donderdag 21 juli 2022

Ascentie / Energie Update: David Alexander Lichtvoet


Ascentie / Energie Update:

Grote upgrades DNA, diepe innerlijke verschuivingen, Kundalini energie stijgend / twinflame energie clearing en goddelijke unie / loslaten van elk laatste overgebleven karma / oude tijdigheid en valse matrixen die weg

We voelen allemaal de nieuwe krachtige kosmische energieën en diepe innerlijke verschuivingen.
Alles wat ons nieuwe goddelijke leven niet ondersteunt in 5D en de hogere rijken verschuift en wordt naar de oppervlakte geduwd om mee om te gaan.
We voelen ons meer krachtig, meer zelfliefde, meer in een flow en moeten ons overgeven, Stoppen met het beheersen van het leven en stoppen met de gekke gedachten.


We zijn de laatste weken in een zeer emotionele achtbaan geweest, zijn door ego dood gegaan, donkere nachten van de ziel, voelen ons verloren, voelen allerlei ascentiesymptomen en lagere vibrationele energieën zoals niet goed genoeg zijn, geen liefde waard of door om de maskers los te laten en muren die we hebben opgezet om onszelf te beschermen en om erin te passen.

Niet meer, we moeten echt kiezen voor ascentie en een authentiek echt leven leiden in onze eigen soevereine kracht die geleid wordt door ons Hogere Zelf, ons echte zelf. De tijd van verstoppen is voorbij, we zijn veilig.

Lichaamspijnen voelen, de laatste schaduwen onder ogen zien die ons tegenhouden in het verleden die ons ervan weerhouden om naar de nieuwe en goddelijke vereniging en partnerschappen te gaan gebaseerd op god

We moeten ons opnieuw herinneren wie we zijn.

Ons DNA en lichaam worden aangepast, geupgraded met nieuwe Kundalini-energie die alle lagere trillingsenergieën in onze lagere chakra's wegruimt en ons nieuwe leven ondersteunen.

Er is ook een krachtige Twinflames en Goddelijke partnerschapsverhouding. Rechtgezet en zuivering in uitvoering. Alle frequenties en energieën en karma van verraad en scheiding van 1000 jaren.

Hun speciale goddelijke missie is wayshowers van goddelijke hogere dimensionale liefde was zeer uitdagend en sommigen twijfelen nog steeds of hun verbinding echt is of vrezen zich eraan over te geven. Twinflames voelen echter een sterkere verbinding met hun tegendeel nu zich klaar maken voor Goddelijke Unie / re-unie.

We zitten in een ongelooflijke periode waarin onze goddelijke missie om de wereld te veranderen nu zal gebeuren, aangezien veel grote kosmische gebeurtenissen in de rij staan met het kosmische nieuw jaar vanaf 26 juli. Ook de galactic lions gateway gaat al open voor 8-8 stargate.

We moeten ons opnieuw herinneren wie we zijn.

Er zijn krachtigere Zonne-energieën, kosmische Stralen, zonnevlammen, geomagnetische stormen, magnetische verschuivingen en golven.
Allemaal om ons te helpen deze laatste verschuiving en reset van onze Realiteiten, Het Ene Bewustzijn en ons magnetisch veld te voltooien!

Veel lichtwerkers en starseeds opgestegen naar de nieuwe wereld van 5D, dus zorg ervoor dat je aan boord bent want het is niet duidelijk hoeveel kansen de mensheid krijgt.
Het is belangrijk om te ontspannen, tijd te nemen om te rusten en te integreren, stil te staan bij de geest terwijl je alle antwoorden in je hebt. Je moet samensmelten met je hogere zelf. Hemelvaart is nog steeds een persoonlijke keuze.
Zegeningen
David Alexander Lichtvoet