zaterdag 24 april 2021

Stel je voor dat je buitengewoon bent ~ Selacia



Stel je voor dat je buitengewoon bent

Stel je voor dat je buitengewoon bent! De kans is groot dat, gezien hoe je bent opgevoed of wat je tot nu toe in het leven hebt meegemaakt, het accepteren dat je een buitengewoon wezen bent, een beetje een uitdaging kan zijn. Ik nodig je uit om je twijfels opzij te zetten terwijl je doorgaat met lezen - want ik heb een doel om je geest op dit belangrijke moment te openen.

Achtergrond
Zoals u weet, leven we in een ongekende tijd. Waar we ons op een bepaald niveau voor 'hebben aangemeld', vereist dat we volledig over middelen beschikken en de geschenken onthouden die we met ons hebben meegebracht en die, wanneer ze worden toegepast, ons en de mensheid uit angst en in liefde kunnen veranderen. Dit gebeurt als we de gaven eerst op onszelf toepassen, en daarna op onze uiterlijke wereld. Het begint altijd bij ons.

Overweeg dit
Je incarneerde volledig uitgerust om je meerdere rollen te spelen. Je hebt kwaliteiten, talenten en spirituele gaven die in de loop van je leven zijn ontwikkeld. Je hebt ze meegebracht!
Je bent een goddelijke changemaker. De hoeksteen van deze rol is dat je een buitengewoon wezen bent - nu geboren om het leven op aarde op kwantummanieren te helpen veranderen!
Tijdens je leven vindt er een goddelijke orkestratie plaats die je helpt verlichte kwaliteiten, talenten en spirituele gaven die je al op een bepaald niveau hebt verder te ontwikkelen. Deze orkestratie vindt meestal plaats door middel van een crisis - u ontmoet de crisis en leert ervan. Je hebt tot nu toe talloze crises meegemaakt, en je zult er nog veel meer hebben. Dat is een deel van het spirituele pad.

Wesak & Enlightened Masters
Tijdens onze Wesak-meditatie dit jaar zullen verlichte wezens zoals de Boeddha en Kuan Yin je eraan herinneren:
Welke wonderen of verbazingwekkende prestaties ze ook kunnen bereiken - JIJ kunt dat ook. Dat komt omdat je in je kern goddelijk bent.
Dat ze het licht en het goddelijke in jou zien.
En dat je nu doelbewust op aarde bent om het bewustzijn hoog genoeg te helpen verhogen zodat liefde de dominante energie kan worden.
Nu je dit hebt gelezen, hoe kun je jezelf dan als gewoon en onopvallend beschouwen?
Als je naar binnen gaat en op een diep niveau onderzoekt, kan je hogere wijsheid je op geen enkele manier van deze dingen overtuigen. Ja, je hebt een ego - dat hebben we allemaal - maar je moet het op de achterbank van je leven gaan sekwestreren en leren omgaan met zijn giftige invloed.

Hoe u uw potentieel kunt zien en gebruiken
Hier is een eenvoudig proces om een ​​acceptatie van je ware aard te verankeren, wat buitengewoon is. Terwijl je dat doet, kun je naar die waarheid gaan handelen om je potentieel aan te boren.

EERSTE
Word stil en ga naar binnen. Nodig je Hogere Zelf uit om je te herinneren aan een of meer kwaliteiten die je helpen buitengewoon te zijn. Ga met de eerste voorbeelden die je tegenkomt - bijv. Geduldig zijn, goed luisteren, ernaar streven je best te doen, compassie tonen voor jezelf en anderen, openheid toepassen, ruimte toestaan, vooruit plannen voor optimale resultaten, verder gaan dan verwacht , in staat zijn om dankbaarheid te voelen en een zilveren voering te vinden in zeer uitdagende situaties.

TWEEDE
Vraag, nadat je daarover hebt nagedacht, binnen om specifieke voorbeelden te weten van hoe je deze eigenschappen hebt toegepast. Stem af op een bepaald voorbeeld dat een glimlach op je gezicht tovert. Ga met het allereerste dat naar je toe komt. Blijf dan even zitten en erken jezelf - voor het toepassen van een kwaliteit die jou en / of anderen heeft geholpen. Het hoeft niet iets groots te zijn. Kwantumperspectieven hebben geen lineaire maatstaf - ze zijn een hoger perspectief.

DERDE
Nodig vervolgens je Hogere Zelf uit om je een of meer voorbeelden te geven van hoe zelfs een van de kwaliteiten die je buitengewoon maken, kan worden toegepast in de huidige levensomstandigheden. Dit kan in uw persoonlijke leven, werk of dienst zijn, of in uw interacties met de buitenwereld. Ga met het allereerste dat naar je toe komt. Om uw inzicht te verankeren, schrijft u het op of neemt u het mee naar uw volgende meditatie- of droomstaat. Dit helpt je om het idee in jezelf levend te houden. Het helpt u ook om er ACTIE op te nemen. Het actiegedeelte is wat er echt toe doet.

Copyright 2021 door Selacia