zaterdag 23 juli 2022

STARGATE & GRID FOCUS (vertaling) Ramona Lappin


STARGATE & GRID FOCUS


Ik hoop dat jullie allemaal genieten van deze krachtige Frequenties die ons helpen met de laatste opstijging uit de kunstmatige Matrix Realiteiten! Sinds ik mijn laatste video en Kosmische Energie Update heb opgenomen, die een Emerald Hart-activering omvat, kan ik mijn eigen Hart op een heel zachte en mooie manier voelen verzachten en openen. Alles om ons klaar te stomen voor de 'ONTWAAK JE INNERLIJKE DRAAK'-activering van vandaag.

Ik heb het gevoel dat er veel gaande is met het Goddelijke Mannelijke Collectief, vooral degenen die de dragers zijn van de Blauwe Straal en Melchizedek priesterschap en geslachten. De gecorrigeerde mannelijke Staafcodes worden voor hen geactiveerd en maken alle resterende inversies en omkeringen in de Bewustzijnslichamen vrij.

Een zeer krachtige Quantum Healing van de Blauwe Straal, Melchizedek Logos en Mother Lijnen ontvouwt zich in dit heilige nu. Mij ​​wordt getoond dat dit allemaal ook de Goud en Amethist Straal geneest, als onderdeel van de Drievoudige Grondlegger Vlam, de 12 Grondlegger Rassen, en Bol van Amenti die de Oorspronkelijke Goddelijke Broncodes/Blauwdruk/Morfogenetisch veld bevat. Allemaal ondersteund door deze krachtige Emerald Ray-infusies en Heart Grid-activeringen die van binnen en van buiten plaatsvinden.

ALS DE MOEDER VOLLEDIG GENEEST - GENEEST HET GEHEEL!!

Omdat ALLEN werkelijk EEN ZIJN! Ze bezit de originele broncodes en blauwdrukken van de schepping. Terwijl ze zichzelf opnieuw laat geboren worden, herleeft ze de HELE schepping!


De boodschap is heel duidelijk:

"VERWACHT WONDEREN!!"


Herinner en claim je gaven, vaardigheden en kracht, je Maji Grail Queen/ King, je innerlijke Krystic Dragon-aspect en One True Self!

De rasters zijn sprankelend en klaar om volledig te ontbranden en te ontwaken, om ons te laten zien wat echt ECHT is, en wij ook, klaar om op te stijgen en te BRULLEN in onze briljante, kleurrijke, unieke Diamanten fractale Handtekening en Frequentie van belichaamd God-Bronbewustzijn. Krachtige kristallijne, DNA- en plasma-regenbooglichtlichaam activeringen blijven bouwen en bereiden ons voor op het laatste vuurwerk!


Velen ontvangen hun eigen berichten en tekenen van bevestiging van hun hologram dat:

DIT IS HET!!

ELK MOMENT NU ALLES STAAT OM VOOR ALTIJD TE VERANDEREN,

IN EEN OGENBLIK

Krachtige zonne-energieën gaan door met zonnewinden en een krachtige geomagnetische storm die de komende uren/dag wordt verwacht, evenals dagelijkse Schuhmann-resonantiepieken die op onze vleugels lijken en deze symboliseren, aangezien we ons echt voorbereiden om ze te openen om hoger te vliegen dan we ooit hebben gedaan voordat!!!

Hier is de lijst met Sterrenpoorten en andere sites voor degenen die deelnemen aan de Activering van vandaag, of voor iedereen die interessant kan zijn.

Stargates 10, 11&12, de Arc Sites, evenals de Hill of Tara, Ierland, Gizeh, Egypte en Uluru, Australië, Rosslyn Chapel, Schotland, de kathedraal van Chartres, Frankrijk, evenals anderen hier in Ierland, Engeland en Frankrijk, zijn gaat naar mij op mijn focuslijst, evenals het Platinum Diamond Network, en wat er nog meer binnenkomt.


Ik deelde in mijn laatste Kosmische Energie Update en YouTube video, dat de aanbeveling is om je Geest in je Hart te laten zakken en in de STILTE. Maak jezelf leeg en laat de Bron je vullen, en laat je de weg en de waarheid zien.

 Vertrouw in alle opzichten vooral op je eigen innerlijke leiding en maak gebruik van de Diamanten Raster- en Poortlocaties zoals je wordt getoond. Of houd gewoon de Frequentie van Liefde en Vrede vast, of wat je ook maar voelt geleid. Maak het alleen niet ingewikkelder, want deze Activering gaat er vooral over dat we ons hart wijd openen.


En HERINNER me, DIT ALLES, ALLE KOSMOSSEN ZIJN DAAR BINNEN IN JOU!!


NU-HIER om naar toe te gaan!


Je Heilige Smaragd, Diamanten Rozenhart en Kosmisch Zaadatoom, is je Bron, je Thuis!


