donderdag 9 juli 2020

Kosmos Ascensie Journaal Donderdag 9 juli 2020 ~ Marjolein Ingrid Soulpursang

Kosmos Ascensie Journaal
Donderdag 9 juli 2020

DE ENORME TSUNAMI VAN GISTEREN HEEFT ZICH VANNACHT 4900x VERSTERKT IN KRACHT!!!
DEZE ZEER KRACHTIGE & DRUKKENDE GOLVEN ACTIVEREN ONS GALACTISCH LICHAAM =LYMFESYSTEEM! DIT GEEFT GROTE OPSCHONING VAN KARMA UIT ONS DNA!! HET RUIMT ONS ASTRALE=EMOTIONELE LICHAAM OP!

Geeft druk op je borst en onderlichaam en voelt alsof er een zware en trage lymfestroom in jou op gang komt die vanonder je voetzolen en via je benen omhooggetrokken wordt tot in chakra 2. In chakra 2 vindt de grote schoonmaak en zuivering plaats en maakt de vele tijdlijnen los uit je verleden=astrale koorden die je nu nog vasthouden in je huidige leven.

De SR heeft pieken tot 98 Hz, de pieken trillen lagere frequenties letterlijk los in ons zenuwbanen= rillen en trillen, shaken en beven. Vervolgens worden de losgetrilde lagere trillingen in ons emotioneel-astraal lichaam getransporteerd= lymfe stroom. vol toxinen en dit veroorzaakt de pijnlijke lymfeklieren . We ruimen dus de 3D golflengte letterlijk op o.i.v de instroom van hoogfrequente fotonen energie.


Het hart [chakra 4] zit exact op 40 Hz= axillaire 0 lijn[ een denkbeeldige horizontale lijn van oksel naar oksel].

Ons ego pantser wordt opgelost= gestagneerde lymfe=gebied tussen je hart en maaggebied [voelt soms als een plank]. Geeft ook een hongerig gevoel= orale bevrediging zoeken =lymfe=melk=zogen]

Lymfe is zeer gevoelig voor LICHT! Ons innerlijk gekwetst kindje komt aan de oppervlakte=onderhuids waar ook de langste meridiaan ligt= de blaasmeridiaan [veel plassen]. Heftige emoties komen naar boven, emoties die je niet kon uiten. Allemaal stress die nu bevrijding zoekt. 

Het voelt alsof we steeds verder en verder teruggaan in de tijd [retrograde lopende planten], naar onze jeugd. We lopen dus retrograde= terug in de tijd om zo de kwetsuren in ons ragfijne zenuwstelsel=etherisch web, te herstellen.

Lymfe= levenswater=stroming=energie=licht.

Ons lymfesysteem van de oude ik-3D overleven-vorm/figuur vol met oude en vergane lymfe energie komt op gang en is voor velen flink voelbaar; mn de linkerkant van je bovenlichaam inclusief beide benen en voeten. De scheenbenen kunnen zeer pijnlijk zijn. Je linkerborstkas zit er vol mee en dat is de angst die je via je oud zeer naar jezelf toe communiceert via de Thymus [gekwetste kind in ons] en zo kan je hart zich niet openen.

Als je opruimt en dus retrograde loopt= [loslaten van je emoties die je als kind onderdrukte=inhouden van je ademhaling= dode lege ruimte linkerlong]] gaat je hart zich in kleine porties openen en ook weer dicht, dat gaat op en neer tot alle angst omgezet is in stroming] wat je merkt aan het hart fladderen/ritmestoornissen en de druk op je borst= tgv de borstbuis die het lymfe vervoert en vlak onder je borstbeen ligt. 

Langzaam aan gaat je hart meer en meer resoneren met de kosmische hartslag! 

Het lymfe is letterlijk de afvalverwerker van ons lichaam en doorspoelt alle weefsels en cellen. Lymfe verbindt lichaam en geest met elkaar. Meestal zaten we in onze denkgeest=teveel geest en te weinig aarde of vv, waardoor de balans verstoord raakt en we angst ervaren o.i.v de gestagneerde vergane lymfestroom=ons levenswater wordt nu een dikke modderstroom!

Door die modderstroom waden wij nu retrograde en collectief! Via ons lichaam ruimen we vele levens en generaties op= 3D tijdlijnen. We ruimen familiekarma op! We ver-lichten dan letterlijk onszelf van de zware lasten van overgeërfde overtuigingen, illusies, aannames en ingehouden emoties. Zo komen wij weer in de levensstroom! 

Onder je linker oksel loopt een belangrijk lymfekanaal die je hele linkerkant incl. je beide benen en voeten vervoert. Je kunt bij het op gang komen van deze modderstroom last krijgen van je benen, voeten, heupen, buik en linkerborst, oksel, hals en kaak,; pijnlijk, gezwollen, kriebelig, jeukerig, dit is het kanaal van de aarde=moedermelk a.h.w en herbergt ook de angsten van je moeder [karma] die je letterlijk of geestelijk opzoog en je immuunsysteem beïnvloedde. 

Onder je linker oksel zit veel embryonaal darmweefsel en dit bevat heel veel lymfe dus je kunt ook heel veel pijnklachten hier ondervinden als de stroom op gang komt. Ook pijnklachten aan je linker bovenarm en linkerschouder.

We doorleven vele levens en generaties om voorgoed het oude te verteren en los te laten, om ons weer te mogen verbinden met ons lichtlichaam. Een ongekend wonder en geschenk aan ons! We leven in hele bijzondere tijden en lopen voorop al voelt het alsof je achteruit gaat maar dat is puur je verleden en de vele levens die je uit je systeem verwijdert!

Lees ook de inspirerende energie update's van Martha Krull 

SLOW DOWN!

Marjolein Ingrid Soulpursang