maandag 7 januari 2019

Maandag 7 januari 2019 Marjolein Ingrid Soulpursang


 Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, oceaan, natuur en buiten

Maandag 7 januari 2019
Marjolein Ingrid Soulpursang

EEN ORKAANKRACHT AAN ENERGIE RAAST OM EN DOOR ONS HEEN! WE WORDEN IN ELKAAR GEDRUKT EN TEGELIJKERTIJD UIT ELKAAR GETROKKEN OP FYSIEK NIVEAU.

Alsof ons lichaam een kledingstuk is dat uit een overvolle wasmachine komt en volledig in de kreukels zit. We gaan er aan rekken, trekken, uit elkaar schudden tot het ons gegoten zit! Beetje naar links uittrekken, nee toch niet, meer een beetje naar rechts dan proberen; ja al beter , nu naar beneden wat bijtrekken ja lijkt er aardig op.


Het universum schudt, rekt, trekt, trilt, boort, zaagt, kneed, drilt en drukt ons in vorm zoals we bedoeld zijn. Ons ego wordt platgelegd, de mond gesnoerd.

Fysiek is dit voelbaar aan je aanhechtingsbanden van oa je borstkas= expansie van het lichtlichaam [liquor] en galactisch lichaam= verbonden aan het lymfe= heilige geest. De heilige geometrie wordt fysiek nu sterk voelbaar geactiveerd; van je nek[atlas] tot naar de uiterste punten van je ribbenboog en van je stuit tot aan weerszijden van je schouderpunten. Kan heel veel spierpijn en bandenpijn geven en ook in je middenrif nu daar de gestagneerde lymfe op gang wordt gebracht.

Lymfe staat voor het heilige levenswater, maar is gestagneerd geraakt door de minder heilige geesten van het ego.

Chakra 3 bestaat uit 6 spierplaten en ons middenrif komt omhoog als een hoge brug van 6 personages kind, verzorger, redder, gewonde healer, leraar. [chakra 1-6 oftewel het centrale kanaal] Ze verschijnen nu 1 voor 1 uitvergroot in je bewustzijn zodat je ze herkent en mag integreren in je hele persoonlijkheid en oude emoties mag loslaten.

Marjolein Ingrid Soulpursang