maandag 4 juli 2022

ELEKTROMAGNETISCHE EXTRA UPDATE MAANDAGAVOND 4-7 ~ Manuela v/d Knaap


ELEKTROMAGNETISCHE EXTRA UPDATE MAANDAGAVOND 4-7:
Laatste info zonnestorm en nog een C-klasse zonnevlam.

Super hoge zonnewind/zonnestorm
De zonnewind dichtheid was actief rond 3:30 uur en opnieuw extreem verhoogd vanaf 5:30 uur tot 10:15 (60 p/cm³).



De beschermende magnetosfeer van de aarde liet in West-Europa uiteindelijk toch een reactie zien tussen 5:00 en 11:00 uur (kp-4 gele balken bijna zonnestorm). Bij de wereldwijde metingen liep het op tot een zonnestorm (kp-5 rode balk) tussen 5:00 en 8:00 uur. Zie tijden in de grafiek +2:00uur

(Symptomen: je voelt de deeltjes door je heen razen, waardoor iedere cel in beweging komt. Stijfheid, hoofdpijn/migraine, duizeligheid, misselijkheid enz. Vastzittende blokkades krijg je ook extra te voelen, omdat deze losgetrild worden. Als je goed in je stroom zit, dan kunnen de hoge trillingen een fijne ervaringen geven. Als de verhoogde zonnewind of zonnestorm lang duurt, dan kan dit echt een uitputtingsslag zijn voor je lichaam en ook de psyche.)


C-klasse zonnevlam
Er was nog een C-klasse zonnevlam vandaag rond 15:30 uur (C-5.16). Waarschijnlijk is deze afkomstig van een nieuwe zonnevlek die deels op de aarde gericht staat.
(Symptomen: lees symptomen als mild. Alle zwakke punten in het zenuwstelsel spelen op, zoals een beschadigde zenuw in een kies enz. Verder intens moe zijn, hoofdpijn, migraine, verstand blijft malen, stijven spieren. Slecht slapen. Als je goed in je vel zit dan kan het X-raylicht je ook optillen in een bliss ervaring.)


Heb het goed...
© Manuela van inzichten.com