het Licht is Belofte voor het naderende Gouden Tijdperk ~ 6 november 2023

Duistere Machten Verslagen: Overwinning van het Licht is Belofte voor het naderende Gouden Tijdperk

Door: Aurora Ray – 1 november 2023

Eeuwenlang is de mensheid betrokken geweest bij een strijd tussen de krachten van licht en de krachten van duisternis. Veel spirituele tradities en geloofssystemen spreken van een epische strijd die plaatsvindt in de onzichtbare gebieden, waarbij het licht probeert de mensheid op te tillen naar waarheid, energetische eenheid en hoger bewustzijn terwijl het duister zich richt op het verspreiden van angst, gescheidenheid en lagere vibraties.

Hoewel dit conflict lang iets vaags en abstracts leek te zijn, zijn de laatste jaren steeds meer mensen over de hele wereld de tastbare effecten van veranderende planetaire energieën gaan voelen en ervaren.

In lijn met voorspellingen van verschillende inheemse culturen, staat er al heel snel een belangrijke shift te gebeuren, die het eind van een oud tijdperk en het begin van een nieuw tijdperk markeert. Er bestaat geen twijfel dat de mensheid de laatste tijd getuige is geweest van enorme veranderingen op alle niveaus.

Terwijl het duister wanhopig probeert om de controle vast te houden, heeft het licht belangrijk terrein gewonnen. Astrologen nemen waar dat de Aarde een nieuw astrologisch tijdperk ingegaan is dat de nadruk legt op eenheid en verbinding!

Klimaatverandering, sociale onrust en de corona-virus pandemie hebben het ontwaken van de mensheid versneld. Veel vooraanstaande zieners en spirituele leraren melden dat de duistere krachten hun greep op het collectieve bewustzijn verliezen. De planeet ondergaat een “dimensionale shift” wat haar voorbereid op het binnengaan van een Nieuwe Aarde die vibreert op een hogere frequentie!

Als we ons losmaken van beperkende 3D paradigma’s en ons bewust worden van ons goddelijk potentieel, manifesteren we het voorspelde Gouden Tijdperk. De lang-voorspelde Ascensie is hier!

We gaan over van de 3e dimensie naar de vijf-dimensionale frequenties van vrede, liefde en harmonie met alles wat leeft. Donkere energieën verdwijnen wanneer het licht harten en minds binnenstroomt. De tijd is gekomen om mee te werken aan het creëren van de Hemel op Aarde. Ons werk nu is om collectief de Nieuwe Aarde in leven te dromen!

We hebben de aanwezigheid van donkere energieën en krachten gevoeld die onze groei en bekrachtiging wilden beperken. Maar na verloop van tijd is het licht steeds sterker geworden. Nu nadert de oorlog tegen de duistere krachten zijn einde. Het licht heeft getriomfeerd!

Dit betekent niet dat de duistere krachten volledig zijn geëlimineerd. Maar hun macht en invloed zijn sterk verminderd. De overwinning van het licht betekent dat positiviteit, liefde en hoger bewustzijn nu naar boven komen. Terwijl voorheen mensen zich alleen voelden staan in hun opstand tegen de donkere energieën, is er nu een sterke collectieve lichtkracht die niet verslagen of tegengehouden kan worden.

Lichtwerkers en spirituele zoekers hebben grote vooruitgang geboekt in het verminderen van de invloed van de donkere energieën. Door innerlijk werk, meditatie, energieheling en collectieve acties, heeft het licht aan kracht gewonnen. Er is nu meer ruimte voor hoger-vibrerende energieën van liefde, vrede, energetische eenheid en compassie om wortel te schieten.

De vermindering van donkere energieën heeft openingen gecreëerd waardoor mensen zich bewust kunnen worden van hun ware spirituele natuur. Niet langer overstroomd door ontwrichtende, op angst gebaseerde frequenties, kan het licht van de ziel helderder schijnen. Waar donkere energieën eens inzicht en oordeel vertroebelden, keert helderheid nu terug.

Terwijl haarden van tegenstand nog aanwezig zijn, wordt de overall omgeving waarin de donkere energieën kunnen gedijen, steeds kleiner en minder geschikt. Dit vergroot de kans voor het licht om door te dringen in elk hart en elke mind. Wanneer meer mensen hun vibratie en bewustzijn blijven verhogen en verruimen, wordt de invloed van de donkere energieën steeds kleiner.

De afname van donkere energieën is een reden voor viering en hernieuwde motivatie om het licht te verankeren. Met het terugwijken van de duisternis opent zich de ruimte voor de stralendste zielen om bij elkaar te komen in dienst van de ascensie van de planeet. Er moet nog altijd werk worden verricht, maar het tij is gekeerd ten gunste van het licht.

De overwinning van het licht is een energetische verandering. Stel je een schaal voor waar de donkere kant eeuwenlang zware gewichten op plaatste. Deze gewichten worden nu gestaag verwijderd, ons voor ons. De lichtenergie stijgt steeds hoger. Dit beïnvloedt het leven hier op deze planeet op diepgaande manieren. Dingen die gewoonlijk onmogelijk leken of heel moeilijk, zoals het creëren van vrede, harmonie en overvloed, zijn nu binnen bereik!

Dit is een tijd voor hoop en optimisme. De duisternis en de negativiteit die eens de overmacht hadden, wijken. Er is nu een impuls naar grotere eenheid, compassie en bewustwording. Als we besluiten om onze aandacht en intentie te richten op vooruitgang zullen we onze werkelijkheid en onze collectieve toekomst vorm geven. Dit is een keerpunt in de eeuwenlange strijd tussen het donker en het licht. Als we doorgaan het licht hoog te houden staat ons een nieuwe wereld te wachten die vrij is van duisternis.

Aan de grote oorlog is nu een eind gekomen. Het lichtleger is zegevierend uit de strijd gekomen na eeuwenlang geworsteld te hebben. De donkere krachten die eens de heerschappij over onze planeet en in het universum voerden zijn verslagen en teruggedreven. Hun boosaardige greep op de mensheid is verbroken.

Hoewel haarden van duisternis nog steeds aanwezig zijn, is hun invloed dramatisch gereduceerd. De collectieve vibratie van de mensheid en de Aarde is gestegen tot een punt waar een gastvrije omgeving waarin deze lagere energieën kunnen gedijen niet langer bestaat. Als schaduwen die verdwijnen in de aanwezigheid van licht, is hun macht afgenomen.

Deze kentering heeft nieuwe mogelijkheden geopend voor de mensheid. Nu de greep van het kwaad losser is geworden, zal onze hogere natuur ruimte krijgen om te groeien en te gedijen. We kunnen nu helderder stralen en het doel van onze ziel vervullen. Een tijdperk van vrede, harmonie en ontwaking is nabij!

Wees daarom blij, want het licht heeft overwonnen! De overwinning behoort toe aan alle wezens van goede wil op de Aarde en in de kosmos. Maar we moeten waakzaam blijven; de verslagen duisternis kan op zoek zijn naar elke kans om terrein te winnen. Onze voortdurende collectieve keuze voor het licht verzekert ons dat de nieuwe Aarde en hemel die geboren zijn, tot volledige wasdom zullen komen!!

Wij houden zielsveel van jullie.
Wij zijn hier bij jullie.
Wij zijn jullie familie van licht.
Wij zijn de Galactische Federatie.

A’HO
Aurora Ray
Ambassadeur van de Galactische Federatie

Vertaling: Petronella / voor wakkeremensen.org