dinsdag 19 juli 2022

Update ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Update

DE HOGE VIBRATIE SNELHEDEN VAN DE CELLEN GEVEN ENOME DETOX SYMPOMEN EN VEEL BEHOEFTE AAN RUST EN WATER***GEEFT VIBTATIONELE GRIEP SYMPTOMEN EN IMMENSE MOEHEID***VRAAGT OM OVERGAVE-VERTRAGEN-SLOW DOWN*** ZWARE BELADEN ENERGIE TRLLINGEN VOELBAAR IN DE ATMOSFEER- BENAUWENDE ATMOSFEER*** SR PIEKEN ZUIVEREN HET HART- MAAGGEBIED DE PSYCHISCHE NAVELSTENG TUSSEN MAAG EN LINKERBORST MET DE OPVOEDERS=VERVUILDE LYMFESTROOM*** MATIGE VERHOOGDE ZONNEWINDEN DIE DOOR ONS ZENUWSTELSEL ZIGZAGGEND RAZEN GEVEN EEN OVERBELAST ZENUW-EN ORGAANSTELSEL-ONRUST EN STRESS***

Voor velen van ons weer sterk voelbaar! [druk op de schedel en hersenen en skelet, activatie zenuwstelsel en draaiingen als een wasmachine in chakra 3. Enorme moeheid overvalt ons golf na golf.

De zeer krachtige en toenemende energie stijgingen zijn enorm voelbaar en legt ons overgave op om vervolgens op te stijgen naar de 5e Dimensie de blauwe lucht vol sprankelende transparante energie!
We schommelen nog heen en weer in de 4e dimensie van oude energie en nieuwe energie en ruimen zo vele vele levens op uit ons systeem.
De Nervus Vagus [ etherisch zilveren levenskoord die lichaam en geest met elkaar verbindt] staat onder grote druk en ondergaat een diepe transformatie. Het is de tunnel naar het licht ahw. De belangrijkste zenuw in ons lichaam. De river of light!
Het gaat razendsnel met onze transformatie/mutatie! . Dit geeft een enorme trekkracht en dit voel je als groeispurten met spierpijnen, bandenpijnen. Dat voelt alsof je veel te krappe kleding draagt en amper lucht krijgt tgv de lymfestroom die als een beschermjas heeft gediend vol duistere onderdrukte energie. Deze onderdrukte zware energie komt nu vrij en geeft de ascensie symptomen.

Des te hoger we opstijgen des te meer info er vrij komt uit onze celgeheugen aan vele levens en voorouderlijke tijdslijnen om voorgoed gezuiverd te worden uit ons systeem.

Het binnenstromende licht duwt ons in onze oorspronkelijke vorm=blauwdruk=lichtlichaam=skelet= botten=kristallen= je oorspronkelijke bouw=energie/stroom lichaam, verbonden aan chakra 5.

Chakra 5 wordt geactiveerd= nek, schouders, gezicht, hoofdgebied; letterlijk verbonden aan de hersenstam= symbolisch de stamboom. De stam waar je geboren werd incl. de overlevingsmechanismen van je stamouders.

Deze sterke kracht kan heel veel ontwakings-pijnen bij ons geven door regeneratie, zuivering en herstel van je organen.

Aanhechtingspunten worden opgerekt=bandenpijn en pijnen aan al die plekken waar je spieren zich aan de botten hechten.

Alles kan je pijn doen ,diep door zuchten of puffen als bij een bevalling, het zijn de barensweeΓ«n waar we nu massaal doorheen gaan die als een tsunami over ons heen komen, we worden opnieuw geboren in het kristallijnen veld van licht en liefde = warmte= circulatie=stofwisseling= yin en yang =schildklier=chakra 5!

Detox symptomen tijdens ascensie; de fysieke gewaarwordingen en ervaringen, die meestal verband houden met het ontgiftingsproces en de hernieuwde afstemming van je stoffelijk lichaam ten gevolge van de aanpassingen van het DNA aan hogere frequenties.

Zoals beven, shaken of trillen, onregelmatige hartslag of hartkloppingen, zoemen in de oren, lichtflitsen in het gebied van het derde oog of pulserende lichtflitsen, branderige pijnlijke ogen, kortademigheid, vervroegde menopauze, intense vermoeidheid, verhitting van het fysieke lichaam, onhandigheid, veel opgehoopte lymfevocht, pijnlijke lymfeklieren, misselijk, spijsverteringsklachten, krampen, griepachtige verschijnselen, hoestbuien, slijm en snotterig, huiduitslag, pijn in spieren en gewrichten, met name in de knieΓ«n en heupen, hoofdpijn, vooral aan de basis van de schedel en pijn in nek en schouders, gevoel samengeperst te worden, snel overprikkeld, kort lontje, depressieve buien=signaal van detoxen.

Het lichaam moet jaren van ‘giftig’ afval loslaten, of dat nu fysiek, emotioneel of mentaal is. Het is de ultieme staat van onthechting.

NEEM EXTRA RUST, ZOEK DE VERSTILLING zodat je fysiek lichaam de energie kan assimileren en de oude vrijgekomen energie kan verwerken! DRINK VEEL WATER!.

TIP www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige en met licht gecodeerde energetische ondersteuning bij ascensie voor een sterke aarding en aura zuivering! De Feetcare helpt onmiddellijk voor een goede aarding dmv een fantastische doorbloeding van de voeten en de magnesium oilspray werkt fantastisch als 1e hulp bij stress, angst en paniek klachten, het kalmeert onmiddellijk de verkrampte nervus vagus.

Aanpassen, aarden, reinigen en overgave!

Marjolein Ingrid Soulpursang