maandag 6 juli 2020

Kosmos Ascensie Journaal Maandag 6 JULI 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang


Kosmos Ascensie Journaal
Maandag 6 JULI 2020

WOWWWW een BIJZONDERE en ZEER INTENSIEVE energiegolf heeft ons vannacht bereikt! Gisteren bereikte ons een extreme TSUNAMI en deze tsunami aan energie is vannacht 122.792 x gestegen!

Alsof we ';gebombardeerd'' worden met metaalachtige energiedeeltjes die knetteren op ons oh zo gevoelig lichaam; het is heftig in de atmosfeer! Het knettert en knalt!

Een enorme toevloed aan hoogfrequente energie overspoeld ons en zet alles wat ooit onzichtbaar was in het licht, het onbelichte wordt belicht! We worden volledig transparant en alles wordt belicht wat ooit voor ons verborgen bleef, diep weggeduwd in het onderbewustzijn van onze psyche.

De SR piekt tot 28 Hz en toont witte vlakken tussen 12-18 uur! Deze bandbreedte geeft veel opschoning in ons heiligbeen en het lostrillen van oude energiekoorden= emotionele zuivering op astraal nivo.


SR pieken beïnvloeden de hersenen, longen, hart en zenuwstelsel
Kp 2= matige zonnestromen [zenuwstormen; stress, nerveus, snel geïrriteerd en overprikkeld

Bij velen zal een zeer grote vermoeidheid met een drukkende hoofdpijn ervaren worden; rust, veel water drinken en aarding helpen hierbij.

We gaan door onze kernkanaal heen en door onze kernpijnen daar waar we ooit controle over wilden houden in 3D, dat wat ons houvast gaf om te overleven.

We rollen als een opgekrulde slang [kundalini energie ] nu uit en slingeren naar boven toe om onze plek in te nemen waar we willen zijn. Deze slang heeft de vorm van een 9 of een 6. Onderweg komen we nog heel veel blokkades tegen; ragfijne pijnknoopjes die we doorboren om schoon te maken en op te ruimen. 

Nu we steeds gevoeliger worden o.iv. de constante stroom van kern-oftewel bron energie wordt de oorspronkelijke pijn dus ook steeds intenser.

De neiging die we hadden in 3D was om te vechten of te vluchten=de oude weg. Deze helpt ons nu niet verder meer en we gaan de weg door de pijn heen ipv er met een boog omheen=ego gedrag. 

We maken geen omwegen meer en doorleven de pijn om de verbinding met onze kern weer te herstellen, met onze ware zelf.

Dit kernkanaal waar we nu met zijn allen doorheen gaan loopt vanaf de top van je geslachtsdelen en eindigt in chakra 6. Hier liggen veel trauma's opgeslagen die nu losgeweekt worden uit de weefsels uit een tijd dat jij niet in staat was je grenzen aan te geven totdat je ze niet eens meer voelde. Ze stammen uit je kindertijd en uit vele generaties die nu uit je stamcellen[DNA] geduwd worden en in je bewustzijn omhoog komen om los te laten. 

We gaan onze grenzen weer letterlijk voelen en beseffen ineens in hoeveel situaties we onze mond hielden uit angst voor gedoe en drama. En deden we wel onze mond open dan liep je het risico dat je dat zeer en zeer kwalijk werd genomen met alle gevolgen van dien.

Inderdaad we deden onze mond open en verloren daardoor familie, vrienden, relaties etc. Dat was voorwaardelijke liefde en een afhankelijke liefde. Nu deze koorden doorgesneden worden komt er ruimte voor de onvoorwaardelijke liefde=warmte=circulatie=zonlicht voor onszelf in de allereerste plaats= heling= HEEL zijn.

We worstelen ons door ons pijnlichaam heen van ragfijne zenuwknoopjes en licht doet pijn=fysiologie tot we volledig licht zijn en uitstralen! Vecht en vlucht niet voor deze pijn door in je hoofd te schieten= 3D=Ego=controle houden, maar heel de pijn door er aandacht=energie=bloed naartoe te sturen =warmte=liefde =stroming.

Onze Nervus vagus, lymfesysteem , thymus en liquor zijn zeer gevoelig voor licht[vloeibaar licht]. Ze kunnen nu overbelast raken en supersnel een verstopt gevoel geven door de vele afvalstoffen= bv tussen de schouderbladen, middenrif, schedel-en aangezichtspijnen, pijn linker-arm en linkerschouderblad.

Ons darmvlies maakt overuren als een op hol geslagen wasmachine die keer op keer blijft spoelen op een torenhoog toerental en dat verklaart de moeheid, misselijkheid, darmklachten en dizzy alsof we zeeziek zijn omdat we onze balans nog niet kunnen vinden. De aanvoer van afvalstoffen uit onze benen, onderlichaam en bekkengebied is te groot.

Grote massale opruiming dus, zowel in je binnenwereld als in je buitenwereld.

MOGELIJKE SYMPTOMEN: hogedrukpan gevoel kruin, bandgevoel rond voorhoofd en achterhoofd, misselijk, volle wasmachine gevoel rond je maag, onrustig, angstig, gespannen ,stress ,verkrampt en trekkerig gevoel van de Nervus Vagus mn linkerkant lichaam=loopt vanaf je nek naar je slokdarm door naar de borst dan naar de linkerhoek onderaan je ribbenkast incl. spijsverteringsorganen
darmen en anus! darmkrampen, paniekerig, hyperventileren, ritmestoornissen, druk borstbeen, benauwd, vibrationele griep, koude rillingen, beven, rillen en trillen, last vd ogen, vol daas hoofd, hitte-aanvallen, zweetaanvallen, kaak-en aangezichtspijnen, vermoeidheid, disbalans, draaitolgevoelens. etc etc.

Je laat oude patronen en herinneringen los van hoe het fysiek lichaam zou moeten functioneren. Je staat de veranderingen toe zodat je een hogere vibratie, meer licht en meer energie kan vasthouden.

Lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krul

Marjolein Ingrid Soulpursangl