zondag 4 september 2022

Ashtar: Grondwettelijk recht ~ Sharon Stewart


Sharon: Het grondwettelijk recht opnieuw instellen en het komt niet in de buurt van wat je zou denken dat het is.

Ashtar: Ja, Sharon. Hallo allemaal. Ja, dat is het nietwat je denkt dat het is. Hoe kun je constitutioneel recht of de wet van vrijheden, universele wetten begrijpen als je het nog nooit hebt meegemaakt of hebt gebruikt zonder te beseffen dat je het was?

Het systeem waarbinnen jullie werken, hebben we jullie uitgelegd, is een financieel systeem en het hele punt ervan is geldelijk gewin. Als je niet rijk bent, ga er dan van uit dat jij een van degenen bent die geeft en niet neemt. Het systeem is gebaseerd op uitbuiting van de mensen op aarde, in het bijzonder kinderen.

Wat er nu op deze aarde gebeurt, maar vooral in Amerika, is de herintroductie van het grondwettelijk recht dat gebaseerd is op de universele wet. De heer in deze video (1) definieert het heel duidelijk en ik raad je aan te luisteren naar wat hij te zeggen heeft.

Je bent opgenomen vanaf de dag dat je werd geboren, je werd een aanwinst in het systeem. Je bent gekocht en verkocht, geruild voor het potentieel dat je hebt om iemand anders rijk te maken. Ja, en er werd op gewezen dat op overheidsdocumenten uw naam altijd in hoofdletters wordt afgedrukt, omdat dit deel uitmaakt van de opname, de belichaming van u in het systeem.

Hoe maak je anderen rijk, vraag je? Met name door de belastingen die u betaalt, door het bedrag dat u verdient, het bedrag dat u koopt en het bedrag dat u aan belastingen betaalt. Uw bankrekeningen verdienen winst waar u niets van ziet, in plaats daarvan moet u betalen voor het gebruik van de geldautomaten die de banksalarissen dekken, enzovoort. De ongeziene gelden worden vervolgens afbetaald aan uw eigenaren. Ja, uw eigenaren.

Ik: Griezelig!

Ashtar: Inderdaad, Sharon, maar niemand van jullie was wijzer. De persoon die twee auto's bezit is dan het dubbele van de waarde van de persoon die één auto heeft. Hoe meer ze rijden en hoe groter de motor van de auto, hoe meer de Amerikaanse dollar wordt ondersteund. De zuinige auto, zoals die van jou Sharon, is niet zo waardevol, dus je vermogen is minder voor de machten die er zijn.

Gegevens van uw uitgaven, uw aankopen, worden verzameld en zijn beschikbaar voor iedereen die u of anderen uit uw land wil kopen.

Ik: Super eng!

Ashtar: Dus de grondwettelijke wet, die in lijn is met de universele wet, laat dit allemaal achterwege. Deze wetten erkennen je als een soeverein persoon en verantwoordelijk voor je eigen identiteit en je eigen leven, je eigen bezittingen enzovoort. Het ziet jou als zelfverantwoordelijk en verantwoordelijk voor anderen.

Ik: Ja, ik blijf zeggen dat er vrijheid is in verantwoordelijkheid, maar weinigen geloven me. Ze verwarren vrijheid met escapisme.

Dus, Ashtar, zullen we zien dat veel van de geld verdienende instellingen worden weggelaten? Zoals belastingorganisaties?

Ashtar: Ja, dat zullen ze zijn. Na het opnieuw instellen van de grondwet zal de heer T de volgende constitutionele president zijn na een onderbreking van meer dan 200 jaar. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de ontmanteling van het Amerikaanse Corporate-systeem. Er zal nog steeds een financieel systeem zijn, maar dit systeem zal gunstiger zijn voor de Amerikanen en zal doorgaan totdat ze klaar zijn om het te ontbinden en onder andere voorwaarden te werken.

Het werk is nog niet voorbij, lieverds. Helemaal niet.

En ja, meneer T is een jezuïet. Hij maakt deel uit van het systeem dat vrije mensen in Noord-Amerika wilde toestaan ​​en hij heeft jarenlang gewerkt zoals veel van zijn voorouders om de mensen van Amerika en uiteindelijk de wereld weer te bevrijden. De jezuïeten erkennen de universele wet. Ze zijn een oude religieuze orde die werkte met de universele wet en kennis had van alchemie. De jezuïeten werden in Europa onderdrukt en vluchtten naar Amerika om hun eigen kolonie te stichten, een kolonie van vrije mannen. Natuurlijk werden ze honderd jaar later geïnfiltreerd en de rest is geschiedenis.

