dinsdag 7 juli 2020

Ademen met en door Moeder Aarde. Deel 2 / Door Peter Verellen

Ademen met en door Moeder Aarde.
Deel 2
Door Peter Verellen

Wat ik u nu ga uitleggen tot in detail doe ik zelf al een vijftal jaren. Waarom zeg ik het dan nu pas? Omdat de consequenties te zwaar waren om dragen. Ik ga er dadelijk aan beginnen, maar toch eerst nog dit. Zou je willen vergeten dat de “lucht” die we inademen via de neus, door de luchtpijp gaat, de longen in en op dezelfde manier weer naar buiten, voor ik aan de uitleg begin? Vergeet even de anatomie en doe alsof je hier niets van afweet. We hebben nu dus even geen longen. Goed? Bezie de adem nu niet als lucht maar als zuivere energie. In vorige teksten heb ik verteld dat de uitspraak 'alles is energie', slechts gedeeltelijk klopt. Alles is energie met een bewustzijn. In deze context, nog beter gezegd. Alles is energie, door een bewustzijn te sturen. Welk bewustzijn dan wel? Elk bewustzijn van een “rechtmatige bewoner” van Moeder Aarde, kan alle energie sturen. Deze “rechtmatige bewoners”, dat zijn wij, het menselijke ras en zeker niet de reptilians waarvan hierboven sprake. Deze duistere entiteiten, die de vorm van mensen kunnen aannemen dus, hebben geen rechtstreekse invloed op de energie van Moeder Aarde. Ze willen ze stelen, dat wel, maar ze hebben absoluut geen medewerking. Het is hen slechts te doen om onze energie, en wel degelijk de slechte, de duistere of de negatieve energie. Indien we hen niet meer voeden zullen ze uitsterven op onze planeet en dus spontaan verdwijnen. Dit zijn ze echter niet van plan.

Gans het sinistere plan is uitgerold en zij zijn zeker van hun overwinning, omdat ze via de Illuminati alle mensen die iets “betekenen”, de “machthebbers” dus, aan hun kant hebben. Voor hen is de slag reeds gewonnen, omdat we het met ons allen nog niet “begrepen” hebben. Is dat nu kritiek die ik hier geef? Neen, maar ik stel het wel alle dagen vast. Ieder individu op Moeder Aarde zou zich elke avond moeten afvragen of hij of zij “ergens over geklaagd heeft vandaag”. De kleinste twijfel die je zou kunnen hebben in je Ware Geluk of Totale Tevredenheid is voeding voor deze duisteren. Niet reageren is deelnemen, zeg ik steeds en ik geef hier graag nog een voorbeeld van. 

Stel dat je naar het nieuws kijkt of naar de radio luistert en je hoort of ziet slechts doffe ellende, waar of niet waar, en je poolt het zelf niet om in je mentale, neem je deel aan de gedeelde informatie. Omdat men alle zenders in hun macht heeft is het niet meer mogelijk om “het goede nieuws” te vernemen. Goed nieuws is ook niet boeiend genoeg. Rust, vrede en harmonie wordt snel aanzien als saai. Mensen waar het niet alle dagen bij “knalt” hebben een “saai” leven. Gij leeft niet gij. 

Het boeit niet. Men is zo diep in ons leven verankerd, dat mensen die in “harmonie samen leven” de stempel saai meekrijgen. Die doen niets meer, waarom leef je dan nog. Geluk is een toestand, geen actie. Bij alles wat je ziet, hoort of denkt, dat niet “positief geladen is” zou je dus moeten “afblokken” met de volgende gadachte. Neen, het is niet waar, deze onzin. Ja, Alles Komt Goed. Indien je dat niet doet, bij elke bewuste genomen actie door hen, deze machthebbende duisteren dus, ben je momenteel zelf, hoe subtiel ook, nog voeding voor deze duisternis.

