vrijdag 23 april 2021

KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL Vrijdag 23 april 2021 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


KOSMOS & ASCENSIE JOURNAAL
Vrijdag 23 april 2021

WOWWWWWW OPNIEUW EEN EXTREME STIJGING van > 1 BILJOEN, net als gisteren! Gaf voor velen een rusteloze nacht en is sterk en vooral drukkend voelbaar op ons lichaam.

AANPASSEN EN AARDEN IS HET THEMA!

De FOOTCARE, LEGCARE en BODYBUTTER werken fantastisch samen voor een sterke aarding, bij verkrampingen en vermoeide pijnlijke benen en als bescherming bij overprikkeling zodat je dicht bij jezelf blijft in deze transformerende tijden! [www.naturalupgrade.nl]. Ik lees al heel veel positieve reacties!!

SR pieken tot 28 Hz; veroorzaken drukgevoelens op je hele skelet en lichaam, geven expansieve gevoelens op de borstkas. Onze ziel zakt nog dieper in ons fysiek lichaam om aarding te vinden!

Een C3 zonnevlam met aarde-gerichte CME op donderdag, 22 april 2021, dit veroorzaakt de komende dagen KP 4-6 stormen. Voor super gevoeligen was de enorme zonnevlam goed te voelen gisteren! Ik was helemaal knock-out, volledig ""OP""gaf hoge drukgevoelens en benauwdheid, onrust, deprimerende gevoelens o.i.v grote zuivering van het galactische lymfesysteem met als gevolg volle pijnlijke lymfeklieren!

KP- 3

vrijdag Kp2 Kp4
zaterdag Kp1 Kp3
zondag Kp2 Kp6

Tonnen en tonnen aan neutraal geladen lichtdeeltjes en lichtgolven bereiken de aarde en overspoelen alles en iedereen! Alles maar dan ook echt alles komt aan en in het licht, niets blijft verborgen! Al het duistere en dus van licht verstoken gebieden uit de donkerste krochten van het collectieve psyche worden als een magneet naar de oppervlakte getrokken. Veel oud zeer van vele levens en generaties liggen opgeslagen in het cel geheugen van de mensheid.

De opbouw van de hoogfrequente energiegolven vergt veel van ons lichaam om zich aan te passen. Als een magneet wordt nu oude duistere en dus laagfrequente energie [gestagneerde lymfe vol gifstoffen] via je voetzolen bij je omhoog getrokken en vervolgens via je milt aangezogen [sponsfunctie] De milt verspreidt deze energie via het ragfijne etherisch web of darmvlies door je hele zenuwstelsel en komt zo uitvergroot in je bewustzijnsveld = de lege ruimte voor je aangezicht [chakra 4] .

Dit geeft vele storingen en emotionele ontladingen van oude onderdrukte en vastgezette energie van vele levens en generaties.

Al deze lichtimpulsen overprikkelen ons nu snel en we hebben rust nodig om ze te verwerken en te integreren. Er is veel Nervus Vagus activatie [parasympaticus, motorisch en herstellend vermogen] en dat merk je aan je vele stress ontladingen door de minste of geringste prikkel.

Het is pure ontlading van oude energie en oude patronen van vele levens en generaties toen het niet veilig was om je emotioneel te ontladen! Hier zit dus veel oud zeer uit de kindertijd!

Je zult merken dat je af en toe even helemaal out of control zult worden en heftige emotionele uitbarstingen kunt hebben om daarna de immense moeheid te voelen van de zware lasten die je meetorste op je schouders.

Deze nieuwe hoogfrequente energie trekken al je oude stress en spanningen, die je zo lang noodgedwongen hebt moeten onderdrukken om te overleven in de 3D, nu als een magneet naar boven en geven dus hevige emotionele ontladingen om daarna voorgoed te verdwijnen als sneeuw voor de zon! Om jou zo weer in je heilige hartruimte te zetten!

Geeft symptomen van het zenuwstelsel, angstig zijn, nerveus, opgejaagd, woede, agressie, kort lontje, geïrriteerd, machteloosheid, doodsheid, drukdoenerig, pijn aan de scheen benen, binnenkant benen, wervelkolom, hevige drukkende schouder-nekklachten, drukkende gevoel borstkas en borstbeen, pijnlijke voeten, heupen ,onderrug, bekken, stuitje, misselijk, dizzy, darmklachten=diarree of obstipatie, huiduitslag, buikpijn, volle buik ,opgezwollen en sterk aangespannen middenrif, ,bevroren gevoelens= oude energie die loslaat of vlammende hitte gevoelens= energie die versnelt, vibrationele griep, keelpijn, dikke en pijnlijke lymfeklieren, benauwdheid oiv expansie van het lichtlichaam, hartfladderen, hart overslaan, hartkloppingen. pijnlijke kaken, kiezen, druk op de sinussen, wazige gevoelige ogen, amper het daglicht kunnen verdragen, moeheid tot uitputting, slaapstoornissen, hoofdpijn, schedelpijn, vergeetachtig, drukkende pijn neus tussenschotje[septum] in verschillende werelden tegelijk zijn, kriebelende sensaties, voorhoofdpijn, pijn en spanning onderkant linker ribbenkast= ontplooien van de linkerlong onderkwab geeft stressreacties vd bijnieren. Veel geborrel in je lichaam

Durf in overgave en vertrouwen te zijn ipv in angst want vertrouwen geeft je kracht en liefde! We zijn nu met velen gezien de vele reacties, onder de oude energie gloort nieuw leven!

Marjolein Ingrid Soulpursang