zondag 4 september 2022

September voorspelling; Tijd om te vertragen ~ Door Kari Samuels


September voorspelling; Tijd om te vertragen

September is een maand om te vertragen.
We hebben ZES planeten in retrograde, plus Chiron, een asteroïde die bekend staat als de Gewonde Genezer.
Mercurius gaat retrograde in Weegschaal en Maagd van 9 september tot 2 oktober.
Mercurius is een persoonlijke planeet. Jupiter en Saturnus zijn sociale planeten. Uranus, Neptunus en Pluto zijn transpersoonlijke planeten. AL deze planeten gaan deze maand retrograde.

Met retrogrades in elke hoek van de hemel, zul je alle aspecten van je leven heroverwegen. Het is essentieel om veel flexibiliteit in je agenda te laten. Uw plannen zullen waarschijnlijk veranderen. Uw relaties kunnen uw aandacht opeisen, waardoor het een uitdaging is om u op projecten te concentreren.
Onze zon staat de eerste drie weken van de maand in Maagd. Maagd is een teken dat aan de slag wil en aan het werk wil. Toch kan het zijn dat u minder productief bent dan normaal.
Als je te veel probeert, word je gedwarsboomd. Als je jezelf open laat voor mogelijkheden, kun je gestage winst maken.

EEN TIJD OM TE VERTRAGEN
Retrogrades bevorderen innerlijk werk. Vooruitgang is een inside job.
Het is het beste om uw plannen en intenties opnieuw te beoordelen. Misschien wil je van koers veranderen en op een ander pad afwijken. Wat ooit stabiel was, voelt misschien niet langer geschikt voor jou. Uw interesses kunnen in een andere richting worden gewekt.
Gun jezelf de tijd en ruimte om je emoties te verwerken.
Dit is een ideale maand om healing te ontvangen of in therapie te gaan. Het loslaten van vastzittende en stagnerende emoties is een uitstekende retrograde activiteit.

EEN TIJD VOOR ROMANTIEK
Het is niet allemaal werk en geen spel. Romantiek staat ook op de radar.
Met Mercurius retrograde in relatiegerichte Weegschaal, kun je oude vlammen horen, een romance nieuw leven inblazen of meer aandacht besteden aan de partner die je al hebt.
Misschien wilt u meer balans tussen werk en ontspanning en wilt u de nadruk leggen op het genieten van tijd met uw dierbaren.
Stem af op je hart bij het nemen van beslissingen. Dit moment is een scharnierpunt. Kies waar je blij van wordt in plaats van wat er op papier goed uitziet. Je maakt de juiste keuzes als je aandacht schenkt aan je gevoelens in plaats van aan het idee van geluk van anderen.
22 september is de Equinox , die glorieuze tijd wanneer dag en nacht even groot zijn. Dit initieert het evenwichtzoekende teken van Weegschaal en een verandering van seizoenen. Dit is een mooie dag om het licht in en om je heen te vieren.

SEPTEMBER NUMBERSCOOP
15/6
6 is het nummer van het hartchakra. Je moet leren keuzes te maken op basis van wat je echt wilt, in plaats van wat anderen van je verwachten.
6 is koesterende energie geassocieerd met kinderen en zwangerschap. Dit kan je geluksmaand zijn als je een ander wezen op deze wereld wilt brengen. Furbabies en creatieve projecten tellen ook mee! Het is ook een mooie tijd om jezelf, je huis of je omgeving te verfraaien.
15/6 kan de schaduwkant van liefde verlichten, zoals perfectionisme en je verantwoordelijk voelen voor andermans geluk. Maak van uw welzijn een prioriteit. Focus op eigenliefde, en je zult gedijen.

SEPTEMBER SLEUTELWOORDEN:
Relaties, Liefde, Samenklank, Schoonheid, Home, Kinderen, Huisdieren, Schoonheid, Romantiek, Keuze, Relaties, Verantwoordelijkheid, Familie, Veiligheid, Lot, Verleiding, Ego, Perfectionisme, Martelaarschap

MAAGD ENERGIE
22 augustus – 22 september
Aardse Maagd zal je helpen aarden. Ga terug naar de aarde en breng je plannen in praktijk. Dit is een zuiverend teken dat je helpt te onderscheiden wat je voedt en wat energetisch giftig is. U kunt de drang voelen om te zuiveren, de rommel in uw huis op te ruimen en mensen en activiteiten los te laten die u niet ondersteunen. Je geest kan bezig zijn met ideeën.

Maagd helpt je informatie te synthetiseren om het nuttig te maken. Alles wat je de afgelopen maanden hebt geleerd en onderzocht, kan nu op een tastbare, praktische manier zinvol worden. Je lichaam zal je beslissingen informeren. Je kunt dit integratieproces verbeteren door een dagboek bij te houden en te mediteren – en natuurlijk door in de natuur te zijn!

SEPTEMBER 2022 ASTROLOGIE VOORSPELLING
Belangrijke data deze maand:
9/9 – 2 oktober – Mercurius retrograde
9/10 - Volle maan in Vissen 5:59 uur EDT
22-09 – Herfst / Lente Equinox
25-09 - Nieuwe maan in Weegschaal, 17:54 EDT
**Door Kari Samuels