zondag 3 juli 2022

Goddelijke Moeder – Alles aan jou is Goddelijke Perfectie ~ 3 juli 2022 ~ Jennifer Crokaert

Goddelijke Moeder – Alles aan jou is Goddelijke Perfectie

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 1 juli 2022

Mijn geliefde kinderen, aspecten van mijn Goddelijke Essentie, jullie zijn waarlijk de nakomelingen van de vereniging van de Goddelijke Moeder en de Goddelijke Vader. Zonder dat zaad, die essentie, zouden jullie niet kunnen bestaan. Jullie ziel is de manifestatie van Goddelijke Liefde.

Jullie zijn de vervulling van de belofte van het heilige Aum, I Am That I AM. Je reis zal je zo ver van je goddelijke essentie brengen als mogelijk is te gaan, zonder jeZelf te verliezen, en dan begin je de reis terug naar het heilige hart van Eenheid, terug in de Aum vanwaar je kwam.

Misschien zijn mijn woorden niet logisch voor jullie, dat is niet erg. Laat de energie ervan door jullie stromen, want de betekenis van de woorden is niet zo belangrijk als de energie die ze dragen. Woorden zijn er gewoon om energie over te brengen, jullie ziel begrijpt die betekenis zelfs wanneer de geest dat niet doet.

Jullie zijn in jullie heilige terugkeer naar de Aum. Jullie die deze passages lezen, stromen terug in jullie waarheid en essentie, in de expansie en uit de contractie van 3D afdaling.

Sta mij toe jullie voortdurende metgezel te zijn op deze reis naar Aum, terug naar mij. Sta mij toe jullie gids te zijn, jullie schuilplaats, jullie troost. Laat me jullie geruststellen dat jullie volkomen volmaakt zijn, er is nooit een fout gemaakt en die is er ook nooit geweest. Er is alleen de volmaaktheid van jou, uitdijend in nieuwe ervaring, nieuw begrip, nieuw mededogen, liefde en resonantie.

Jullie zijn volmaakt. Jullie zijn altijd perfect geweest. Jullie zijn Mijn Perfectie.

Laat elke angst los die in jouw oor fluistert in de duisternis van de nacht, wanneer iedereen slaapt. Laat de suggestie varen dat je het beter had kunnen doen. Je had het niet beter kunnen doen: als je het had gekund, had je het gedaan.

Misschien was je bijna op het punt waar je het anders had kunnen doen, je had het ‘beter’ kunnen doen, maar je was er nog niet. Laat dat ok zijn. Het is ok met mij. Laat het goed zijn voor jou.

Geef mij de lasten van schuld, angst, woede, wrok, schaamte… Ik zal ze transformeren, want ik ken de volmaaktheid van jou. Vraag het me gewoon en het wordt gegeven.

‘Moeder, vergeef me voor alles wat ik mezelf niet kan vergeven’.

Ik weet dat er geen vergeving nodig is. Je bent volmaakt, in alle opzichten. Jij bent mijn volmaaktheid, jouw elke gedachte, woord, gevoel en handeling was een goddelijke uitdrukking, een intrinsiek deel van het Al Dat Is.

Er is geen aspect van jou dat voorbij liefde is: er kunnen sommige aspecten zijn waarvan je denkt dat ze voorbij liefde zijn, maar er is niets dat voorbij de liefde van de Goddelijke Moeder is.

Alles aan jou is Goddelijke Perfectie.

Laat die woorden, die vibratie je constante metgezel worden. Ze zullen de schaduwen die je vreest helen en transformeren. Jij bent Goddelijke Perfectie in vorm.

Copyright © 2022 Jennifer Crokaert www.jennifercrokaert.com YouTube

Vertaling: wakkeremensen.org