woensdag 20 juli 2022

Je Rouwt Om Het Karma Van Gisteren ~ 20 juli 2022 ~ Brenda Hoffman

Je Rouwt Om Het Karma Van Gisteren

Gechanneld door: Brenda Hoffman – 18 Juli 2022 – voor Life Tapestry Creations.com.

Dierbaren,

Jullie juistheid is nu de juistheid van één.

Dit juistheid van één concept betekent dat niemand jou zal evenaren omdat hun wereldbeeld anders is dan het jouwe. Misschien is dit concept verwarrend omdat jullie aardelevens altijd draaiden om het volgen van iemand of iets. Dus voel je je geïsoleerd – lichamelijk, emotioneel, zelfs intellectueel.

Je weet dat je gelijk hebt, maar het lijkt niemand iets te kunnen schelen. Dus denk je na over je volgende zet of gedachte in termen van wat was in plaats van wat is.

Dat anderen niet langer geïnteresseerd zijn in het imiteren van je gedachten of daden geeft aan dat de nieuwe aarde is aangebroken. Een andere indicator is de onrust en het ongemak van jullie wereldleiders. Jullie willen hun gedachten en daden volgen, want zij hadden “gelijk” in jullie 3D-leven, maar niet helemaal of zelfs maar gedeeltelijk nu jullie voorbij 3D zijn.

Er is niemand voor jullie om na te volgen, behalve jezelf.

Ook al wensen sommigen iemand te zijn die zij niet zijn – om in 3D te blijven – hun aantal neemt dagelijks af. Wat was, is niet meer.

Ooit maakte je deel uit van verschillende groepen. Je wist wat ze nodig hadden, en je voelde je comfortabel genoeg met die behoeften om eraan te voldoen. Diezelfde groepen hebben nu weinig belangstelling meer, omdat je niet langer de behoefte voelt om aan hun behoeften te voldoen – en toch begrijp je je eigen behoeften niet.

Alles en iedereen lijkt vlak en levenloos, ook jij.

Jullie zijn een nieuw wezen aan het vormen – verschuivend van binnen en van buiten. Toch verandert je fysieke verschijning niet in hetzelfde tempo als je innerlijke wezen.

Voor een 3D wezen zie je er hetzelfde uit; je gedraagt je alleen anders. Maar voor de ontwaakten voelt en ziet je wezen er anders uit. Je aura is verschoven. Door die verschuiving is je frequentie niet langer gelijk aan die waar je je ooit prettig bij voelde.

Dit is een leegte-relatie tijd omdat je nieuwe frequentie je fysieke leven heeft veranderd. Dat was een vereiste om je nieuwe jij te accepteren.

Je bent niet langer wie je was. Net zoals het waar zou zijn in 3D als je een kleine, geïsoleerde gemeenschap verliet in je tienerjaren om decennia later terug te keren als een rijke wereldleider.

Je zou misschien communiceren met degenen die je in je hart droeg tijdens je afwezigheid, maar die verbindingen zouden onder druk komen te staan vanwege de verschillende levensstijlen.

Vermenigvuldig dat concept 100 keer om te begrijpen hoe verschillend je nu bent.

Je spreekt en denkt anders dan vroeger – je vroegere vrienden zijn geïnteresseerd in oranje, en jij begrijpt alleen groen. Ook al voelde je je ooit aangetrokken tot die personen of groepen, er lijkt nu geen gehechtheid meer te zijn. Ze zijn er gewoon. Er is geen diepte aan hen – alsof ze papieren knipsels zijn. En zij voelen waarschijnlijk iets soortgelijks over jou.

Dit is om verschillende redenen zo, en niet de minste daarvan is dat jullie de overgang hebben gemaakt voorbij jullie 3D-wezen. Jullie hebben ook de karmische banden opgeruimd die jullie samenhielden – inclusief ongemak of behoeften. Jullie 3D karmische interacties zijn niet meer.

Jullie creëren verbindingen om nieuwe redenen. Niet noodzakelijkerwijs karmische verbindingen, maar in plaats daarvan nieuwe jij-verbetering verbindingen. Dus je vindt weinig interesse in het voortzetten van relaties die geen betekenis hebben buiten wat ze ooit waren.

Je voelt dat je klaar bent voor het nieuwe – maar misschien is het nieuwe nog niet klaar voor jou. Een beetje zoals tijd nemen om te genezen na het beëindigen van een romantische relatie.

Binnen een paar dagen of weken zul je nieuwe verbindingen ontdekken om het gat op te vullen dat nu in je wezen lijkt te zitten. Je isoleerfase is bijna voorbij.

Misschien denk je dat je isolement nooit zal ophouden vanwege ziekte, politieke onrust of economische factoren. Onsamenhangende stukken die alleen belangrijk zijn als jij denkt dat ze dat zijn.

Als deze isolementfase eenmaal voorbij is, zal de zon weer schijnen en zullen lachen en liefde je manier van werken zijn. Sta jezelf toe dat te weten met elke vezel van je wezen.

In slechts een paar weken zal deze tijd, zelfs de afgelopen maanden, vergeten zijn als je je nieuwe groove, vrienden en interacties vindt.

Wat je nu voelt is niet jouw leven, net zo min als het waar is dat regenachtige dagen eeuwig duren.

Dit is slechts een nieuwe rustperiode die je in staat stelt los te laten wat niet langer deel uitmaakt van je wezen. Je zult je huidige emotionele behoeften vullen met nieuwe wezens en activiteiten. Het zij zo. Amen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alle rechten zijn voorbehouden. Deel deze inhoud met anderen, plaats het op uw blog, of voeg het toe aan uw nieuwsbrief. Maar behoud a.u.b. de integriteit van deze blog door de naam van de auteur te vermelden: Brenda Hoffman en de link naar de bronwebsite: LifeTapestryCreations.com.

Vertaling: wakkeremensen.org