donderdag 21 juli 2022

Galactische Leeuw Poortwachters ~ Meg Benedicte


Galactische Leeuw Poortwachters

Een van mijn rollen als beschermengel is om de galactische poorten tussen dimensies te beschermen. Ik heb mijn Ziel in deze rol gezien als een etherisch engelachtig wezen en ook als een geΓ―ncarneerd fysiek wezen, zoalsin deze tijdlijn.

We worden vaak de Poortwachters genoemd. De Quantum Vortex geeft de Poortwachters en Meester-alchemisten toegang tot tijd en ruimte in het kwantumveld terwijl we toekomstige tijdlijnen herschrijven, hervormen en coderen.

Veel van ons alchemistische werk vereist het verweven van het verleden met het heden en de toekomst. In sommige gevallen wissen we het verleden uit en beginnen we opnieuw. We zijn momenteel bezig met het wissen van onze aardse geschiedenis in het matrixbesturingssysteem, zodat we de Nieuwe Aarde levend kunnen baren. Terwijl ik in en uit tijdlijnen weven, vang ik een glimp op van de machtige Leeuwen Poortwachters die de toegang tot de heilige plaatsen en poortportalen bewaken en beschermen.
De zon komt op 23 juli in het teken van Leeuw de Leeuw en vuurt het collectieve veld aan met passie, moed en kracht. Leeuw vertegenwoordigt de zon, het centrum van het zonnestelsel. Net zoals de zon licht uitstraalt door de kosmos, vergroot Leeuw je vermogen om de bron van Licht in je eigen realiteit te worden. Als je LionsGate binnengaat, heb je de kans om je innerlijke Ziel Super-straling op te bouwen en uit te breiden!

In astrologie regeert Leeuw de Leeuw het hart. Geregeerd door de zon, benadrukt Leo de goddelijke vonk in het hart van ons zonnestelsel ... en in ieder van ons. Er vindt een grote verschuiving plaats in het veld, een groeiende golf van liefdevol mededogen en een verenigde focus van veiligheid en zorg voor alle levende wezens. De infusie van hartexpansie verandert het landschap. We tolereren niet langer geweld of onrecht jegens elkaar.

We staan ​​op maandag 8 augustus voor een gedenkwaardige traktatie... de galactische supergolf van hartexpansie. Het LionsGate-portaal opent het 'Universele Hart' voor iedereen. Als je je hart opent in resonantie met goddelijke Liefde, begin je de frequentie van Leo's dappere hart vast te houden. Terwijl je je intenties zet voor een verenigde wereld in vrede, Liefde en harmonie, leef je in het 5D 'hart'-veld. LionsGate ontsluit meer dimensionale barriΓ¨res en verlicht de weg naar de Nieuwe Aarde Tijdlijn.

Gedurende 2022 hebben de Ascension Transmuters en New Earth Wayshowers het veld voorbereid, de slakken opgeruimd, schaduw opgelost en het wereldwijde netwerk versterkt. Het is intens lichtwerk geweest, alles ligt op schema. We zijn het verleden aan het opruimen, zodat de toekomstige Nieuwe Aarde kan assimileren. De LionsGate-supergolf luidt het 'Universal Heart'-veld in zodat iedereen in vreugde kan leven!

Als een Leeuwin van Leeuw zal ik een online uitzending leiden van krachtige Ascentie-activeringen die gebruik maken van de supergolf van het hart en de bescherming van Lion Gatekeepers, waardoor persoonlijke autoriteit, vertrouwen, innerlijke kracht, vrijheid en moed worden vergroot. Dit is een zeer krachtige dag om uw visies, intenties en hartenwensen te versterken.

Sluit je aan bij andere Lichtdragers, Netwerkers en Sterrenwezens van over de hele wereld voor de LionsGate Global Activations op maandag 8 augustus om 12.00 uur Pacific Time. De show wordt opgenomen voor herhaling. Wil je meedoen, meld je dan hier aan .