Denk nu even rustig na in alle eerlijkheid over jezelf en alle mensen die je kent. Wie doet dat op deze manier? Wie ken je die “onwrikbaar” in zijn of haar centrum leeft? Wie ken je die ondanks alles niet of nooit uit het lood te slagen is? Wie ken je die 'ondanks alles' leeft in de vaste overtuiging zonder enige twijfel, dat het goed komt? Je moet dus niet geloven of vertrouwen in God, neen, je moet “weten” dat het snel opgelost zal geraken. Geloof en vertrouwen klinkt mooi, maar er zit een “geplande” twijfel in. Stop de twijfel, stop met geloven, stop met het vertrouwen, “weet” dat het Goed Komt ! En wat denken nu de meeste lezers. Jaja, maar dat is niet gemakkelijk. Stop ook daar mee. Als je weet, wat ik altijd zeg, dat wij als rechtmatige bewoners met ons denken onze woonplaats tot in detail zelf creëren, is het dan geen tijd om de “denkrichting” te veranderen? De meerderheid van het “mensdom”, vergeef me deze stelling, of toch maar niet, want ik meen het, wil eerst bewijzen zien. Zijn er nu nog niet genoeg bewijzen, dat het om zeep is dan? Wat wil men nog zien? Wachten op de verplichte inentingen? Dan is het te laat. Je gaat de bewijzen zelfs niet meer beseffen als het zo ver komt. Wanneer je gevaccineerd bent met nanotechnologie die klaar staat, dan ga je nooit meer over iets zeuren. Je identiteit is verdwenen voor goed. Indien je sterft is alles toch voorbij, waarom zouden we ons dan druk maken? Ik geloof, foutje, ik weet, dus ik ben op de hoogte van het eeuwige leven. We komen terug en alles gaat rustig verder. Niet dus. We gaan niet meer sterven maar massaal gekloond worden, dat zijn ze met ons van plan. Toch Komt Het Goed ! Het is niet omdat ze plannen hebben dat ze deze ook tot op het einde kunnen uitvoeren …

Goddelijke interventie is zeer kort bij. Waarom wordt er zo lang gewacht dan? Arrogantie. Daar gaat het over in essentie bij het mensdom. Niet bij wakkere mensen, maar bij de slapenden die veel lawaai maken. Laat ons gerust, met uwe zever. Dezen, die dergelijke woordenschat gebruiken slapen niet alleen, maar snurken ook nog heel hard. De mensheid in het algemeen gaat moeten toegeven aan het Goddelijke dat ze er aan waren voor de moeite. En het zou ook zo gebeurd zijn ...

Hooggerespecteerde Lichtwerkers het is aan ons nu. Moeder Aarde roept nu onze hulp in. Er zal een wisselwerking ontstaan tussen haar en haar rechtmatige en sterkste bewoners. Wat bedoel ik hier met sterkste? Diegenen met de hoogste frequentie mogen zich nu aangesproken voelen. De redding is nabij. Ga als Lichtwerker alstublieft niet bij op straat staan of klagen en zagen. Dat is niet de reden waarom u op Moeder Aarde een geboorte hebt genomen. U hebt een geboorte genomen voor deze tijd en voor deze volgende stappen. Dit is waar het over gaat, dit zou ik graag verklaren. Alle Lichtwerkers Verzamelen ! Dat zou ik graag over de gehele wereld kunnen uitroepen. Wie zijn nu eigenlijk deze Lichtwerkers? Iedereen die zich over het algemeen niet thuis voelde op deze wereld. Wat doe ik hier in godsnaam? Karma heeft me hier gebracht, dus ik zal nog iets moeten leren, maar wat dan? Alles loopt hier in het honderd. Ik snap het niet en ik voel me hier niet thuis. Alles wat ik doe lijkt te mislukken en ik hoor nergens bij. Ben ik zot of is de rest van de wereld zot?

