zondag 24 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 24-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE ZONDAG 24-7: Verstoringen: hoge intensiteit Schumannresonantie, verhoogde zonnewind snelheid, de Zon is redelijk rustig en de gaten corona Zon zijn niet meer op de aarde gericht. De zonnestorm bleef uit.

Tussen 00:00-2:00 uur was er een pittige gedeeltelijke Schumannresonantie met een hoge intensiteit van 65 amplitude. En opnieuw nu een milde activiteit rond 4:00 uur en 7:00 uur (rond 35 amplitude). En nog een hoge intensiteit tussen 8:00 en 10:00 uur (50 amplitude). (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel maar mild, met de verhoogde zonnewind. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk.)

Verhoogde zonnewind
Er was nog steeds een verhoogde zonnewind snelheid actief tussen 525 en 575 km/sec. Dat is best hoog, maar niet extreem. De beschermde magnetosfeer van de aarde liet een reactie zien op de zonnewind snelheid en dus was de verwachtte (bijna) zonnestorm niet aan de orde.
(Symptomen gemiddeld, niet extreem: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com