vrijdag 22 juli 2022

Er is zoveel hype over dit Twin Flame gebeuren, dat ik hier iets recht wil zetten~ Judith Kusel ~ Vertaling Yvonne Bakker


Er is zoveel hype over dit Twin Flame gebeuren, dat ik hier iets recht wil zetten:

Hoewel het waar is dat er in deze tijd veel Tweeling Vlammen incarneren om oude negatieve karmische patronen op te ruimen en zich te herenigen, zijn er geen vaste regels die hier van toepassing zijn, AANGEZIEN ELKE ZIELENGROEP UNIEK EN VERSCHILLEND IS.

We doen onszelf en anderen groot onrecht aan door te proberen alles onder รฉรฉn enkele noemer te vatten en het te labelen en vervolgens te stellen dat alleen degenen die zich herenigen met hun tweelingziel, zullen ascenderen. Dat is niet waar.


Zelfs als Tweelingzielen elkaar ontmoeten, is er geen garantie dat ze samen zullen zijn, want onthoud dat hoewel ze misschien van dezelfde ziel zijn, elk deel een vrije wil en keuze heeft en er misschien voor kiest om niet bij de ander te zijn of misschien ergens anders emotioneel verstrikt raken.

Bij veel zielen is hun tweelingvlam niet geรฏncarneerd, omdat het niet nodig was voor de evolutie van hun ziel. De tweeling zal dan als een Hogere Gids fungeren en de twee zullen zich constant in hun slaapstaat herenigen.

Ik geloof zeker dat we allemaal diep van binnen verlangen naar de ultieme liefde en de ultieme partner.

Maar allereerst moet er het innerlijk huwelijk zijn van de tweeling BINNENIN jou, het Goddelijke Mannelijke en het Goddelijke Vrouwelijke in deze tijd, en daarom harmonie en balans.

Zo vaak verlangt men naar dat ultieme partnerschap, afwijzend wat er nu is. Het zou heel goed kunnen dat liefde er al is, maar niet in de vorm waar je zo wanhopig naar op zoek bent.

Het is niet de roeping en het pad van elke ziel om een ​​partnerschap te hebben. Sommige zielen kiezen er gewoon voor om hier niet aan deel te nemen vanwege de toewijding van hun ziel aan haar hoogste zielendoel en roeping.

In de Ancient Mystery Schools trouwden de priesters en priesteressen niet - ze waren zo toegewijd aan dienstbaarheid, dat het bekend was dat het huwelijk afleidde van de missie. Dit betekende niet dat ze geen heilige verbintenis hadden, maar eerder op een totaal andere manier of partnerschap (in een veel hogere zin), dan de meesten nu kunnen begrijpen.

Zoveel over heilige seksualiteit wordt verkeerd begrepen en verkeerd geรฏnterpreteerd. Zoals ik zo vaak heb gezegd, heeft de seksuele energie GEEN fysiek lichaam nodig om zich uit te drukken. Het is omdat we in de vergetelheid raakten in de 3D-wereld, dat we dit alles zijn vergeten en daarom zijn we gevallen in de onjuiste overtuigingen van afscheiding: van het Goddelijke en ook van onszelf en anderen.

Het ultieme verlangen is naar de terugkeer van Eenheid, heelheid.
Toch dient heelheid eerst en vooral van DIEP van BINNEN te zijn, voordat het zich buiten ons kan manifesteren.

Met toestemming van: Judith Kusel
Vertaling: Yvonne Bakker - The Essence of Life