LATEN WE DE NIEUWE DIAMOND GRID & ONZE DIAMOND AVATAR VOLLEDIG AANBRENGEN & IEDEREEN TONEN WAT MOGELIJK IS WANNEER WE IN ONSZELF GELOVEN!!


Terwijl we samen de laatste sluier of vergeetachtigheid optillen als EEN Hart-Geest, Lichaam en Ziel/ Logos! De ware geschiedenisrecords en Emerald Records teruggeven aan de mensheid en ALLEN, terwijl we ons onze Ware Kryst-Alle Diamanten Avatar en God Bron Zelf, onze Kosmische Oorsprong en Geschiedenis opnieuw herinneren, diep van binnen! Dat is wat het Nieuwe Organische Ascensie Werkelijkheden en Creatrix veld volledig online brengt!!


Elk moment nu!!


Stem jezelf af op de informatie als je je geleid voelt, neem alleen wat resoneert, en pas als alle manieren je eigen begrip en gnosis toe.


Het volgende is een mix van informatie van de Ascension Glossary en Energetic Synthesis website:


"Een Sterrenpoort is een draaikolk van het energiegolfspectrum dat verbinding maakt met meerdere andere dimensies binnen de Universele tijd-ruimtematrix. Sterrenpoorten zijn een organisch onderdeel van de mechanica van de schepping en functioneren als het kernmanifestatiesjabloon van de Universele schepping, wat de holografische architectuur is. genaamd het 12 Boomraster. Er zijn 12 originele Planetaire Poorten. De belangrijkste planetaire poorten openen zich naar de Galactische en Universele Sterrenpoorten aan het einde van de evolutionaire cycli. Deze werden afgesloten door de Guardian Founder Races als gevolg van ernstige schade en controle door Negative Alien Races NAA

een resultaat dat veel Starseeds en Indigo 1's hebben ingestemd om op de planeet te incarneren tijdens de Ascentiecyclus om planetaire Leylijnen te helpen repareren en Stargates te belichamen.


Stargate en Humanity Tribe One


Week één van twaalf weken Planet Emancipation Gridwork: Inner Gate of Cyprus (Stargate 1) en de verbinding met Arizona, ten noorden van Sedona


Stargate en Humanity Tribe Two


Binnenpoort van Paaseiland, Chili (Stargate 2) en zijn FFM (Four Faces of Man) verbinding naar Jeruzalem (Dome of the Rock, Temple Mount) en de noordoostelijke Golf van Mexico (Biloxi, Mississippi naar Mobile, Alabama naar Fort Meyers, Florida).


Stargate en Humanity Tribe Three


Inner Gate van Johannesburg, Zuid-Afrika verbinding naar Nepal en de Bermudadriehoek gebieden


Stargate en Humanity Tribe Four


Binnenpoort van Centraal Mexico (gemeente Jezus-Maria, Aquascalientes door Mexico-Stad), verbinding met de gebieden van Gizeh, Egypte voor de periode van zeven


Stargate en Humanity Tribe Five


Binnenpoort van Vaticaanstad, ondergrondse verbinding naar Machu Picchu, en de Moederboogpoort en velddraad die we in Bali-gebieden hebben gemaakt.


Stargate en Humanity Tribe Six


Binnenpoort van de Thar-woestijn aan de grens tussen India en Pakistan (ongeveer 366 mijl van New Delhi), en de ondergrondse verbinding met het Kaukasusgebergte aan de grens tussen Rusland en Georgië (tussen de Zwarte Zee en de Kaspische Zee).


Stargate en Humanity Tribe Seven


Week Seven Planet Emancipation Gridwork: Inner Gate of Ionische eilanden (Albanese en Griekse kustlijn van de Ionische Zee), en de ondergrondse verbinding met het Titicacameer, Bolivia


Stargate en Humanity Tribe Eight


Week Acht Planet Emancipation Gridwork: Binnenpoort van Lop Nur, grens van Tibet en China, en zijn ondergrondse verbinding met de Xian, China


Stargate en Humanity Tribe Nine


Week Nine Planet Emancipation Gridwork: Inner Gate of Westbury England in the Valley of the White Horse (ten zuiden van Bath) en de ondergrondse verbinding met de Tibetaanse Autonome Regio, Bam Co Lake, (ten noorden van Lhasa en Bhutan)


Stargate en Humanity Tribe Ten


Week tien Planet Emancipation Gridwork: Inner Gate of Basrah, Irak en zijn ondergrondse verbinding met de Abadan, Iran.


Stargate en Humanity Tribe Eleven


 Inner Gate en Island of Ireland's Eye in de Ierse Zee en de ondergrondse verbinding met de binaire structuur van St. Ives Bay, Cornwall, VK en Amesbury, Wiltshire, VK (in de buurt van Stonehenge)


Stargate en Humanity Tribe Twaalf


 Binnenpoort en eiland Kauai, Hawaï en de ondergrondse verbinding naar het zuiden van Frankrijk, Montsegur.


