dinsdag 4 juli 2023

Eén Eenvoudige Stap Om Te Ontvangen Van Al Jouw Helpers ~ 4 juli 2023 ~ Daniel Scranton

 

Eén Eenvoudige Stap Om Te Ontvangen Van Al Jouw Helpers

Gechanneld door: Daniel Scranton – 3 juli 2023

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn verheugd om ons met jullie allemaal te verbinden

We ontvangen al jullie verzoeken en we erkennen dat jullie vele redenen hebben om die verzoeken aan ons te doen. We zijn ons ook bewust van de verzoeken die jullie doen aan jullie gidsen en hogere zelven, aan de Bron en aan ieder ander die wil luisteren, omdat we op dit moment zo goed zijn aangesloten op het menselijk collectief bewustzijn.

We weten dat er altijd hulp onderweg is en we weten ook dat sommigen van jullie zich bewust zijn van de hulp die onderweg is. Sommigen van jullie hebben ook het gevoel dat je de hulp mist die naar je toekomt omdat je het vraagt en gewoon omdat wij allen in de hogere rijken graag helpen.

We willen jullie geruststellen dat we altijd een manier zullen vinden. Jullie gidsen, jullie hogere zelven, jullie overzielen en alle andere wezens die verantwoordelijk zijn voor de succesvolle voltooiing van deze reis op planeet Aarde zijn ook gebeurtenissen en omstandigheden in jullie levens aan het orkestreren zodat jullie op de een of andere manier de hulp zullen ontvangen waar jullie om gevraagd hebben en zelfs de hulp waar jullie nog niet om gevraagd hebben.

Zie je, je kunt niet meer gesteund worden en als je erkent dat je die steun hebt, wordt het gemakkelijker voor je ondersteunend personeel om te doen wat ze kunnen en zullen doen om te helpen.

Daarom zijn beoefeningen van dankbaarheid en waardering zo belangrijk. Want door degenen die je moet bedanken te bedanken, erken je alle helpers en alle hulp die je hebt.

Die erkenning ontspant je en opent je om te ontvangen.

Je denkt misschien, in zeer menselijke termen, dat als je dankbaar bent, de welwillende wezens je dankbaarheid zo zullen waarderen dat ze je meer zullen geven, maar zo werkt het hier niet. Zo werkt het daar.

Je hoeft alleen maar de controle over te geven en te weten dat je niet alles hoeft te doen, en je begint automatisch meer hulp te ontvangen voor waar je ook mee worstelt in je levenservaring.

Wanneer goedbedoelende leraren en wezens je zeggen dat je moet loslaten, zeggen ze niet alleen dat je je gehechtheden en oordelen moet loslaten, maar ook dat je het idee moet loslaten dat je alles zelf moet doen en controleren.

Je bent er voor de rit, voor de reis, en als je loslaat en je overgeeft, kun je achterover leunen en wat meer van het landschap genieten.

Besef dat problemen zichzelf vaak oplossen en dat er mensen uit het niets opduiken om je held te zijn, om je engel in levende lijve te zijn, en dat je niets had kunnen doen om die persoon in je verbeelding tevoorschijn te toveren, omdat je niet eens wist dat het mogelijk was en niet eens wist dat ze bestonden.

Maar soms nemen helpers een fysieke vorm aan, omdat ze een ingeving krijgen om naar je uit te reiken of hun helpende hand te bieden in jouw tijd van nood.

Dus zie je, je hoeft het niet allemaal zelf te doen, en je hoeft het ook niet allemaal op een rijtje te hebben, maar als je erkent dat je erom gevraagd hebt, dat er hulp onderweg is, en dat je zoveel helpers om je heen hebt, dan kun je ontvangen, en je kunt zoveel meer ontvangen dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

We zullen allemaal onze rol blijven spelen voor jullie allemaal, en wanneer je erkent dat het jouw rol is om hulp te ervaren en dan te ontvangen, zul je een leven van vreugde, vrijheid en creativiteit beginnen te leiden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben ervan genoten om met jullie in contact te komen.”