maandag 6 november 2023

Voorbij De Vooravond Van Vernietiging ~ 6 november 2023 ~ Owen Waters

Voorbij De Vooravond Van Vernietiging

Door: Owen Waters – November 2023

Terwijl de Nieuwe Realiteit de Oude Realiteit van oorlog en trauma overschaduwt, probeert de oude garde wanhopig de macht terug te winnen die ze al verloren hebben. De ‘machten die er zijn’ in deze wereld zijn al ‘de machten die er waren’ geworden. Ze proberen wanhopig het niet toe te geven.

Trauma – de poging tot het creëren van geestdodende angst – is hun favoriete instrument om mensen af te leiden van de Nieuwe Verlichting. Lichtwerkers doorzien echter zulke pestpogingen tot massale mindcontrol.

Met een Zen-achtige niet-gehechtheid zijn lichtwerkers in staat zich te herinneren dat we in deze wereld zijn, maar niet van deze wereld.

De mondiale geestessfeer heeft het krachtig balancerende effect nodig van onze focus op bewustzijn met een hogere frequentie. We worden geconfronteerd met een constante aanvoer van nieuws dat bedoeld is om ons bang te maken en te laten denken dat de nieuwste dreiging van de maand in iets groters zal veranderen. De beste plek om te beginnen, als je dat nog niet hebt gedaan, is door het nieuws uit te zetten!

Je moet weten dat er geen risico bestaat op een mondiale nucleaire brand. Toen we tientallen jaren geleden het atoomtijdperk binnengingen, verordonneerden de karmische autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor dit zonnestelsel dat wijdverbreide nucleaire vernietiging niet zal worden toegestaan door mensen van de derde dichtheid tegen de heilige godin Gaia van de zevende dichtheid.

We staan niet aan de vooravond van vernietiging. Het is een tijd van ontwaken waarin mensen eindelijk ‘Nee’ zullen zeggen tegen de laatste machinaties van de Oude Orde en een Nieuwe Realiteit van liefde, vrede en creativiteit zullen omarmen.

Als lichtwerkers moeten we dagelijks onze geest verheffen, ons losmaken van de illusies die daarbuiten worden gepresenteerd en ons concentreren op de echte realiteit die in ons ligt. We moeten aandacht besteden aan de spirituele oefeningen die het beste bij ons passen (bij voorkeur iets met een bepaalde uitstraling, zoals de World Healing Technique) en dat combineren met een dagelijkse studie van spirituele materialen.

De meest populaire, al lang bestaande boeken ter inspiratie zijn Autobiograph van een Yogi van Yogananda en Een Cursus in Wonderen. De Oneindige Weg van Joel Goldsmith zal je diep in de mystiek van het Christusbewustzijn leiden. En dit is ook een goed moment om jouw collectie boeken over spirituele metafysica van ons aan te vullen met 60% korting zolang deze eenmalige uitverkoop duurt…

https://www.infinitebeing.com/ebooks/2023sale.htm

Owen Waters

Vertaling: wakkeremensen.org