zaterdag 24 april 2021

Kosmos & ascensie journaal Zaterdag 24 april 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos & ascensie journaal
Zaterdag 24 april 2021

PITTIGE TURBULENTIE IN DE ATMOSFEER! Opbouwende fotonenwinden tot stormkracht met uitschieters tot KP 6 dit weekend!

De EXTREME TSUNAMI"s van afgelopen donderdag en vrijdag van > 1 BILJOEN hebben zich vandaag nog eens 400x opgebouwd!
!Als een ENORME muur van licht!! STERK VOELBAAR!
We worden overspoeld met tonnen en tonnen aan fotonen energie!

SR pieken tot 24 Hz! We worden met ons onderlichaam stevig in de nieuwe aarde gezet om te mogen wortelen [uitlijnen zenuwwortels heiligbeen. Onze heiligbeen zenuwbanen worden op de juiste spierspanning gebracht door ze flink te openen en te zuiveren van disbalans. Onze ziel zoekt aarding en zakt steeds dieper in ons bekken, ons geboortekanaal en heilige bron.

Vannacht tot 02.00 KP 5= code ROOD, de naweeën zijn sterk voelbaar voor velen.
De zonnestormen razen door ons zenuwstelsel en veroorzaken een versnelde afbraak van oude patronen en tijdslijnen. De zonnestormen breken oude patronen af die niet langer nodig zijn zodat nieuwe kunnen ontstaan. Hierdoor kunnen we ons tegelijkertijd hyperactief en uitgeput voelen.

Momenteel zijn de zonnestormen afgezwakt tot een zonnewind KP 2.
Min. Max.
zaterdag Kp1 Kp4
zondag Kp2 Kp6
maandag Kp2 Kp4

Diepere aardse lagen van duistere energie van vele generaties [DNA] worden via onze voetzolen omhoog gezogen en via de milt [sponsfunctie] in chakra 3 geslingerd om gezuiverd te mogen worden.

De grote hoeveelheden afvalstoffen hopen zich op in chakra 5 wat disbalans geeft in de hormoonhuishouding vd schilklier= extreem vermoeid, onrust, alert, paniekerig, gevoel onder hoogspanning te staan etc.

Onze hormoonklieren worden opgeschoond en kunnen ontregeld zijn= heftige emoties en superchagrijnig zijn.

De nu voortdurende hoge instroom van fotonenergie via chakra 3 [celmembraam/stofwisseling] geeft de vele symptomen!

De fotonen-energie beïnvloedt nl het centraal zenuwstelsel (maagwand), alle hersenactiviteit (waaronder het evenwicht), alsmede menselijke gedachten en alle psycho-fysiologische (mentaal-emotionele fysieke) reacties.

Fotonengolven kunnen ervoor zorgen dat we nerveus zijn, angstig, bezorgd, duizelig, rillerig, geïrriteerd, slaperig, gejaagd, vermoeid of vergeetachtig.

Ook kunnen ze ervoor zorgen dat we hartkloppingen hebben ons benauwd, opgejaagd, onrustig en ons misselijk voelen of dat we een druk op ons hoofd/nek/schouders voelen of hoofdpijn hebben.

De fotonengolven veranderen het weefsel van onze fysieke realiteit.
Ze hebben een krachtig effect op onze cellen, waardoor ons celgeheugen ontwaakt en opgeschoond wordt.

We ervaren dit vaak in de vorm van het opwarmen van ons lichaam.
Onze lagere emoties bestaan uit energie met een lage frequentie.
Deze energie ligt opgeslagen in onze cellen en is ontstaan na ervaringen en trauma’s in het verleden die we niet hebben uitgewerkt waardoor ze onderdeel zijn geworden van ons celgeheugen.

Fotonenenergie is een energie met een veel hogere frequentie die de frequentie van de laag trillende energie omhoog trekt tot aan chakra 5 [basale celstofwisseling yin/yang] zodat deze zich opnieuw kan kalibreren. De omhooggetrokken oude energie/lagere emoties hoopt zich tijdelijk op rond chakra 5 en veroorzaken druk op de Nervus Vagus die onze hart-ademhaling en orgaan ritme regelt, Vandaar de vele stress, paniek, angst klachten incl, hartritmestoornissen, benauwdheid, druk op de keel, pijnlijke kiezen, kaken, nek, hoofd etc.
We laten deze lagere emoties van verdriet en zorgen nu los omdat ze ons niet langer dienen. Geeft woede en immense verdriet, maar ook frustraties komen los en onzekerheden, onmacht, wanhoop, schuld, schaamt en het gevoel nooit goed genoeg te zullen zijn=afbraak oude zelven vol angst en zelfkritiek=zelfafwijzing.

De elementen van onze blauwdruk staan in het bewustzijn van onze cellen geprint en wanneer de blauwdruk wordt versterkt door de fotonenenergie beginnen verschillende elementen van onze blauwdruk ons bewustzijn binnen te sijpelen waardoor we het doel van onze ziel beginnen te begrijpen.

De effecten van fotonengolven
Je geïrriteerd of ongemakkelijk voelen en je draai niet vinden!
Veroorzaken een storende/haperende invloed hebben op de hersenen en zenuwstelsel = gevoel van kortsluiting en ook op technologie, zoals bijvoorbeeld computers. Snel overprikkeld zenuwstelsel, behoefte aan stilte, donkere ruimte.

Tijd en ruimte beginnen steeds onregelmatiger te schommelen.
We kunnen de tijd niet meer bijhouden en absoluut niet weten welke dag het nu eigenlijk is.

Slaapstoornissen, veel dromen
Voelen van energiestoten in ons lichaam die gevolgd worden door een tekort aan energie.
Misselijk, last van pijn en zijn duizelig.
Overweldigd door een gevoel van verdriet, we missen THUIS.
Gevoel over water te lopen. Draaiduizelingen, diarree, overvolle buik, opgeblazen middenrif, veel plassen,
Wazig zien, gevoelige ogen , pieptonen/fluittonen in de oren, keelproblemen, koude voeten/vingers, droge tong en veel behoefte aan water drinken.

Je hoeft hier helemaal niet bang voor te zijn, maar ga altijd eerst naar de huisarts als je het niet vertrouwd!

Onze systemen worden opnieuw gekalibreerd waardoor we uiteindelijk met een veel hogere frequentie kunnen resoneren.

Wees je er bewust van waar het mee te maken heeft, neem je RUST en drink veel WATER en blijf goed AARDEN en ZUIVEREN!
www.naturalupgrade.nl biedt een geweldige energetische ondersteuning voor een sterke aarding en aura zuivering!
De FOOTCARE, LEGCARE, BODYBUTTER en ROOMSPRAY werken fantastisch samen voor een sterke aarding, bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke benen en als bescherming bij overprikkeling zodat je dicht bij jezelf blijft in deze transformerende tijden! Ik lees al heel veel positieve reacties!!

Een stampotje uit de losse pols vandaag

Marjolein Ingrid Soulpursang