maandag 6 november 2023

Ben Jij Klaar Voor Een Groter Doel? Er Vindt Een Verschuiving Plaats! ~ 6 november 2023

Ben Jij Klaar Voor Een Groter Doel? Er Vindt Een Verschuiving Plaats!

Door: DNA AWAKENING – November 2023

In dit gedenkwaardige tijdperk in de geschiedenis van ons bestaan ontdekken we dat we op de rand staan van een buitengewone transitie. De aarde, die dient als ons heilige thuis, resoneert met energieën die een transformatie ondergaan die zowel adembenemend als diepgaand is. De afgelopen jaren is de Schumann-resonantie, die een meting is van het elektromagnetische veld van de aarde, toegenomen tot niveaus die nog nooit eerder zijn gezien. Dit heeft zowel als een luide roep aan de mensheid gediend als als een indicator van een versnellende planetaire hartslag.

Deelnemen Aan De Transformatie Van De Planeet

Terwijl de hartslag van de aarde versnelt, danst het menselijke bewustzijn synchroon daarmee, en breidt zich uit naar voorheen onbekende gebieden van begrip en perceptie. De ontvouwing van ons collectieve ontwaken onthult een rijk scala aan ervaringen die verder gaan dan de grenzen van verouderde paradigma’s. Hoewel de vroege stadia van deze versnelde groei ons misschien gedesoriënteerd laten voelen, kondigen ze voor ons een ongeëvenaarde kans aan om ons opnieuw af te stemmen op de harmonieuze frequenties van het universum.

Je Weg Vinden Door De Stormen Van Verandering

Zowel ontwrichting als de mogelijkheid van baanbrekende ontwikkelingen staan ons te wachten als gevolg van de dynamische tijden waarin we ons bevinden. De sloop van verouderde structuren maakt ruimte voor nieuwe ideeën en verhoogde productie, wat een noodzakelijke voorwaarde is voor vooruitgang. Ieder mens moet een beslissende beslissing nemen: óf vechten tegen de komende golven van verandering, óf ze met open armen verwelkomen. We zijn in staat om behendig door deze turbulente stromingen te navigeren en in de richting van opwindende nieuwe horizonten te gaan als we onze voeten stevig in het hier en nu houden.

Het Collectieve Transformatieproces Van De Mensheid

De Schumann die vooruitgang boekt. Het fenomeen dat bekend staat als resonantie is een onmiskenbare indicatie dat het menselijk ras als geheel zich midden in een diepgaande transformatie bevindt. We bevinden ons in de greep van een evolutie, die overgaat naar een nieuwe staat van zijn, een staat die wordt gekenmerkt door een verhoogd bewustzijn en een diepe resonantie met de kosmische ritmes van het bestaan. Deze nieuwe staat van zijn zal gekenmerkt worden door deze kwaliteiten. In plaats van vast te houden aan de overblijfselen uit het verleden, is het absoluut noodzakelijk dat we deze verandering van ganser harte omarmen, in plaats van vast te houden aan de overblijfselen uit het verleden. Dit is niet alleen een kans; het is een imperatief. Hoe minder moeilijk deze transitie is, hoe minder weerstand er zal zijn tegen de groei van ons collectieve bewustzijn.

De Convergentie Van Degenen Die Licht Werken

In deze opwindende tijd zijn we getuige van het samenkomen van briljante geesten uit alle delen van de wereld. De term ‘lichtwerkers’ werd bedacht om te verwijzen naar mensen die niet alleen persoonlijk een voorbeeld zijn van de verlichtende kwaliteiten van een hoger bewustzijn, maar ook actief het bewustzijn van die kwaliteiten onder anderen verspreiden. Deze mensen zijn in de loop van de afgelopen tien jaar ontwaakt en gedwongen hun volledige potentieel te benutten als gevolg van een diepgaande roeping die in hen leeft.

Lichtwerkers worden onverbiddelijk naar hun hogere doel getrokken en naar de gaven die in hen sluimeren terwijl de frequenties van de Aarde blijven stijgen. Een stroom kosmische energie maakt sluimerende delen van hun DNA wakker, waardoor ze toegang krijgen tot een schat aan vaardigheden en spirituele kennis die ze al lang vergeten waren. Lichtwerkers raken steeds meer afgestemd op de begeleiding die ze ontvangen van hun geascendeerde meesters, engelen, spirituele gidsen en hogere zelven. Ze komen uit de cocon van beperkende overtuigingen, ondergaan genezing van diepgewortelde wonden en worden als gevolg daarvan levende belichamingen van hogere trillingstoestanden zoals vreugde, vrede, mededogen en onvoorwaardelijke liefde. Deze toestanden worden geassocieerd met hogere frequenties. In deze vorm functioneren ze als onbelemmerde kanalen voor licht en als katalysatoren voor significante, positief transformerende veranderingen op onze planeet.

