dinsdag 19 juli 2022

Kejraj ~ Nieuwe realiteit van licht


Nieuwe realiteit van licht

Groeten aan jou. Van hart tot hart op dit moment spreken we, ik ben Kejraj.

De komende dagen en weken ga je meer zienverandering op aarde. Van politiek tot economie en zelfs in de duistere, door de elite gecontroleerde media. Hoewel ze vechten tot de laatste ademtocht, weigeren hun nederlaag toe te geven, goed wetende dat ze verloren hebben, is hun doel om nog steeds ravage aan te richten door manipulatie met de weinige tijd en illusoire kracht die ze nog hebben, mocht de mensheid haar waakzaamheid laten verslappen. Dit is de laatste confrontatie als je wilt.

Vrienden, wat jullie nu zien zijn geen tekenen van de eindtijd. Wat je nu ziet zijn tekenen van een nieuwe wereld die opkomt. Alles wat uit elkaar valt en oplost, creëert een opening voor de nieuwe realiteit van lichtconstructies om zijn plaats in te nemen.

De wereld zoals u die nu kent, moet worden afgebroken. Alles wat op leugens was gebouwd, met de manipulaties van de marionetten van het duister, moet worden opgelost.

Overal waar er een onbalans van energieën is, zal er transformatie plaatsvinden. Dit geldt voor gezin, werk, opleidingen en geloofssystemen, financieel en economisch, en natuurlijk de politieke arena.
Alle manieren van leven van het driedimensionale bestaan ​​zullen verschuiven naar hogere energetische versies van de genoemde aspecten. Voor sommigen zal het een geleidelijke transformatie zijn, voor andere gebieden zal het vernietiging zijn en opnieuw opbouwen.
Het eren van al het leven op aarde, en Moeder Aarde zelf, als een bewust wezen, is de sleutel tot een verschuiving in bewustzijn en het verankeren van hoger licht in je wezen. Dit is een innerlijk weten.
Het is binnen de blauwdruk en aangeboren van elke ziel de waarheid en wijsheid van het doel van het leven, het doel van het bestaan ​​zelf is om te groeien en uit te breiden, om leven te geven, niet om het te nemen, om leven te creëren, niet om het te beëindigen.
Wanneer een samenleving echter 24/7 wordt gebombardeerd via televisie, door onnatuurlijke en sadistische ideologieën van een duistere elitegroep die al duizenden jaren erop uit is om het menselijk leven te vernietigen, hebben de meningen van mensen met een beperkt bewustzijn de neiging te veranderen. Lees deze paragraaf nog eens.
Daarom bevindt u zich als samenleving in de huidige situatie. De meerderheid wil gewoon dat ze alles met een lepel krijgen, en wat het ook is, ze zullen het consumeren, zonder de verpletterende effecten ervan te beseffen. Dit is hoe de wegen van het duister als normaal worden geaccepteerd.
Je bent op een punt in de tijd aangekomen, waarop niet alleen de gewoonten van het duister moeten worden opgeheven, maar ook de manieren en overtuigingen van de 'liberale' en de 'conservatieve' een dramatische verschuiving zullen ondergaan.
Het helderste licht schijnt van binnenuit. En het is in de Hartruimte dat je moet terugkeren, om de verbinding met die Hogere Versie van Jij, het ZielZelf, te versterken en leiding te zoeken, om een ​​gemakkelijkere overgang te hebben tijdens dit proces van verheffing.
Voor degenen die regelmatig terugkeren naar het Hartcentrum, je kunt de veranderingen voelen ontvouwen, niet alleen lokaal, je weet dat deze veranderingen kosmisch zijn. Je kunt niets anders in de wereld waarnemen als je alleen vertrouwt op de vijf fysieke zintuigen van de derde dimensie.
De nieuwe realiteit zit in je DNA. Terwijl je werkt aan het verhogen van je frequentie, hoe meer DNA ontgrendelt, met expansie in bewustzijn, zul je merken dat je je ZielZelf wordt, de vijfdimensionale versie van jou, in een vijfdimensionaal bestaansniveau.
De verschuiving naar de vijfde dimensie is niet iets dat 'ergens' in de toekomst gaat gebeuren. Het gebeurt nu al. Je kunt dit vooral zien door jezelf, je persoonlijke groei en de veranderingen die je in je leven aanbrengt te observeren.
De toegang tot de vijfde dimensie is via je Hartcentrum. De locatie van de Lichtmatrix van de Ziel. Soevereiniteit, onderscheidingsvermogen, déja vu, intuïtie, wijsheid, gaven en talenten, en samensmelten met je Goddelijke Blauwdruk begint hier, in het Hartcentrum.
De cycli van de oude frequenties op aarde komen tot een einde. Als deze oude energieën de wereld verlaten, wordt er ruimte gecreëerd voor hoger licht om zichzelf in het fysieke te verankeren. Jullie zullen vlak voor jullie nog veel meer gebeurtenissen zien plaatsvinden, want het is tijd dat het licht en het leven op aarde gedijen op de manier waarop het oorspronkelijk bedoeld was.
Dat is alles voor vandaag.