Moederboog Sterrenpoortlocaties


● 1 Adare, Ierland

● 2 Stonehenge, Engeland

● 3 Seattle, Washington, VS

● 4 Manhattan Island, VS

● 5 Bali, Stille Zuidzee

● 6 Uluru (Ayers Rock), Australië

● 7 Phoenix, Arizona VS

● 8 Atlantische Oceaan, ZW van Bermuda (64,9 W, 32,1 N)

● 9 Antarctica (13W, 88S)

● 10 Bagdad, Irak

● 11 Newgrange Ierland

● 12 Cornwall, VK


Ik voeg ook het Rondane-gebergte in Noorwegen en Arklow in Ierland toe en er zijn VEEL andere, hetzelfde voor de Stargate-locaties, dit zijn slechts de belangrijkste.


Trinity Gates


1 Malibu-strand, Malibu Californië

2 Belize-stad, Belize, Midden-Amerika

3 Goa, India (1 mijl van de ZO-kust)

4 Staten Island, NYC, New York

5 SE Toscane, 7 Miles van Castaglione, Italië)

6 Fiji, Zuidelijke Stille Oceaan

7 Andaman Zee (7 mijl W van de kust van Tavoy)

8 Auckland City, Noordereiland, N-Zeeland

9 Lake Superior, Canada (2 mijl kust Thunder Bay)

10 Hatshepsut-tempel, Egypte

11 Epsom Downs, Surrey Verenigd Koninkrijk

12 Cork, Ierland


Trinity Hub Gate bevindt zich in Cornwall, VK, kan een verbindingsportaal zijn voor alle andere Trinity Gates en is ook een Mother Arc Gate...


Platinum Crystal en Sundisk Network


Kristallen bednetwerken worden geactiveerd via Paaseiland om te verbinden met de kristallijne energieën die verbonden zijn met de zonneschijfwervelingen in Minas Gerais, Brazilië; Titicacameer, Bolivia; Rosslyn-kapel, Schotland; Gizeh, Egypte en Uluru, Australië.[1]


Kathedraalactivering van Azura Portal


Toen het Rosslyn Chapel 6D-portaal en het 7D-portaal van de kathedraal van Chartres verenigden, vond een activering van de holografische Emerald Founder Records plaats toen een Azura-punt voor het Kosmische Smaragdgroene Kristallen Hart geboren werd in de Ruggengraat van Albion en uitgelijnd met de Zonnestaaf van Ezechiël, waardoor correcties werden aangebracht aan de posities in de Kosmische Klok van de Aeonen. De activering van de Spine of Albion-vleugel opende zich in het Kantarische Draak-portaalsysteem vanuit het Azura-portaal, open in 8D en verder, waardoor de zonne-ouroboros-lijnen van Maji Grail Kings over de hele aarde, Tara en Gaia verder werden ontstoken. Deze rasteractivering in het Albion begon een opalen kristalrivier die goud-wit vuurplasma platonische vaste stoffen vloeide voor het opnieuw versleutelen van de planetaire elementalen en het ondersteunen van correcties aan de planetaire staaf horizontale Leylijnen om AI-machines te zuiveren.


Focus voor Blue Ray en Melchizedek Logos Healing


Het Melchizedek Logos-schild en de lichaamsdelen van de Universele Staaf en Staf begonnen zich weer samen te voegen tot kristallijne lichtsymboolcodes voor Maharaji Blue Human en Blue Ray Melchizedek-vlamlichaaminitiaties door de 12D- en 6D-sterrenpoortsystemen; Heilige Blauwe Koe in India, Xian, China, Kauai, Hawaii, Monsegur, Frankrijk, Cornwall, Verenigd Koninkrijk, Machu Picchu, Peru, Uluru, Australië en het Kaukasusgebergte. Dit zijn met genetische sleutels gecodeerde sterrenpoorten en rasters om de meerderheid van de Indigo-bevolking te ondersteunen bij het spiritueel genezen van hun blauwe straalcodering, wanneer ze rechtstreeks verbinding maken met hun voorouder-ouder in de Melchizedek Maharaji zonneblauwe regenboogfrequenties. De Maharaji-lijn zijn de familielijnen van de opgevaren meesters die ondergronds werden gedwongen als gevolg van de spirituele oorlog die wordt beschreven in enkele van de oude Sanskrietteksten, waarin ze de primaire Guardian-verzorgers werden van de Kristallen tempels van de Binnenaarde."


Ik 'zie je' in het veld! Heel erg bedankt voor het helpen om de magie te laten gebeuren!


golven van liefde,

Ramona Lappin