woensdag 20 juli 2022

JEZUS: ONTWAAK NU IN DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN ~ 20 juli 2022 ~ John Smallman

JEZUS: ONTWAAK NU IN DE LIEFDE DIE JULLIE ZIJN.

16 juli 2022 / Door John Smallman

AUDIO:

De mensheid IS op dreef! Het collectieve ontwakingsproces, waarin jullie allemaal volledig betrokken zijn, gaat heel mooi vooruit, zoals te verwachten is omdat het Gods goddelijke wil is. De chaos en verwarring over de hele planeet zijn zelf tekenen van jullie ontwaken, nu de mensen zich meer bewust beginnen te worden van de corruptie en oneerlijkheid die altijd een aspect is geweest van de illusie die het leven in vorm is. De illusie werd geconstrueerd om een gevoel van vrijheid te ervaren en werd ingesteld om een ‘schijnbare’ beweging weg van Liefde mogelijk te maken en voor elk individu om te leven zonder rekening te houden met anderen als hij dat verkoos. 

Degenen in families en stammen steunden elkaar, maar konden ook worden verbannen als hun gedrag om welke reden dan ook onaanvaardbaar werd geacht. Zo werd het noodzakelijk om het individuele overleven boven alle andere menselijke behoeften te stellen. Het besef dat allen Eén zijn werd vergeten, aan het bewustzijn onttrokken en het menselijk leven werd opgevat als een eenmalige gebeurtenis die ten volle moest worden benut om het beste te maken van de schijnbaar beperkte middelen die voor het individu beschikbaar waren gedurende de weinige jaren van een mensenleven.

In de laatste paar honderd jaar is er een groeiend bewustzijn ontstaan van jullie onderlinge afhankelijkheid van elkaar en van de planeet die liefdevol voorziet in alles wat jullie nodig hebben voor jullie menselijk overleven. Dit bewustzijn heeft zich uiterst drastisch uitgebreid in de laatste vier of vijf decennia, zoals jullie ongetwijfeld hebben gemerkt en steeds meer mensen hebben hun leven geleefd om tenminste gedeeltelijk in dienst te staan van jullie collectieve ontwaken, ook al zijn zij zich er waarschijnlijk niet bewust van dat zij dit hebben gedaan. Zij beschouwden wat zij deden gewoon als de normale menselijke natuur, als het juiste om te doen.

Deze intentie om dienstbaar te zijn heeft ertoe geleid dat velen niet langer alleen hun werk doen en hun salaris innen, maar ook de activiteiten van de organisaties die hen in dienst hebben – kleine bedrijven, grote ondernemingen, andere grote organisaties en natuurlijk, regeringen – onderzoeken om te zien of zij de mensheid en de planeet wel degelijk eer aandoen. Deze toename van nieuwsgierigheid naar, in tegenstelling tot het klakkeloos accepteren van de activiteiten van grote organisaties, is steeds effectiever geworden in het in het publieke domein brengen van informatie over schadelijke en corrupte activiteiten die eerst massaal moeten worden ingeperkt en dan tot een einde gebracht om menselijke en planetaire genezing mogelijk te maken, naarmate het aantal van jullie dat aandacht schenkt is toegenomen.

Als gevolg daarvan nadert de voorbereiding op jullie ontwaken, die gaande is geweest vanaf het moment dat jullie je illusoire werkelijkheid construeerden en je ermee bezig hielden, nu zijn voltooiing en zal jullie ontwaken in staat stellen en aanmoedigen om tot volle bloei te komen. Jullie ZULLEN ontwaken tot het WETEN EN ERVAREN van de vreugde van Eenheid te zijn, van Eén te zijn met M/V/G, de Bron van Liefde waarvan nooit afscheiding heeft plaatsgevonden.

Blijf jezelf herinneren aan deze goddelijke waarheid:

Afscheiding heeft nooit plaatsgevonden!

Het leven in vorm, hoewel het intens en ondubbelzinnig echt lijkt, is NIET de Werkelijkheid, het is een moment van verwarring, een droom of denkbeeldige toestand waarin kortstondige ervaringen jullie emotioneel en psychologisch kunnen overweldigen en jullie in die toestand tot woorden en daden kunnen brengen die jou of anderen in intense pijn en lijden brengen. Ja, er kunnen ook momenten van geluk zijn, maar meestal brengen jullie je mensenleven door met het zoeken naar geluk, nooit eindigend geluk en het nooit vinden, een toestand die met je resoneert en waarvan je aanvoelt of intuïtief aanvoelt dat het je natuurlijke toestand zou moeten zijn. En natuurlijk is het dat ook, maar jullie zijn je er niet meer van bewust en de pijn van dat verlies blijft bij je, waardoor je buiten jezelf zoekt naar wat altijd al in je aanwezig was.

Jullie ZIJN Eén, jullie ZIJN Liefde, want zo zijn jullie geschapen en wat God schept kan niet veranderen, omdat het al volmaakt is zoals goddelijk bedoeld. Binnen de illusie, waar je het leven in menselijke vorm ervaart, lijkt dat niet waar te zijn. Dat komt omdat het leven in vorm werd geconstrueerd – ingebeeld in het bestaan – om een niet-echte toestand te ervaren en dat IS wat je ervaart. Jullie kunnen er echter voor kiezen om terug te keren naar volledige waakzaamheid – REALITEIT – gewoon door de intentie te plaatsen om dat te doen, want jullie zijn zeer machtige goddelijke wezens. Dit doen is waar het ontwakingsproces allemaal om draait, dus maak NU de keuze om wakker te worden. Jullie hebben het ABSOLUTE recht om deze keuze te maken en om te ontwaken moeten jullie volledig VRIJ – door je eigen volkomen vrije wil – deze intentie maken en instellen. Niemand anders kan dat voor jullie doen, want jullie zijn soevereine wezens aan wie niets kan worden opgelegd.

Ontwaak NU in de Liefde die jullie zijn en deel en breid die Liefde uit met de hele mensheid, want dat is waarom jullie geïncarneerd zijn om in menselijke vorm aanwezig te zijn op dit moment in de collectieve spirituele evolutie van de mensheid – jullie ONTWAKEN in de WERKELIJKHEID!

Dus, ik benadruk en herhaal het nog eens, het is absoluut essentieel dat jullie dagelijks de tijd nemen – vele malen als jullie kunnen – om naar binnen te gaan naar jullie heilige innerlijke heiligdommen en Liefde in jullie harten uit te nodigen om jullie te omarmen, en van daaruit overvloedig uit te stromen naar al het gevoelhebbende leven waar dit het krachtigst gevoeld – ervaren – zal worden. Dat is, zoals ik hierboven zei, waarom jullie NU hier zijn! Onthoud, er zijn GEEN ongelukken of toevalligheden, alles heeft een goddelijk doel. Het jouwe is te ontwaken en anderen te helpen hetzelfde te doen – niet door bekering, argumentatie of overreding – gewoon door op de meest prachtige manier liefde in actie te tonen, gewoon door jezelf te zijn. Dat is je goddelijke doel als mens in dit – en zolang de tijd blijft stromen – in elk moment.

Jullie KUNNEN dit. Jullie zijn hier voor geïncarneerd. En jullie hebben de oneindige en meest krachtige steun en enthousiaste aanmoediging van degenen in de niet-fysieke rijken die voortdurend over jullie waken, altijd klaar om te reageren wanneer jullie ervoor kiezen om hen om verdere hulp te vragen.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.

Vertaling: Sjra – voor wakkeremensen.org