donderdag 7 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 6-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE UPDATE WOENSDAG 6-7: milde verhoogde zonnewind, zeer hoge X-ray pieken en gat corona Zon en zeer milde gedeeltelijke Schumannresonantie dinsdagavond en in de nacht.

Er was een milde verhoging van de zonnewind dichtheid (max. 21 p/cm³ rond 8:00 uur.) Maar dit was niet de zonnestorm die verwacht werd, maar vele malen milder. Er was helemaal geen reactie van de beschermende magnetosfeer van de aarde. Terwijl er een Kp-5 zonnestorm was voorzien. Ik verwacht dat er nog wat meer zal komen dan we tot nu toe gezien hebben.

(Symptomen zeer mild: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)

Er waren extreem hoge X-ray pieken die zichtbaar werden in de zonnewind dichtheid: rond 10:00 uur (tot 150 p/cm³). (symptomen: X-ray pieken geven dezelfde symptomen als zonnevlammen, alleen zijn dit hele korte momenten van hoog geconcentreerd X-ray licht. Bij hele hoge X-ray pieken (boven 75 p/cm3) kan het hoge X-ray licht soms niet verwerkt worden in het moment. Daardoor krijg je een soort uitgestelde symptomen, die zich in de dag of dagen erna oplossen. (symptomen X-ray zonnevlammen: overbelast zenuwstelsel, acute intolerantie/allergieΓ«n, hoofdpijn/migraine, slecht zien, duizeligheid, misselijkheid, kiespijn, enz. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)

Er staat nog steeds een heel erg groot gat in de corona van de Zon op de Aarde gericht. Dit duurt nog wel een dag of 2. (symptomen: ruis/ fluittonen in de oren en het hoofd. Dezelfde symptomen ervaar je ook bij verhoogde zonnewind.)





er was gisteren 5-7 en in de nacht een gedeeltelijke zeer milde Schumannresonantie activiteit met een heel lage intensiteit rond 20:00 uur. (28 amplitude) en opnieuw rond 4:00 uur (25 amplitude). Later op de dag nog meer, maar dat te verwaarlozen. (Symptomen: opspelen van zwaktes in de gezondheid, bekende blokkades, zoals bijvoorbeeld zwak punt in het zenuwstelsel, beschadigde tand, enz, maar ook hoofdpijn, en nog meer. De SR is vooral heftig als er ook andere verstoringen zijn en die zijn er nu wel met de verhoogde zonnewind en extreem hoge X-ray pieken. Bij een full spectrum activiteit worden alle frequenties hoog en laag in beweging gezet in ons, dus dan is het extra intens. Deze verstoring was gedeeltelijk.)

Voor de innerlijke processen die nu spelen: https://inzichten.com/ont-moet-je-ware-zelf/

Heb het goed...
©Manuela van inzichten.com

Voor morgen staat er weer een speciaal webinar op de agenda: Het huidige speciale webinar is ingepland op donderdag 7 juli 2022 VOOR EENHEIDSBEWUSTZIJN met de Wortel Amethist. JE KAN MEEDOEN ZONDER WORTEL AMETHIST. We hebben hele bijzondere ervaringen gehad met deze webinars. De ervaringen waren diepe heling, ervaren van heelheid, thuiskomen en omhulling, ervaren en integreren van de Bronenergie. Angsten en stress verdwenen bij veel mensen voor sommige deelnemers is dit zelfs blijvend veranderd. Dit proces met de Wortel Amethist is ondersteund in het openen en integreren van het vernieuwde AL-bewustzijn dat de dualiteit van de Matrix opheft. Dit is een geweldige ervaring voor jezelf, maar we leveren ook een grote bijdrage aan het collectief met het in evenwicht brengen van de polariteiten en het herstellen van verbindingen tussen de polariteiten, die nu zo ongelofelijk groot zijn. TIJDENS DIT WEBINAR WORDEN NIEUWE LAGEN VOOR HET EENHEIDSBEWUSTZIJN IN JEZELF HERINNERT EN GEÏNTEGREERD (ieder op het eigen niveau).

Ook als je erg moe bent of een pijnlijk lichaam hebt is dit webinar heel fijn om even bij te tanken.
Voor meer informatie kijk op de website: https://inzichten.com/.../special-wortel-amethist-voor.../