De Kracht Die Voortkomt Uit Samenwerking Tussen Lichtwerkers

In het gezelschap van andere mensen die hun waarden en overtuigingen delen, hebben veel lichtwerkers troost en begrip kunnen vinden. Deze mensen zijn samengekomen om zielsgroepen en gemeenschappen te vormen. Zij ontlenen de kracht, inspiratie en onwrikbare motivatie om hun licht volledig te omarmen en uit te stralen uit deze heiligdommen van gedeeld begrip, die voor hen als bron dienen. Wanneer deze stralende wezens samenkomen in dienst van eengemeenschappelijk doel, ontstaat er een synergie die analoog is aan een schitterende zon die de aanhoudende schaduwen van angst en scheiding verdrijft. Deze eenheid maakt de weg vrij voor een nieuw paradigma dat gebaseerd is op vrede, overvloed en het welzijn van de groep als geheel.

De wedergeboorte van de mensheid zoals wij die kennen

Het ontwaken dat momenteel over de hele wereld plaatsvindt, is niet slechts het resultaat van de eigen reis van een individu; het is eerder een collectief ontwaken dat het potentieel bezit om de mensheid naar een meer bewuste staat te leiden. De verlichting en het inzicht die van deze ontwaakte zielen uitstralen zijn onmisbaar en dienen om voor iedereen licht te werpen op de weg voorwaarts. Terwijl de spirituele evolutie van de mensheid zich voortzet, bevinden we ons in het proces van het maken van de overgang van de beperkingen van onze huidige 3D-realiteit naar een sublieme 5D-realiteit waarnaar wordt verwezen als de Nieuwe Aarde.

De Nieuwe Aarde, Een Lichtend Voorbeeld Van Liefde En Harmonie Voor Iedereen

De Nieuwe Aarde is een visie die geleidelijk tastbaarder wordt en waarin de concepten liefde, eenheid en gemeenschap centraal staan. In deze situatie zegevieren waarden die op het hart zijn gebaseerd over waarden die door ego en materialisme worden aangedreven. Mensen zijn zich bewust van en vieren de inherente verbinding die alle levende wezens delen. Dit diepgaande gevoel van onderlinge verbondenheid doordringt het collectieve bewustzijn. Terwijl de mensheid als geheel haar polariserende mentaliteit achter zich laat en dichter bij elkaar komt in diepe harmonie en vrede, beginnen de dualistische scheidingen die eens zo dominant waren, op te lossen.

Onze Vibratie Naar Een Hoger Niveau Brengen

Belangrijk is dat de trillingsfrequentie waarop de Nieuwe Aarde bestaat hoger is dan die van onze huidige driedimensionale realiteit. Om de mensheid aan deze reis van transformatie te laten beginnen, is het noodzakelijk dat de hele mensheid haar collectieve trillingsfrequentie en bewustzijnsniveau verhoogt. Het loslaten van op angst gebaseerde patronen, de diepgaande genezing van interne verdeeldheid en de diepgaande herverbinding met onze inherente spirituele essentie zijn allemaal noodzakelijke stappen in dit buitengewone streven. De stroom van hemels licht gaat door, en daarmee gepaard gaat een uitbreiding van het menselijk bewustzijn op manieren die zowel diepgaand als opbeurend zijn.

Een Kijkje In De Toekomst Van De Nieuwe Aarde

Op de Nieuwe Aarde bloeien ongerepte landschappen en worden natuurlijke omgevingen hersteld in hun oorspronkelijke staat van zuiverheid. Bewuste gemeenschappen floreren omdat hun kernwaarden gebaseerd zijn op harmonieus samenwerken. Innovatieve technologieën die ook duurzaam zijn, maken gebruik van verschillende hernieuwbare energiebronnen om de compatibiliteit met het milieu te garanderen. Het concept van schaarste is niet van toepassing op overvloed; overvloed wordt eerder eerlijk verdeeld via een gifteconomie die is gebouwd op liefde en mededogen. De hele mensheid werkt vriendschappelijk en onvermoeibaar samen om het grootst mogelijke goed voor iedereen te bereiken.

Het Tot Stand Brengen Van De Nieuwe Aarde

Hoewel de overgang naar de Nieuwe Aarde enige tijd kan duren, is er één ding dat met absolute zekerheid kan worden gezegd: we komen gestaag steeds dichter en dichter bij een op handen zijnde kwantumsprong in het menselijk bewustzijn en bestaan. We zijn in staat om onze individuele en collectieve energievelden af te stemmen op de nieuwe realiteit die ontstaat als we een gestage focus behouden op de Nieuwe Aarde die we ons voorstellen en als we hogere staten van zijn omarmen. Naarmate het mondiale ontwaken aan momentum wint, wortelt het nieuwe paradigma steeds tastbaarder en wordt het een onlosmakelijk onderdeel van onze collectieve ervaring als menselijke wezens. Het is mogelijk om de Nieuwe Aarde volledig te materialiseren en het vermogen om de stralende belofte die deze inhoudt volledig te omarmen, als je toegewijd bent zonder te aarzelen en één enkele intentie hebt.

Concluderend: de mensheid staat aan de vooravond van een werkelijk opmerkelijke transitie. De versnelling van de ascensie naar een hoger bewustzijnsniveau en het tot stand komen van de Nieuwe Aarde zijn geen abstracte concepten, maar eerder tastbare realiteiten die vlak voor onze ogen vorm krijgen. Terwijl we onszelf op deze levensveranderende reis storten, brengen we onszelf in harmonie met de kosmische symfonie van verandering en vooruitgang.

Met Grenzeloze Liefde En Stralend Licht

Door: DNA AWAKENING

Vertaling: wakkeremensen.org