dinsdag 5 juli 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

De energie voelt heel anders aan dan de afgelopen dagen. Het is een krachtige energie en toch heel open. Wij voelen dat wij weer op een bijzonder moment aangeland zijn op onze energetische reis van de transformatie.

Doe rustig aan. Luister naar je lichaam, het vertelt je genoeg over wel of niet doen. Wanneer je het negeert zal je het merken. De Siriuspoort laat zich voelen.

Het is wordt weer een intens moment van diepe transformaties. Je kan het voelen. Voel je kruin en je 3e oog, maar ook de basis chakra. Heel intens. Probeer er ook van te genieten.

Zonnevlammen zijn redelijk sterk.

-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geΓ―rriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Fotonen -> laag
Zonnestormen laag
Zonnewind niet extreem