woensdag 20 juli 2022

DE MODERNE PRIESTERES IS.. Lori A. Andrus


DE MODERNE PRIESTERES IS...

Een vrouw die diep geworteld is in haar zelfkennis. Ze staat in haar eigen zwaartepunt en laat zich niet beรฏnvloeden door de energie, verlangens of wil van anderen.

Een vrouw die leeft in alignment.. afstemming met haar eigen waarheid... haar beslissingen komen overeen en ondersteunen haar hoogste visie op haar leven omdat ze duidelijk is wat ze het meest waardeert en wat waar is voor haar.

Een vrouw die haar ritmes en cycli kent. Ze stroomt met elegantie met hen mee en sluit haar levensvisie af met timing die natuurlijk voor haar is.

Een vrouw die haar innerlijke stem van wijsheid kent en vertrouwt... en ze kijkt naar haar eigen antwoorden en begeleiding.

Een vrouw die diep spiritueel is. Haar overtuigingen en praktijken zijn doorgaans niet geworteld in een bepaalde religie, maar ze worden geรฏnformeerd door praktijken die resoneren met haar spirituele waarheid.

Een vrouw die weet dat ze de schepper van haar leven en haar realiteit is. Ze brengt volledige aanwezigheid, heilige oefening, ceremonie en ritueel in elk aspect van haar leven. Ze leeft en werkt in communie met het goddelijke.

Een vrouw die leidt door anderen te begeleiden met haar heilige wijsheid en hen ook kracht geeft om contact te maken met en toegang te krijgen tot hun eigen heilige bron van wijsheid.


Lori A. Andrus