dinsdag 4 juli 2023

Ashian: Het zit in jou ~ 4 juli 2023 ~ Jennifer Crokaert


Ashian: Het zit in jou

Gechanneld door: Jennifer Crokaert – 29 Juni 2023

Ashian: Groeten en zegeningen voor iedereen die resoneert met deze woorden. We willen een overdracht van liefde voortbrengen, van vrijheid, van erkenning van je Goddelijke kracht.

Het zit al in je. Het 5D kristallijne bewustzijn is al in jou. Het begint bij jou. Jij bent het zaad. Jij bent de ontkieming. Jij bent de vervulling van het plan van de Moeder voor Gaia.

Je bent er al. In de vervulling van het Goddelijk Plan van de Moeder.

Wat je waarneemt is een directe weerspiegeling van je innerlijke reis.

Beste Jennifer, je hebt gesproken over het proces van dood en verdriet bij de overgang van je Vader; met hem stierf ook een deel van jou.

Elke dood die je op aarde ervaart, verandert je, het biedt je de mogelijkheid om verder te gaan dan dat deel van wie je was en nieuwe ruimte te maken voor wie je aan het worden bent. Het maakt deel uit van de cyclus van vernieuwing van de mensheid en nog nooit is dit proces rijker, rijper en gezegender geweest dan in dit nu.

Terwijl ieder van jullie alles weghaalt wat je niet langer dient, in termen van labels, identiteiten, gehechtheden, bezittingen, relaties, locaties… los je de 3D-matrix in jezelf op.

Terwijl de 3D-matrix binnenin wordt opgelost, komt de 5D-matrix van binnenuit tevoorschijn. Je dubbele stier-spin wordt van binnen intenser en voert een heel subtiel, delicaat opruimpatroon uit, om je te helpen terwijl je tevoorschijn komt in je 5D-zelf.

Rupsen hebben de luxe van een cocon waarin ze kunnen transformeren: je transformeert in realtime, in het echte leven.

Je transformeert terwijl je werkt, slaapt, ademt, eet, liefhebt, pendelt, opblaast en kalmeert. Het is nu een constant proces.

Terwijl het proces zich in jou verdiept, begin je de tekenen ervan extern te zien: de 5D wordt zichtbaar om je heen. Eerst wordt het in kleine fragmenten gezien, en naarmate je je vermogen vergroot om de hogere vibratie vast te houden, om je waarheid vast te houden, om in vrede te zijn met alles wat om je heen stroomt, zul je moeiteloos die vibratie om je heen behouden.

Maar hier is het voorbehoud! Dit kan niet worden gedaan door middel van inspanning. Dit is een proces van diepe overgave aan de perfectie van alles wat is, aan je leven, aan je karakter, aan het leven en de karakters om je heen … aan de perfectie van het levenstapijt van de Goddelijke Moeder.

Aanvaarding van Wat Is opent de deur naar overgave, naar vertrouwen op het hogere plan, het hogere vlak. Wanneer je je openstelt voor acceptatie en overgave, kom je in mededogen, wat een aspect is van Goddelijke Liefde. Het is een fijnere vibratie van liefde die de 5D-codes belichaamt.

Dus verwelkom je leven! Gebruik de momenten van vreugde om innerlijke vrede op te merken en te koesteren; gebruik de momenten van wrijving om acceptatie en compassie in jezelf op te merken en te koesteren. De woedende storm is net zo perfect als de zwoele bries.

Jennifer: Goedheid, je was daar goed bezig. Ik kreeg er geen woord tussen! Ik vind het geweldig, dat is echt nuttig.

Ashian: We zijn verheugd jullie allemaal van dienst te kunnen zijn. Jullie zijn heldere, stralende sterren, stuk voor stuk. Wij juichen jullie toe in deze ongekende tijd. We zijn bij jullie allemaal, roep ons aan als we je kunnen troosten en steunen.

Jennifer: Bedankt Ashian.

Kanaal: Jennifer Crokaert

Bron

(C) 2023 Jennifer www.jennifercrokaert.com

Vertaling: wakkeremensen.org