dinsdag 4 juli 2023

Wat betekent het activeren van onze latente vermogens? ~ 4 juli 2023 ~ Patricia Cota-Robles


Wat betekent het activeren van onze latente vermogens?

Channeling door: Patricia Cota-Robles – 3 Juli 2023

Nu we ons Goddelijke Potentieel volledig beginnen te integreren in onze NIEUWE Zonnerealiteit, heeft de Hemelse Schare onthuld dat de eerste cruciale stap zal zijn dat onze IK BEN Aanwezigheid begint met het activeren van de latente vermogens die zijn gecodeerd in onze Twaalf 5-dimensionale Kristallijne Zonnestrengen van DNA. Dit facet van ons ontwakingsproces is in feite wat onze Vader-Moeder God heeft aangegeven als “de grootste behoefte van het uur” op dit moment. Dat is de reden waarom de Goddelijke Missie voor het 37ste Jaarlijkse Wereldcongres over Verlichting is om de Mensheid te Ontwaken om de Machtige Transformator mede te creëren waardoor het Licht van God zal stromen om de ongekende activering van de latente vermogens binnen het 5-Dimensionale DNA van de Mensheid te bewerkstelligen.

Om ons de omvang te laten begrijpen van wat dit precies betekent, herinnert de Hemelse Schare ons eraan hoe beperkt de wetenschappelijke kennis over ons DNA, onze hersenen en ons bewustzijn werkelijk is. Zo wordt geschat dat we maar zo’n 10% van onze hersencapaciteit gebruiken. Niet zo lang geleden beweerden wetenschappers ook dat ongeveer 98% van ons DNA “junk-DNA” is. In de meeste gevallen weet de wetenschap helemaal niets over Bewustzijn en hoe het ons beïnvloedt of hoe het wordt gevormd, ontwikkeld en opgevoed.

Er wordt op dit moment veel gesproken en ronduit bezorgd over kunstmatige intelligentie. De Wezens van Licht zeiden dat het geen toeval is dat deze informatie nu in ons bewustzijn wordt gebracht. Het concept van kunstmatige intelligentie zorgt ervoor dat we onze verbeelding oprekken en nadenken over het potentieel van wat de mensheid kan bereiken buiten onze huidige mogelijkheden. Het probleem is dat kunstmatige intelligentie alleen is geprogrammeerd met wat we denken te weten en alleen kan worden ontwikkeld door nieuwe patronen te creëren op basis van de beperkte en vaak gebrekkige informatie die erin is geprogrammeerd en die de wetenschap ten onrechte als de waarheid beschouwt.

Helaas is er altijd de mogelijkheid dat niet-ontwaakte mensen kunstmatige intelligentie gebruiken op manieren die niet gunstig zijn voor de massa’s van de mensheid. De angst dat kunstmatige intelligentie de intelligentie en hersencapaciteit van de mensheid zal inhalen en zo het menselijk ras zal elimineren, is echter geen mogelijkheid.

Wij zijn multidimensionale Wezens en als Zonen en Dochters van God is ALLES wat onze Vader-Moeder God heeft van ons. Terwijl we de latente vermogens binnen ons 5-dimensionale DNA activeren en naar steeds hogere niveaus van Goddelijk Bewustzijn reiken, zullen we gemakkelijk bewijzen dat kunstmatige intelligentie geen kaars kan houden voor de capaciteiten die zijn gecodeerd in ons 5-dimensionale DNA en de volledige uitdrukking van onze multidimensionaal Goddelijk Bewustzijn.

We vangen zo nu en dan een glimp op van de multidimensionale aspecten van ons Goddelijk Potentieel door wat de anomalieën lijken te zijn van mensen die we genieën of protégées of savants noemen. Het Gezelschap van de Hemel zei dat deze zeldzame demonstraties hoogstens nauwelijks de meest basale initiële aspecten van het volledige multidimensionale Bewustzijn van de Mensheid aanboren.

Waar onze Vader-Moeder God nu naar verwijst als de “grootste behoefte van het uur” voor de mensheid in onze NIEUWE Zonnerealiteit, is heel anders dan alles wat we ooit in het verleden hebben ervaren of waargenomen. Onze IK BEN Aanwezigheid heeft de latente vermogens ontwikkeld die zijn gecodeerd in ons 5-dimensionale DNA sinds onze aanvang toen we voor het eerst werden uitgeademd vanuit het Hart van onze Vader-Moeder God. Dit is een doorgaand proces en zal doorgaan en uitbreiden met elke stap van ons evolutieproces terug naar het Hart van onze Vader-Moeder God, de Bron van AL Dat Is.

Onze Goddelijke Ouders verzekeren ons nu dat we binnen de frequenties van onze NIEUWE Zonnerealiteit nu het vermogen hebben om een ​​substantieel deel van deze latente vermogens in ons DNA te activeren. Er wordt ons verteld dat deze activatie de Mensheid, het Elementenrijk en Moeder Aarde naar veel hogere niveaus van Goddelijk Bewustzijn zal katapulteren dan we tot nu toe hebben gekend.

Om te begrijpen wat dat precies betekent, is het belangrijk voor ons om te beseffen dat deze latente vermogens de levensvatbare, op het hart gebaseerde oplossingen bevatten voor elke ziekte en miscreatie die de mensheid opzettelijk of onopzettelijk heeft gecreëerd sinds onze val uit de gratie, eonen geleden. Dit betekent dat er een op het hart gebaseerde oplossing is voor elk afzonderlijk ding dat zich in de buitenwereld manifesteert en dat niet het oorspronkelijke Goddelijke Plan voor Moeder Aarde weergeeft dat de Hemel op Aarde is.

