woensdag 15 juli 2020

HET PROJECT: DE NIEUWE MENS, DE NIEUWE AARDE / 14 juli 2020 / Door Winfried

HET PROJECT: DE NIEUWE MENS, DE NIEUWE AARDE


Doe mee met mijn eindspurt naar ascentie door dagelijks met deze proclamatie te bevestigen wie je bent.

Winfried

PROCLAMATIE:

Ik breng mijn ware natuur tot uitdrukking, een perfect verlicht wezen, één in liefde met allen en met het Al in Alles. Ik ben bereid mij volledig in te zetten voor een wereldwijde samenleving gebaseerd op vrede, gelijkheid en samenwerking.

Ik draag bij aan het scheppen van een Nieuwe Aarde, duurzaam en vreugdevol, die voor iedereen gelijke kansen biedt om als volwaardige medeburgers in vrijheid samen te leven in harmonie en overvloed en met respect voor de natuur.

TOELICHTING
Grote meesters en wijsgeren hebben met vele anderen en voorouders een voorbeeld gegeven van leven in eenheid en onvoorwaardelijke liefde. Zij blijven ons aansporen zich de essentie te herinneren van wie wij werkelijk zijn: Een perfect wezen van universele liefde en creatieve liefdeskracht.

Door deze proclamatie te bevestigen erkennen wij de ware natuur van ons Hogere Zelf en nemen wij ons voor vooral vanuit ons hart te denken en te voelen de liefde voor onszelf en onze medeburgers op aarde.

Tot nu toe gebruiken kleine elitaire en duistere groepen in de politiek, religies en de maatschappij hun macht om de wereld te controleren. Zij zaaien angst en verdeeldheid, ontnemen de mensen hun vrijheden, manipuleren de waarheid.

Dit tijdperk van onderdrukking, conflicten, lijden en armoede loopt nu ten einde, wanneer wij onze ware natuur tot uitdrukking brengen en in elkaar erkennen. Door vergevingsgezindheid laten wij het verleden los; de schone lei opent de poort naar een Nieuwe Aarde.

Wij mensen met vrije wil hebben recht op autonomie en zelfontplooiing als gelijke wereldburgers. Niet alleen de zeggenschap maar ook de verantwoordelijkheid om een duurzame samenleving op te bouwen met respect voor het recht van iedereen op een menswaardig bestaan in een natuurlijke omgeving. Eén wereld, één familie, waarin de tegenstellingen vredelievend worden opgelost om duurzame vooruitgang, welvaart en welzijn voor allen te bereiken.

Het is nu de tijd om voor vrijheid en waarheid op te komen. Bevestig dat u tot de nieuwe generatie van verlichte mensen behoort door deze”Proclamatie” hardop uit te spreken en maak er een goede gewoonte van deze elke dag te herhalen.

Stuur deze proclamatie ook aan je familieleden en vrienden in binnen en buitenland en vraag om te focussen op de Nieuwe Mens, de Nieuwe Aarde.

Winfried