woensdag 20 juli 2022

Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update

Sterk voelbare samendrukkende gevoelens op het skelet-snel getriggert worden en voelbaar in nek-schouder en bovenarmen gebied=etherisch veld-overbelast en overprikkeld zenuw en orgaanstelsel-oude herinneringen komen vrij uit de databank aan 3D celgeheugen met uitstoot van stress hormonen die aanvallen van stress geven-extreem moe-darmkrampen en diarree of obstipatie-misselijk-dizzy-zweten-veel plassen,-keelklachten- gevoel alsof de borstkas sterk samengedrukt wordt.

Dit wordt veroorzaakt door de fotonen energie die via je kruin en de wervelkolom-route je lichaam binnenstroomt en drukgolven geven [cranio-sacraal ritme].

Vandaar uit via de zenuwkanalen de thymus en het perineum activeert oftewel je wortels vanuit je kindertijd.

Dit geeft druk op je hoofd, wervelkolom en borstbeen door de oude pijn die loskomt uit de diepere lichaamsweefsels, evenals zware heupen en benen, pijnlijke voeten, branderige voetzolen, pijnlijke rug, hevige pijn tussen schouderbladen, een gezwollen gespannen gevoel rondom het middenrif, benauwd gevoel, druk op de keel, pijnlijke lymfeklieren, overbelast zenuwstelsel, last van de spijsvertering, suizende oren, pieptonen, moe, hartritmestoornissen, hartfladderen, pijnlijke spieren, botten, vibrationele .griep etc.

Je word nu gemakkelijk getriggerd en dat is ook de bedoeling zodat oude pijn mag losgelaten worden, je ego zal gelijk in paniek schieten en kruipt in je hoofd waar het van alles uit de kast haalt om je bang te maken.
Hij wil je alleen maar beschermen tegen de pijn die nu loskomt, maar hij dient je niet langer want je bent nu geen afhankelijk kind meer.

Er wordt weer veel collectieve oude emotionele bagage opgeruimd en ons lichaam vraagt om rust, zuiveren, vertrouwen en overgave!
SLOW DOWN!

NOODZAAK: AANPASSEN, AARDEN , SCHOONMAKEN AURA EN OVERGAVE!!

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige en met licht gecodeerde energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering! De Feetcare helpt onmiddellijk voor een goede aarding dmv een fantastische doorbloeding van de voeten en de magnesium oilspray werkt fantastisch als 1e hulp bij stress, angst en paniek klachten, het kalmeert onmiddellijk de verkrampte nervus vagus.


Marjolein Ingrid Soulpursang