dinsdag 1 januari 2019

Dinsdag 1 januari 2019 EEN HEMELSHOGE STIJGING Geschreven door: Marjolein Ingrid Soulpursang

Dinsdag 1 januari 2019
EEN HEMELSHOGE STIJGING
Geschreven door: Marjolein Ingrid Soulpursang

Een push van hier tot oneindig alsof we in het centrum van het heelal worden geschoten. Onze angstmodus kan overuren maken alhoewel dat nergens voor nodig is want we mogen vertrouwen hebben in deze schwung en opgetild worden naar deze prachtige hoge frequenties.


MAARRRRRR ons fysiek lichaam trekt dit amper om deze lichtfrequenties te integreren en het oude geheugen op te ruimen uit onze cellen, vandaar onze fysieke klachten van ascensie. De uitstoot van het oude celgeheugen uit 3D komt in ons emotioneel lichaam=waterlichaam, vandaar de emotionele rollercoasters en overbelaste uitscheidingsorganen!

De nervus vagus [ onze zilveren levenskoord oftewel ; the river of light= je levenspad] geeft al deze ongemakken, hij zat potdicht toen we gingen overleven en gaat nu open en dicht.

Van de angstmodus naar de liefde-licht modus en vertrouwen en vice versa. Ik merk het aan mijn dichtgeknepen keel, hartritmestoornissen en mn hart overslaan, gigantische onrustgevoelens alsof er ieder moment iets gaat gebeuren. Opgejaagd, druk op de borst, misselijk, dizzy, bandgevoel rond kaken en voorhoofd. Dit heeft te maken met alle stress die we in onze cellen hebben opgeslagen van vele levens en generaties.

Letterlijk het aangezicht van onze ouders, voorouders, collectieve opruiming dus.
Je voelt al wat langer dat het niet meer verantwoord is om jezelf uit te putten. Het is belangrijk om je af te vragen of de lasten die jij draagt wel van jou zijn.

En of de karren die je trekt wel karren zijn die je nog langer wilt trekken. Jouw energiepeil zakt, zodra je dingen doet die eigenlijk niet jouw zaak zijn. Dus luister naar je gevoel en voel je niet verplicht om aan een dood paard te trekken. Maak ruimte vrij om je ware zelf te ont-moeten!

Het is pure zuivering wat er nu gebeurt. Haal diep adem en snuif maximaal de zuivere frisse lucht binnen.

Het is vandaag een zeer sterke reiniging en vergt overgave en vertrouwen. We lopen al op ons zielepad en ruimen alles wat ons in de weg staat nu op en dat merk je aan de vele triggerpoints!

De sterkste triggerpoint zit tussen je schouderbladen alsof je wilt opstijgen maar je hebt 1 verlamde vleugel! Je wilt wel naar het licht, maar iets houd je tegen= ego angst want die wil alles bij het oude vertrouwde houden ook al dient het je niet langer en maakt het je nu letterlijk ziek door het ene door het innerlijk conflict tussen ego en hart, tussen denken en voelen.

Het hoofd won altijd, nu we bekaf en uitgeput zijn geraakt van het denken-doen modus, ervaar je heel sterk dit innerlijke conflict. Dankzij deze extreme moeheid worden gedwongen tot overgave en nixen en juist dan komen de geblokkeerde energiestromen eruit in de vorm van vibrationele griep, verstopte holten etc.

Grote opschoning dus!!!

Overgave, water en liefde voor jezelf!

Ik voel mij [eindelijk na alle worstelingen] heerlijk en voel de kracht van deze energie!

Geniet van Ladies of Soul en de eenvoud ipv sociale verplichtingen!
 
Marjolein Ingrid Soulpursang