Het is weer kort door de bocht, maar als u beantwoordt aan bovenstaande beschrijving dan hoort u wel degelijk “ergens” bij. Deze fantastische Familie Lichtwerkers. Als eerste heb ik nieuws voor u. Hou u ergens vast nu. U bent niet geboren wegens uw nog te verwerken karma, daar bent u al lang door. Daarom begrijpt u niets van de “normale handelingen” der mensdom. U hoort daar effectief niet bij. Er is een groot misverstand over het woordje “zelfrealisatie”. Het is eerder een doorschuiven naar een volgende dimensie. Daar bent u al geraakt. In deze derde dimensie bent u om het woord nog eens te gebruiken “gerealiseerd geboren”. U mocht het alleen niet weten. Lang geleden hebt u er letterlijk voor “gekozen” om de mensheid in nood te komen helpen. Het lastigste van het hele traject was en is nog steeds om u in een menselijk lichaam te krijgen. Daarom voelen we ons daar ook niet echt thuis. Dan bedoel ik niet met een geaardheid, maar met een algemeen soort van gevangen zijn. Ik verklaar dit even zeer kort. U was gewoon om u te verplaatsen via uw gedachten en nu moeten we daar voor in een voertuig stappen. Onze energie zit vast in een lichaam, en dat is zeer eigenaardig, want dat was u niet gewoon. Kort door de bocht weer. Indien u meer inzit met de rest van de wereld, dan met jezelf, ben je gerealiseerd en zeker een Lichtwerker. Met wat ik u volgend in deze tekst ga mededelen zult u pas echt wakker worden. Uw denken en voelen gaat zodanig veranderen dat het voorbije leven slechts een “rare droom” zal blijken te zijn. Alle informatie, wijsheden, waarheden, echte kennis zal u gegeven worden rechtstreeks vanuit de Bron van waaruit ik dit ook allemaal vertel. De tijd is nu aangebroken om ons te verenigen. Indien u gaat uitvoeren wat ik u tot in detail ga beschrijven zult u tot uw recht komen en weten waarom het allemaal gebeurde. Elk detail in uw leven gaat dan terug zin krijgen omdat u zult “weten”.

Terug naar onze adem nu. We zijn onze longen vergeten en kunnen dus als geen ander de energie sturen. Uw adem moet zijn waar uw gedachten zijn en uw gedachten moeten zijn waar uw adem is. Sorry voor het woordje “moeten”, want u moet helemaal niets. Waarom gebruik ik het dan toch? Omdat het anders niet werkt, daarom. U doet zoals steeds wat u wil, maar als u wil doen wat ik hier uitleg is er maar één manier. Deze beiden moeten geconnecteerd zijn. Adem en denken. Via je denken kan je “richting” geven aan je adem en via je adem kan je richting geven aan je denken. Bezie dit als een snoer met twee uiteinden. Dit snoer is soepel. Indien beiden geconnecteerd zijn is het snoer niet soepel meer, maar wordt het een allesdoordringende sterke kabel. Deze kabel van jouw denken en gestuurde energie via de adem is dus in staat om overal doorheen te penetreren. Derde factor die nodig is om iets te sturen zijn je ogen. Je kijkt daar waar je de energie wil krijgen. Dit kan met open ogen en met gesloten ogen. Met gesloten ogen is dit zoals een visualisatie. Je stelt je voor dat je iets ziet. Visualisatie is “de sterkste tool” van elke Lichtwerker. Bij een correcte visualisatie is namelijk het denken en de adem verweven in datgene dat gevisualiseerd wordt. Slechts om het zo eenvoudig mogelijk duidelijk te maken trek ik deze samenhang even uit mekaar.