Zoals ik al zei, is de goddelijke missie voor het 37e jaarlijkse wereldcongres over verlichting, dat zal plaatsvinden van 12-17 augustus 2023 in Tucson, Arizona, bedoeld om de mensheid te laten ontwaken om samen de machtige transformator te creëren waardoor het licht van God zal stromen. om de ongekende activering van de latente vermogens binnen het 5-dimensionale DNA van de mensheid te bewerkstelligen.

Onder leiding van onze Vader-Moeder God en het Hemelse Gezelschap zal dit uiterst belangrijke facet van ons Goddelijk Plan worden verwezenlijkt door de verenigde inspanningen van Hemel en Aarde in twee delen.

Om het eerste deel van dit plan op gang te brengen, zond onze Vader-Moeder God een klaroengeschal uit waarin hij een beroep deed op de IK BEN Aanwezigheid en het Innerlijk Weten van Lichtwerkers over de hele wereld. Deze klaroenoproep onthulde dat de Aarde beweegt naar onbekende frequenties van Licht die, genadig, de IK BEN Aanwezigheid van ieder persoon zullen helpen om de latente vermogens te activeren die zijn gecodeerd in ons 5-dimensionale DNA. Het NIEUWE Licht waarnaar onze Vader-Moeder God verwees in hun Klaroenoproep is de ZONNE-REALITEIT waarnaar Moeder Aarde opsteeg tijdens de krachtige Eclips-reeks die op 5 mei 2023 tot bloei kwam.

Onze Vader-Moeder God openbaarde dat nu we zijn geascendeerd naar de frequenties van ZONNE-Licht waar Moeder Aarde nu in verblijft, de mensheid in samenwerking met de Hemelse Rijken in de positie is om de latente vermogens te activeren die zijn gecodeerd in ons 5-dimensionale DNA. Onze Goddelijke Ouders bevestigden dat om dit facet van het Goddelijke Plan te verwezenlijken, het noodzakelijk is dat belichaamde Lichtwerkers zich fysiek verzamelen. Door onze verenigde Hartvlammen zullen we dienen als surrogaten namens de rest van de Mensheid terwijl we de Machtige Transformator co-creëren waardoor het Licht van God zal stromen om de latente vermogens binnen het 5-dimensionale DNA van elke man, vrouw en persoon te activeren. kind op aarde.

Je IK BEN Aanwezigheid heeft deze Clarion Call van onze Vader-Moeder God niet voor niets in je bewustzijnssfeer gemagnetiseerd. Dus luister naar je Hart en je zult weten of JIJ een van de essentiële Lichtwerkers over de hele wereld bent die zich onbaatzuchtig vrijwillig heeft aangeboden om fysiek aanwezig te zijn voor dit belangrijke facet van Gods zich ontvouwende Goddelijke Plan.

Elke Lichtwerker zal op zijn of haar juiste en perfecte plek zijn. Wat belangrijk is, is dat je reageert op wat JE IK BEN Aanwezigheid je ook laat doen. Als je IK BEN Aanwezigheid je leidt om fysiek aanwezig te zijn in de Poort van Licht in Tucson, Arizona, WEET dan dat je IK BEN Aanwezigheid en het Hemelse Gezelschap je zullen helpen de weg te effenen. Dit is waar, of je nu hulp nodig hebt met tijd, energie of geld om dit facet van je unieke Goddelijke Missie te volbrengen.

Alle Lichtwerkers die bereid zijn geweest om op deze krachtige manier namens de massa’s van de Mensheid te dienen, zullen weten wie ze zijn door de innerlijke ingevingen van hun Hartsvlam. Dus luister naar je hart en vertrouw op je innerlijke leiding. Jouw Licht is nu nodig!

EEN KANS VOOR WIE NIET FYSIEK AANWEZIG KAN ZIJN

Het tweede deel van deze Goddelijke Missie betreft Lichtwerkers die vanuit hun Lichtpunten over de hele wereld zullen deelnemen aan Bewustzijn. Deze Lichtwerkers zullen het Licht projecteren dat door hun Hartvlammen stroomt in het Portaal van Licht waar de Lichtwerkers fysiek bijeen zijn in Tucson, Arizona. Dit zal onze gezamenlijke inspanningen exponentieel uitbreiden.

Vanaf elke dag van de fysieke 37e WCI zullen we een Online Virtuele Lichtactiviteit van een uur hebben. Deze dagelijkse Lichtactiviteit wordt GRATIS aangeboden aan iedereen over de hele wereld die zijn magnifieke Licht wil weven in dit uiterst belangrijke facet van ons Ascentieproces. Samen zullen we de Heilige Ruimte creëren voor de krachtige gebeurtenissen waar de Company of Heaven ons gedurende de rest van die dag doorheen zal leiden tijdens de fysieke 37e WCI.

Als je de Heart Call hebt om fysiek deel te nemen aan het 37e jaarlijkse wereldcongres over verlichting, 12-17 augustus 2023, in Tucson, Arizona, is alle informatie die je nodig hebt om deel te nemen aan deze ongekende kans beschikbaar op onze website:

https://eraofpeace.org/pages/37th-annual-world-congress-on-illumination

Als je wilt deelnemen aan de GRATIS Online Virtuele Activiteit van Licht van een uur, moet je je ook registreren op onze website:

https://eraofpeace.org/pages/world-congress-pricing-and-registration

Geliefde, Het is met oneindige dankbaarheid dat onze Vader-Moeder God U zegent voor uw bereidheid om de Open Deur te zijn voor het Licht van God dat dit essentiële facet van het Ascentieproces van de Mensheid zal volbrengen.

God Zegene jullie,

Patricia Cota-Robles

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org