maandag 4 juli 2022

Het 7/7 portaal - Door Natalia Alba


Het 7/7 portaal - Door Natalia Alba

Geliefden,
We gaan het 7/7 Sirius Portaal binnen, een wijsheids-passage die de Leeuwenpoort opent en die heeft geleidelijk geïntroduceerd door de welwillende energieën van de Zonnewende.

Dit jaar ontvangen we zeven dimensionale frequenties, niet alleen van onze Sirische familie, maar ook van onze Arcturiaanse, want ze zijn ook erg betrokken bij onze evolutie. Onze planeet krijgt hulp om zich steeds meer te openen voor haar nieuwe harmonische dimensionale locatie, evenals voor iedereen die haar wenst te volgen, op haar evolutionaire reis.

Siriërs en Arcturiërs zijn hoogontwikkelde zeven dimensionale wezens met de juiste lichttechnologie om ons te helpen, in onze niet-fysieke lichamen, het puin, onevenwichtigheden, implantaten, enz. te verwijderen die nodig zijn om de zuiverheid en genezing die we zo graag willen hebben.

De belangrijkste boodschap voor Allen voor deze passage is er een van vrijheid en innerlijke reconstructie, wat betekent dat we onszelf moeten zuiveren van lagere energieën, gedachten en emoties, zodat we kunnen opduiken in het verlichte wezen dat we zijn, onze persoonlijke waarheid en hart sprekend. Om dit echter te kunnen doen, moeten we ons eerst op ons lichaam concentreren, één voor één genezen en hun kanalen weer openen, om opnieuw verbinding te maken met wat eerder was losgekoppeld en vervormd.

Zowel Siriërs als Arcturiërs bieden ons op dit moment de Blauwe Vlam aan als het belangrijkste hulpmiddel om met onze keelchakra, thymus en hart te werken, want de Blauwe Vlam verbrandt alle gewonde onuitgesproken emoties en gevoelens die gevangen zitten in onze keelchakra, als gevolg van angsten om te zijn wie we zijn, ons te helpen authentiek te zijn en integer te handelen, alsof we niet laten zien wie we werkelijk zijn, we niet in staat zullen zijn om het unieke geschenk aan te bieden dat ook wij deze planeet te bieden hebben.

Onze keel is niet alleen belangrijk om onze emoties en waarheid te uiten. Het is het vijfdimensionale centrum of portaal, dat ons in staat stelt te communiceren met het vijfde aspect en daarmee de dimensie van wie we zijn. Het is de eerste stap om met de Lions Gate-energieën te werken, alsof we nog niet hebben gewerkt en ons vijfde kanaal hebben vrijgemaakt, we kunnen niet worden bekrachtigd en de soevereiniteit herwinnen.
Het is wanneer we ons vijfdimensionale aspect helen, door eerst het ego te beheersen, en een deel van onszelf dat correleert met de keelchakra, in het fysieke, dat we echt beginnen te verschuiven en naar het zielsniveau gaan. We beginnen het ego te transcenderen, bewegen van onze persoonlijke wil naar de Goddelijke, en alles in onze realiteit verandert ook, want we zijn niet langer in resonantie met wie we waren, noch met onze vorige levenskeuzes.

Dit is een zeer belangrijke initiatie, van de zevende hoofdinitiatie in ascentie, want we zullen meer begeleiding krijgen over onze reis, omdat we de angst verliezen om te zijn wie we zijn, en onze begeleiding uitspreken om anderen te helpen.

Het kristal dat Siriërs ons op dit moment geven om onze harten te openen en ze te bevrijden van angst, verankering van harmonie, vrede en onvoorwaardelijke liefde is de rozenkwarts, want het is de vibratie die Goddelijke Liefde in staat stelt om al wat ons menselijk zelf creëert op te lossen, onder valse illusies en angsten.

Als we ons afstemmen op de huidige energieën, het Gidsen-team en zoals ik altijd zeg, ons verenigde zelf, want het is onze belangrijkste gids van allemaal, zullen we de oneindige liefde, bescherming en hulp gaan voelen van onze welwillende familie, die er is. om meer onthullingen te brengen, vooral tijdens deze retrospectieve maand, die ons zullen helpen beseffen wat we nodig hebben om op te lossen en te helen, maar ook wat we zouden kunnen uitbreiden in onze realiteit.

Ik werd begeleid om twee afbeeldingen te delen, zoals altijd vond ik ze online. Het blauwe portaalbeeld is bedoeld om gevisualiseerd en geïntegreerd te worden, omdat het zeer krachtige codes bevat die ik zelf voelde toen ik het zag, die ons zullen helpen ons keelchakra-portaal te openen.

Werken met de Blauwe Vlam samen met geluidstherapie helpt bij het helen en balanceren van ons vijfde lichaam en keelchakra, waardoor we een beetje verder kunnen gaan in onze evolutionaire reis door vrijelijk uit te drukken wie we zijn en onze belangrijkste missie op deze planeet. Dit is waar onze Sirische en Arcturische families ons tijdens deze passage uitnodigen om mee te werken, als we geleid worden om dit innerlijke werk te doen.

IK BEN een vrij, soeverein wezen dat de leiding heeft over mijn eigen menselijke ervaring en evolutionaire reis.
IK BEN bereid het ego te transcenderen en niet mijn wil te volgen, maar de Goddelijke Wil in mij.
IK BEN bereid mijn kanalen te openen, mijn waarheid te spreken, mijn zielsdoel te belichamen en een reis van onbaatzuchtige hulp te beginnen.
Ik kies er daarom voor om mijn stem van eonen van onderdrukking te bevrijden, hem toe te staan ​​te spreken en de unieke wijsheid te zaaien die ik in mij heb gebracht.
Want IK BEN vrij om te zijn wie ik ben en het was bedoeld om te zijn binnen de Schepping.

En zo ben jij.
Moge je altijd in de Verlichte Aanwezigheid van je God Zelf blijven.


Binnen oneindige liefde,
**Door Natalia Alba