zondag 4 september 2022

Michael en de Raad van Stralend Licht: Een Ascentie-update ~ Ailia Mira


Michael en de Raad van Stralend Licht: Een Ascentie-update

Goddelijke,
We begroeten je in liefde.
De energieën van jullie wereld zijn steeds meer aanwezigin hogere harmonischen. Deze verheven expressie komt tot stand terwijl het planetaire veld ook optilt en optilt, het leven op aarde dat in resonantie is gekomen met deze hogere impulsen van innerlijk licht en expansie.
Steeds meer mensen ontdekken hun innerlijke stroom. Hun gevoel van Goddelijke Timing en Goddelijke Orde die binnenin ligt en hen nauwkeurig en duidelijk in hun leven kan leiden.

Zoveel mensen worden hiermee wakker en realiseren zich dat ze zichzelf niet langer hoeven op te dringen of naar de ideeën of idealen van iemand anders voor hen te marcheren. Ze realiseren zich dat de WAARHEID binnenin ligt en dat hun eigen innerlijke stroom, hoe ze dit ook weten of interpreteren, betrouwbaar is en te vertrouwen is. Er is zoveel veranderd in de afgelopen maanden! Terwijl de zonneactiviteit en galactische uitlijning voorzagen in gecodeerde lichtstromen die de stroom van de ziel binnenin complimenteerden en de bereidheid openden voor deze spil naar Waarheid!

Er is een krachtige verdieping gaande binnen de menselijke familie als de verbinding met de Aarde en deze hogere lichtvelden die nu aanwezig zijn, in Eenheid beginnen te werken; een fundament worden in de nieuwe wereld.

Gedreven door dezelfde Eenheid, profiteren ze onbewust van de versterking van deze energieën die nu op aarde en in de mensheid als geheel aanwezig is. Niet alle mensen zijn wakker, maar er zijn er zoveel meer "online" gekomen sinds de mei-eclipscyclus. Zo veel dat medio augustus een enorme cyclus is voltooid; er wordt een collectief momentum van hoger licht tot stand gebracht, en dit opent nieuwe mogelijkheden voor het ontdekken van de ECHTE JIJ; de Eeuwige Jij, de Soevereine Eenheid als het ware Zelf, hier.

Je gaat nu een glorieuze tijd in waarin persoonlijke reflectie en interne groei belangrijk, creatief, bevrijdend en levensveranderend kunnen zijn. Je innerlijke stroom leidt je meer en meer op manieren die je, heel expliciet door de acties die je geïnspireerd hebt om te ondernemen, en de manieren van zijn die echt, oprecht en waar voelen, kunnen laten zien HOE je de ECHTE JIJ kunt zijn (het eeuwige Zelf) hier.

De komende maanden zullen enorme veranderingen brengen. De neiging, als je niet gericht bent op deze innerlijke stroom van weten en helderheid, is om je minder besluiteloos te voelen en de pijn en worsteling van je mentale lichaam overal heen te voelen rennen, in een poging bekende herkenningspunten te vinden.

Er zijn er geen.
De oude manieren zijn voltooid. De nieuwe energiestructuren zijn op hun plaats en de basisbasis van Nieuw Leven op Aarde is hier.

Dit is het moment om je te verdiepen in je innerlijke praktijken en dagelijkse methoden om gecentreerd, kalm, verbonden en bewust te worden van je eigen weten. Dit is de tijd om je geest te leren hoe je je kunt overgeven en dienstbaar kunt zijn aan je hart en je Goddelijke Identiteit.

Nu is het tijd om uit te nodigen en open te staan ​​voor de Goddelijke Wil, en jezelf te laten verheffen tot een op Ziel gebaseerde belichaming. Vertrouwen op de vreugdevolle, vervulling van je ware Zelf hier te zijn.

Ieder van jullie heeft enorme, multidimensionale verbindingen die er nu toe doen. Die naar voren komen in je belichaming en die je uitstraalt in collectieve ervaring - het leven op aarde informeren vanuit de unieke en essentiële lijn die je eigen grotere expressie is. Deze veranderingen vinden organisch plaats, zonder de last van bewuste inspanning of het gewicht van zelfverbetering.

Ze gebeuren omdat ze in je zijn, in je Grotere Zelf, en als je je belichaming toestaat om op te tillen en uit te breiden, kunnen de vollere harmonischen worden geïntegreerd, belichaamd en dan voortdurend stralend van je uitgaan. Er vinden nu communicatielagen plaats, vanuit je eigen grotere heelheid, die informeren en bijdragen aan de nieuwe wereld. De aspecten van je persoonlijkheid die niet resoneren met je zich ontvouwende toekomst, worden overschaduwd door uw grotere aanwezigheid. Je zou dit kunnen ervaren als een gevoel dat je niet meer zo zeker bent van wie je bent. Als dat voor jou aan de hand is, houd vol. Weet dat de dingen snel in orde zullen komen en logisch zullen zijn.

