zondag 24 juli 2022

LIEFDEVOL EN VASTBERADEN IN JE LICHTKRACHT KOMEN! ~ Mieke Vulink


LIEFDEVOL EN VASTBERADEN IN JE LICHTKRACHT KOMEN!

Aankondiging Lichtcirkel van 4 t/m 8 Augustus 2022.
Lieve Lichtdragers! Iedereen voelt zo langzamerhand wel dat er krachten in ons werkzaam zijn die zich niet meer laten tegenhouden. We hebben de afgelopen maanden heel wat kunnen oefenen om overeind te blijven in velden die oud en onwaarachtig zijn. Zij zijn niet meer voedend en verstoren onze nieuwe, hoog frequentere energieën die we nog aan het incorporeren zijn. Soms lukt het om in de eigen Lichtkracht te blijven. Maar de 'gewoontes' om vanuit onze eigen persoonlijkheid op een lastige of pijnlijke situatie te reageren zitten diep. En er is maar één manier om die oude gewoontes af te leren: via onvoorwaardelijke Liefde.

In de aanloop naar de Leeuwenpoort van 08-08 neemt de kracht van ompoling innerlijk toe. We worden naar een essentieel kantelpunt geleid dat zich in onszelf bevindt. Alleen vanuit onszelf zullen veranderingen in ons leven ontstaan en blijvend zijn. De Nieuwe Aarde kan alleen vanuit het Hogere Hartchakra geschapen worden. En jij bent een medeschepper, die vastberadenheid nodig heeft om dat Hogere Hartchakra ook bij iedere volgende creatie bewust in te zetten!

In de komende Lichtcirkel van 4 t/m 8 Augustus ontvang je vijf dagen lang begeleidende en bemoedigende boodschappen, vanuit hogere dimensies, in de aanloop naar de Leeuwenpoort van 08-08. Zoals altijd zullen er inzichtgevende berichten, healings, Lichtreizen en meditaties doorkomen. Dit alles zorgt ervoor dat de verbinding met jouw hogere Zelf zich verder kan openen en bestendigen, waardoor jij liefdevoller en met meer vastberadenheid in jouw Lichtkracht komt te staan! En echt: de Aarde heeft jouw Lichtkracht nu hard nodig!

DIEPER IN JE EIGEN LICHTKRACHT VERANKEREN
Via de Lichtcirkel word je vanuit je eigen huis energetisch met spiritueel gelijkgestemden verbonden. Zo kunnen we elkaar ondersteunen en samen een enorme bijdrage leveren aan het bekrachtigen van het Universele Liefdesveld.
Voor deze online Lichtcirkel kun je beschermd in je eigen energie blijven, terwijl je ondertussen gedragen wordt in het grotere veld van de Lichtcirkel. De toewijding waarmee jij jouw innerlijke Pad van Ontwaken volgt, en dit via de Lichtcirkel wilt bekrachtigen, zal je nog meer verbinden met wat zich in jou wil voltrekken. Vanuit een stille ruimte kun je ongestoord en bewust voelend de boodschappen laten binnenkomen terwijl je ze leest of beluistert.

DAGELIJKS GEZAMENLIJK AFSTEMMEN OM 20 UUR.
Vanuit de bedding van de Lichtcirkel kun je tijdens dit moment stilstaan bij wat er in jou is. Ook kun je dan de ontvangen teksten lezen of een meditatie doen (als die op die dag ook voor de Lichtcirkel is doorgekomen). Het tijdstip van 20 uur is niet verplicht, en niet voor iedereen mogelijk, bv. omdat er andere afspraken zijn, of men op vakantie is e.d. Pak jouw afstemmoment wanneer jij de rust en ruimte voelt om in te keren, dan kan het ook echt binnenkomen en indalen. Zelfs als dit een paar dagen later is, dat is geen probleem. Maar wel is het raadzaam om alles in de volgorde te doen zoals het naar je gemaild wordt, omdat er een bepaalde opbouw in zit. Daarom kiezen we ook voor een besloten Lichtcirkel, waar alleen mensen met bewuste en oprechte intenties aan deelnemen. Ieders toewijding werkt door in dit veld.

MEDITATIES & HEALINGS VIA SOUNDCLOUD
Tijdens de Lichtcirkel komen er steeds vaker meditaties, healings of Lichtreizen door. Wanneer ik die ingesproken heb plaats ik ze op SoundCloud, en ontvang je de link daarvan per mail (voor 20 uur s’ avonds). Daarna ontvang je ook de uitgeschreven versie, zodat je deze eventueel in je eigen groepen kunt gebruiken.
DEELNEMERSBIJDRAGE IS OP BASIS VAN DRAAGKRACHT
Het richtbedrag voor deze gehele Lichtcirkel is €55,-. Minder of meer doneren mag ook, maar deelnemen zonder een financiële bijdrage is niet meer mogelijk. We hebben ontdekt dat er steeds vaker mensen gingen ‘meeliften’ zonder actief mee te doen of een kleine bijdrage te geven als energetische uitwisseling. Dat klopt voor ons niet, we creëren samen een bekrachtigend veld juist door de toewijding en intenties. Gratis meeliften houdt een oude disbalans in stand die doorwerkt in de Lichtcirkel.

Dus:
Maak jouw bijdrage naar draagkracht over naar NL17RABO0155023306 ten name van W.J.H. Vulink, o.v.v. Donatie 2022-08
(Indien je heel graag wilt meedoen maar absoluut geen financiële ruimte hebt, overleg dan even via pb of mail)

HIER IS DE INSCHRIJVINGSLINK VOOR DE LICHTCIRKEL:
Vul je emailadres letter voor letter in, check daarna of er geen foutje in is geslopen, en geef je dan op via de knop ‘Aanmelden’. Als je emailadres werkzaam is ontvang je vervolgens een bevestigingsmail en ben je ingeschreven. Welkom!
Veel liefs, meer inhoudelijke info over deze Lichtcirkel volgt!
Mieke & Vincent