dinsdag 19 juli 2022

UNIVERSEEL LIEF HEBBEN - VERSLUIERINGEN DOORBREKEN ~ Mieke Vulink


UNIVERSEEL LIEF HEBBEN - VERSLUIERINGEN DOORBREKEN
Op dit moment in de tijd is er een enorme uitwisseling en verplaatsing van zielen gaande. Velen van ons hebben in de afgelopen jaren afscheid moeten nemen van de fysieke aanwezigheid van geliefden en dierbaren. Veel Lichtdragers gaan verder in andere sferen, als ze daar vanuit een zielsverlangen weer een volgende taak kunnen oppakken. We gaan allen een eigen, voor ons ontwaken een op maat gesneden Inwijdingsweg die zowel onszelf als anderen ondersteunt in het proces van bewustwording en ascensie.

Het feit dat we nog altijd tegen sluiers aankijken tussen de derde en hogere dimensies maakt deze verschuivingen en verplaatsingen vaak extra lastig en zelfs pijnlijk. Maar als we toch eens ooit op dat punt aankomen waarop we kunnen zien dat er geen gescheiden werelden bestaan, dat alles EEN is!


Dat onze geliefden gewoon nog 'naast' ons aanwezig zijn, en 'hun ding doen', hun eigen reis naar Liefde vervolgen, maar altijd met ons verbonden blijven, vanuit die Liefde die alleen maar toeneemt.... Dan zullen we echt zien dat universele Liefde de grootste kracht in de schepping is, en dat we niets anders meer wensen dan al onze eigen creaties diezelfde Liefdesvibes mee te geven!
Een doorkijkje naar de Lichtcirkel van 5-8 Augustus
We groeien van persoonlijke Liefde naar universele Liefde. In dat kader zullen we in onze volgende Lichtcirkel in Augustus meer aandacht geven aan onze multi-dimensionaliteit. Aan hoe wij als mens de grote universele 'leylijnen', die samen één groot Liefdesgrid-in-wederopbouw vormen, ons weer kunnen gaan herinneren.
In de aanloop naar de Leeuwenpoort van 08-08 zullen de multi-dimensionele lichtkrachten al 'in het klein' in ons gaan toenemen. Vanuit het Christusbewustzijn zullen we kunnen waarnemen dat we momenteel uit de tijdslijnen geleid worden door een soort Engelenwezens, die afkomstig zijn uit het Rijk van de Leeuw. De Leeuwen staan voor 'het Koninkrijk der Hemelen' en bewaken de hemelse krachten die los staan van onze tijdslijnen.
Waar we onszelf nu nog in lineaire tijdslijnen wanen zullen de Lichtkrachten van de Leeuw ons helpen om uit die beperkte waarneming van de lineaire matrix te komen. Zij bewaken de tijdsportalen van de Aarde naar de sterren. Ze zullen velen van ons begeleiden om onze verbindingen met andere planeten en sterren weer terug in onze herinnering te brengen. Zodat we nog vollediger beseffen dat we allen dragers kunnen worden van het Christus bewustzijn; dat we zelf scheppers zijn van onze eigen levens, en dat we vanuit het hier-en-nu alleen nog maar Liefdescreaties in onszelf en op Aarde willen brengen.
Er zijn nog veel meer Lichtbronnen die ons daarbij zullen leiden en ondersteunen. We kunnen vooraf nooit exact aangeven wat voor een informatie we zullen ontvangen voor een Lichtcirkel. Maar we vermoeden wel dat de sterrenconstellatie van Cygnus, de Zwaan, samen met haar mannelijke tegenhanger Orion met boodschappen zullen komen. Velen van ons zijn met beiden verbonden, hebben inwijdingen gehad die opnieuw herinnerd mogen worden.
Tijdslijnmanipulaties vanuit Atlantis vragen om aandacht, net als Inwijdingen in de Egyptische Mysteriescholen in AlexandriΓ«, verbonden met de Piramides van Gizeh die uitgelijnd staan tussen Cygnus en Orion.
Ook zullen we de aanwezigheid van Maria Magdalena en Yeshua, en de ware taak van de Essenen en Katharen in Zuid Frankrijk voor het collectieve bewustzijn belichten. Maria Magdalena en Yeshua hebben het vrouwelijke en mannelijke Christusbewustzijn op Aarde kunnen belichamen. En zoals Yeshua al zei: "Wat ik kan, zullen jullie ook kunnen, en nog veel meer." Hun velden lichten momenteel nog krachtiger op, als een soort schijnwerpers die ons de weg wijzen naar de ware bevrijding uit alle schijn-beperkingen. Ons bewustzijn is grenzeloos, we hoeven slechts het Licht te volgen dat er op onze weg verschijnt...
Uiteindelijk is de kern van de Leeuwenpoort, waar we via onze eigen processen naar toe worden geleid, de toegang naar onze Goddelijke Creatiekracht. Daarin zijn alle Liefdescoderingen aanwezig die we nodig hebben om de Nieuwe Aarde vorm te laten krijgen.
Inschrijving Lichtcirkel 5-8 Augustus
We nemen nu even een paar dagen rust. Het komende weekend zullen we het online verzend-programma voor de Lichtcirkel in Augustus gaan klaarzetten en de inschrijvingslink gereed maken. Die inschrijvingslink zal ik hier op Facebook posten, of via mijn Nieuwsbrief mailen. Dus mocht je mee willen doen, schrijf je dan via die link in!
Veel Liefde en Licht gewenst,
Mieke & Vincent
ps Mijn website ligt er nog steeds uit, we gaan kijken of we die nog terug kunnen toveren, of dat ook daar een hele nieuwe ruimte wil ontstaan...