Neem de tijd om toe te staan ​​dat wat je begint te begrijpen, in samenhang en bewust weten komt.
Ontwaken, geliefden, is zozeer een weg van aftrekking en de tijd waarin je je nu bevindt, is inderdaad een tussentijd. De oude tijd is voorbij en de nieuwe tijd is in opkomst. De aarde stijgt. Laat de aarde je vasthouden en ondersteunen. Laat het je voeden en leiden.

Adem in je aangeboren verbondenheid en voel je overvloed. Weet hoe rijk je leven is. Roep licht naar jezelf en laad je veld op met gouden energie. Voel hoe je lichaam geaard en kalm wordt. Gecentreerd en stralend.

Sluit vrede met deze tijd.

Je gaat een grens van belichaamd Zijn binnen. Verandering is de aard van deze levenservaring en van deze tijd. Open voor het onbekende en laat het zijn. Verwelkom het leven zoals het komt en oriënteer je voortdurend naar het centrum van je wezen, het hart en die innerlijke stroom van licht die je Bron is.

Onthoud … Het is normaal om jezelf VOLLEDIG te omarmen zoals je bent. Om hier direct te zijn, zonder filter of remming, om je Waarheid te eren.

Als je jezelf openlijk en oprecht uitdrukt, als jij die je bent als je je vrij en gesteund voelt, ontdek je een radicaal ander leven dan dat uit het verleden.

Je soort verandert. Je gaat naar een geheel nieuwe expressie. Als je er nog niet bent, zul je merken dat je binnenkort niet langer je soevereiniteit zult opgeven om liefde te winnen, of bevestiging, of anderen te plezieren. Sterker nog, het zou niet eens bij je opkomen, omdat het zo natuurlijk is om je geliefd en gesteund te voelen, erbij te horen en te weten dat je heel bent en dat je ertoe doet, zoals je bent.
Dit is het terugwinnen van het Goddelijke, wat gebeurt zoals het kan, op elk niveau van het Leven in jullie wereld. De oude manieren van zijn zullen niet meer werken, dus degenen die blijven proberen je aandacht te trekken of anderen te controleren om te krijgen wat ze nodig hebben, zullen ontdekken dat de vereiste inspanning en de behaalde resultaten niet meer zijn wat ze waren. Het Goddelijke zal niet worden ontkend.

Vertrouw op je innerlijke weten.
Vertrouw op je betekenis.
Verwelkom wat komt.
Geloof in het leven.

Dit is hoe we je aanraden om nu te spelen. Oefen deze manieren van zijn. Open je voor de volheid van je wezen en nodig datgene uit waarvan je voelt dat het je zou dienen. Vraag om moed, duidelijkheid, kracht en steun. Vraag om vreugdevolle momenten en neem de tijd om de schoonheid van je aangeboren verbondenheid te voelen.

Je bent hier met opzet.
Je ZIEL koos ervoor om hier nu te zijn en leidt je, altijd.

Cultiveer die innerlijke verbinding. Open voor vreugde en een diep gevoel van plezier. Let op de momenten waarop je leven goed en trouw voor je voelt - geniet van deze momenten. Verwacht dat ze zich zullen uitbreiden en dat het gevoel van vreugde en weten dat je dat hebt, zal blijven groeien. Durf te geloven dat wat er naar voren komt jou dient en het Leven dient. Dat alles als Eén beweegt, naar nieuwe vormen van expressie.

Het Grote Ontwaken is aan de gang. In werkelijkheid is dit al een lange tijd aan de gang, maar het rijpt nu en de oogst begint! Dit overlapt met zoveel van het oude vechten om te blijven. Wees hierin wijs - herken het en zie dit duidelijk, en kies dan bewust waar je je aandacht op wilt vestigen.

Vecht je tegen het oude dat vertrekt? Of volg je je hart? We raden je aan naar die innerlijke stroom van weten te luisteren. En als u het niet zeker weet, vertrouw er dan op dat u duidelijkheid krijgt wanneer u het nodig heeft. Verandering brengt veel momenten van niet-weten met zich mee. Maak vrienden met deze ervaring.

Keer je naar het nieuwe en sta open voor dat wat door je heen wil komen - wees jezelf, uit jezelf en stroom de wereld in, en breng hier de magie en glorie van je eigen uitgestrektheid voort.

De aarde is prachtig divers en multidimensionaal. De innerlijke niveaus van zoveel wezens komen nu naar boven voor openbaring en deelname.

Je bent zo'n mooi en essentieel onderdeel van deze glorieuze heelheid die we zijn. Bedankt dat je hier nu bent. Bedankt voor je geweldige en stralende Licht!
Elk moment heeft het potentieel voor stralende verrukking.

Claim je vreugde, hier en nu.
Laat je licht schijnen.
Laat de ECHTE JIJ, worden onthuld.
Dingen kunnen nu een dubbeltje worden, beste vrienden.

Het is een geweldige en opwindende tijd om te leven. Je leeft nu verder dan wat bekend is. Voorbij wat is geweest. Zoveel nieuwe dingen openen zich en integreren energetisch, binnenin jou, en zelfs meer stroomt binnen en komt op, dat nog moet worden waargenomen of bewust ontdekt.
We zijn compleet. IK BEN Aartsengel Michaël met de Raad van Stralend Licht.