Genoeg verteld nu, over het systeem, tijd voor een kleine test. Gelieve deze mee te doen, omdat het goed is voor een eerste bewijs aan jezelf i.v.m. het sturen van energie. Het kan natuurlijk ook zijn dat ik hier niets nieuws vertel en dat je het al lang wist. Dan is het materiaal om te delen voor diegenen die het nog niet allemaal weten. Kijk in het midden van je hand. Daar waar je kijkt begin je rustig in en uit te ademen. Stel niet teveel vragen nu, vraag je niet af hoe het kan, maar adem in en uit door je handpalm. Vanaf het moment dat je een “warme gloed” voelt in je handpalm is de energie aangekomen. Gloed vanuit de palm is het gemakkelijkste omdat daar onze mogelijkheid zit om energie door te geven. Echter werkt dit systeem op elke plaats in je lichaam. Bij gesloten ogen nog beter. Dit is de ideale manier om je lichaam rustig te maken voor een meditatie. Ook kan iemand, bij het beheersen van deze techniek, rechtstreeks energie inademen in de lichaamscellen en zo nooit aan hun gifpillen verslaafd geraken, omdat ze er nooit mee zouden beginnen. Dit is slechts onze ware aard van genezing of instandhouding van het gezonde lichaam. Welk vak was dat alweer op school? Waar hebben we geleerd over onze ware aard en mogelijkheden? Hoe belangrijk vond de “moderne maatschappij” dit allemaal? Over bewijzen gesproken. Wat gaan we nu doen met deze manier van werken? We gaan ons met ons allen terug connecteren aan onze batterij. Onze batterij is onze planeet. Onze batterij is onze woning. Onze batterij is Moeder Aarde. Om ons op te laden? Neen, om de batterij terug op te laden. Moeder Aarde liep op het einde van haar energie. Waarom waren de consequenties te zwaar waarover ik het eerder had? Wanneer iemand echt geconnecteerd is zal hij of zij ook letterlijk deze energiefluctuaties mee ondergaan. Niettegenstaande het mentale oersterk en onwrikbaar zal zijn en blijven, word je in je lichaam, wat nog steeds grofstoffelijk is letterlijk alles gewaar. Ik ga hier niet verder op in, ik kan alleen maar zeggen dat het niet aangenaam was en dat ik hier niemand mee wou opzadelen. Daarom deed ik het al deze jaren alleen en in stilte. Nu is de Aarde aangekomen, om het weer eenvoudig te zeggen in een tijd en plaats, waar de rust spoedig zal weerkeren en ben ik nu wel bereid om alles tot in detail uit te leggen. Vanaf zeer binnenkort zal met “de hulp van alle Lichtwerkers” de Aarde terug zelf kunnen bepalen wat er op haar lichaam gebeurt. Letterlijk. Kon ze dat nu niet meer dan? Dit is toch wat ze me vertelde, ja. Dit vraagt misschien een woordje uitleg. Velen onder ons zijn er van overtuigd dat het Licht zal zegevieren. Deze uitleg is steeds, overal en altijd correct. Licht en Waarheid zijn in wezen hetzelfde. Er is dus “ergens, op een bepaalde plaats” even veel Licht aanwezig als er Waarheid aanwezig is. Kort door de bocht weer, maar ik hou het graag eenvoudig. Vraag jezelf nu af hoeveel waarheid er nog aanwezig is op onze moederplaneet. Er is dus niet veel Licht meer. En dat Lieve Lichtwerkers gaan wij terug halen. Daar bent u voor geboren en dat kunnen we doen. Stel u de aarde voor als de mooie groen-blauwe bol die we kennen van vele afbeeldingen. Neem nu de zon in gedachten. Mooie zomerdag, weinig wolken, dus we zien en voelen de zon. Correct? Licht. Neem nu een gure donkere dag in gedachten. Veel zware wolken. Geen zon. Soms wordt er gezegd, de zon schijnt niet vandaag. Fout, de zon schijnt altijd, maar nu met de vele wolken zien we ze niet. Zo is het ook met het Licht. Het Licht is er niet meer door geraakt of beter gezegd, het geraakte niet meer op Aarde. Interpreteer dit zo letterlijk mogelijk.

Word vervolgd.