dinsdag 5 juli 2022

NIEUWE WEEK Week 27 ~ Pam Younghans


NIEUWE WEEK
Week 27
Terwijl de Maan deze week geleidelijk wassend wordt in de aanloop naar de Volle Maan op 13 juli, nadert komeet K2 (PanSTARRS) zijn dichtste passage van de aarde en zal op 14 juli plaatsvinden.

BOODSCHAPPERS
Kometen zijn boodschappers van de verre uithoeken van het universum, en wanneer ze dicht genoeg bij de aarde komen, en zichtbaar zijn in de lucht, duidt dit op een tijd waarin nieuwe informatie in ons bewustzijn wordt geïntegreerd.
Hier inzichten uit drie verschillende bronnen over de betekenis van kometen:
Via de Well and Good-website: “Kometen bestaan ​​uit ijs, stof en gassen. Symbolisch zouden we kunnen zeggen dat ze onze bevroren emoties en collectieve angsten vertegenwoordigen, die voor ons naar boven komen om gezien te worden en te genezen. Alles wat we hebben genegeerd of onderdrukt kan niet langer worden genegeerd. En zo vertegenwoordigd een komeet verandering, net zoals een eclips.'
Via Patricia Cota-Robles: "Kometen zijn hemellichamen die door het heelal gaan en de ethers letterlijk schudden, waarbij ze de verouderde gekristalliseerde patronen en gedachtevormen afbreken die niet langer het hoogste goed dienen. In hun kielzog laten kometen een vloeibaar veld achter van ongemanifesteerde goddelijke, een potentieel waarop nieuwe patronen en archetypen voor de evolutie van alle levensvormen kunnen worden gecodeerd."
Via het Hindoeïsme: "Kometen duiden op een verstoring van de orde en regelmaat van de wereld. Volgens sommige teksten voorspelt een komeet de dood van een belangrijk persoon."
Toen komeet K2 in 2017 werd ontdekt (met behulp van het Pan-STARRS-onderzoeksinstrument op Hawaï), meldden astronomen dat het de verste, actieve inkomende komeet was die ze ooit hadden gezien. Kometen zijn meestal van steen en ijs en worden normaliter actief wanneer ze worden opgewarmd door de zon. Maar komeet K2 was al actief in 2017, toen hij zich tussen de banen van Saturnus en Uranus bevond en dus heel ver weg van de zon.
De energieën van komeet K2 zullen sterk verweven zijn met de energie van de Volle Maan volgende week. Dit is al een zeer belangrijke gebeurtenis, de Maan conjunct Pluto, vierkant Eris, sextiel Neptunus, en driehoek Uranus en de Noordelijke Maansknoop op het moment van de maansopgang. Hierover meer in het journaal van volgende week!
© Pam Younghans
Vertaald met behulp van Translate:
Mooie nieuwe week allemaal!