donderdag 21 juli 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Gisteren werden wij in de aarde gedrukt. Je ziet het ook de 77 Hz die ons zwaar te neer drukte. Dat maakt heel veel emoties los. Je wilt vrij zijn en je voelt je niet vrij.

Emoties vliegen door ons lichaam. Vandaag is de energie weer openen. Het is een poortdag en de deuren staan open. De uitnodigingen liggen in je handen. Jij mag je eigen keuzes maken. Vandaag voelen wij veel meer vrijheid. Geniet daarvan.

Vannacht zonnevlammen, dus misschien is je nacht wel onrustig geweest. De zon, onze licht brenger, blijft actief. Het licht gaat zich nog verder laten zien en voelen. Wij zijn in een belangrijke fase van onze ascentie.

Zonnevlek AR3060 barstte in de vroege uurtjes van 21 juli uit en produceerde een C5-klasse zonnevlam en slingerde waarschijnlijk een CME naar de aarde.

-->Zonnevlammen en zonnewind hebben effect op het Centrale Zenuwstelsel (maagslijmvlies), alle hersenactiviteit (inclusief het evenwicht, evenals menselijke gedragingen en alle psycho-fysiologische (mentale-emotionele-fysische) respons.

Zonnevlammen kunnen ervoor zorgen
dat we ons nerveus, angstig, bezorgd, ongedurig, duizelig, bibberig, geΓ―rriteerd, lethargisch en uitgeput voelen, hartkloppingen hebben en vergeetachtig zijn, ons misselijk en ongemakkelijk voelen, en niet in de laatste plaats: langdurige druk in ons hoofd en hoofdpijn hebben.

Zonnewind 357 km/s
Fotonen energie 11,84
Er worden geen sterke zonnestormen verwacht.