Ik: Ik vraag me gewoon af, Ashtar, waarom ze dit zouden doen in plaats van te proberen ons zelf over te nemen en ons zelf uit te buiten? Is dit onderdeel van een vergeldingsstrategie tegen de Rothschilds of gewoon een soort "kijk en zie wat we kunnen doen"?

Ashtar: Het zijn mensen van een hogere orde, Sharon. Zij zijn de families van Licht waarover ik heb gesproken. Om te zien hoe hun broeders worden beperkt en uitgebuit zoals ze hebben gedaan, heeft hen pijn gedaan. Degenen die Law of One praktiseren zoals de jezuïeten begrijpen dat om jezelf te bevrijden ook alles vrij moet zijn. In het begin zullen ze natuurlijk nog profiteren van het systeem dat voorhanden is. Het hele systeem wordt niet meteen ontbonden. Mensen zullen nog steeds aan het werk gaan en moguls zullen blijven profiteren. Er zal echter minder lijden zijn van de kant van de mensen.

Ik: Aha. Dank je daarvoor, Ashtar. Ik heb medelijden met hen die 200 jaar hebben moeten vechten om de Wet van Eén openlijk op deze planeet te beoefenen. Niets is eenzamer dan degenen die het begrijpen, zelfs rudimentair, die agressief worden geconfronteerd met dualistische denkers.

Wat betreft de moguls die nog steeds geld verdienen met jullie zweet, mensen, dat systeem zal niet verdwijnen totdat we leren leven zonder geld. Geld is een geïnstitutionaliseerd instrument met een lagere frequentie. Mensen in de melkweg gebruiken het niet omdat ze een hogere frequentie hebben dan financiële systemen.

Maar de jezuïeten zijn duidelijk niet verder dan profiteren. Het zijn geen martelaren; ze zijn nog steeds menselijk. Dus het lijkt erop dat ze nog steeds geld willen verdienen en rijk willen worden, maar in een systeem dat verbeterd is ten opzichte van het systeem dat we nu hebben, klopt dat?

Ashtar: Ja, dat is juist. Rome is niet op een dag gebouwd, wordt wel eens gezegd. En natuurlijk, als de mensen groeien, zal het leven op aarde een steeds grotere vrijheid krijgen. Naarmate je meer gaat begrijpen van wat Gods vrijheid is, des te meer zul je die belichamen.

Ik: Het lijkt contra-intuïtief om een ​​financieel systeem te hebben waar mensen gaan werken met regeringen die de Wet van Eén eren, maar je kunt niet alles in een flits veranderen. Het zal blijven veranderen naarmate mensen evolueren en meer op hun galactische broeders gaan lijken.

Ashtar: Je hebt met Ivo gepraat die je vertelt hoe het leven is op je thuisplaneet, dus je begrijpt niet dat de Wet van Eén mogelijk is met het dualistische systeem waar je nu in zit, het geld verdienende systeem maar dan de aarde moet overstappen, Sharon.

Wat er op Elteron gebeurt, is voor de meeste mensen op aarde nog niet mogelijk. Je moet veranderen en evolueren naar dat punt. Bedenk dat de mensen van Elteron nu miljoenen jaren verder zijn dan het bewustzijn van de aarde. Wat jou betreft, je maakt die verschuiving en je herinnert je het leven daar als een leven waarin je nooit een portemonnee hoeft te dragen. Je weet al hoe je zo moet leven. Degenen die dat wel doen, vinden het leven op aarde in feite erg beperkend.

Ik: Ja, waar.

Ashtar: Nu worden jullie naar dit punt in de tijd geleid, het punt in de tijd waar de bandieten van het bedrijf worden omvergeworpen. Je begint pas te begrijpen wat echte vrijheid is en het zal enige tijd duren voordat je weer volledig begrijpt hoe het is om een ​​soeverein individu te zijn in een collectief systeem, dezelfde vrijheid die wij in het universum ervaren onder de Wet van Eén.

Het wordt je geleerd. We zullen hier zijn om je te helpen, maar je zult je collectieve kracht terugnemen en in je eigen rechten gaan staan. Deze verschuiving is al begonnen en is nu niet meer te stoppen.

In de toekomst zul je je eigen systeem besturen zonder dat je door iemand hoeft te worden bestuurd. Het zal het systeem van het volk zijn, niet een systeem van eigendom.

Adonaï.
Ashtar