zaterdag 22 oktober 2022

Van 3D naar 4D en 5D: onze batches ~ Door Lev


Van 3D naar 4D en 5D: onze batches

Na de herfst-equinox op 21 september 2022 versnelden de gebeurtenissen op het Subtiele Vlak dramatisch. Vandaag, half oktober, heeft het 4D hoogvibrerende etherische veld op aarde 73% van detoekomstig volume.
Velen, die in drie- en vierdimensionaliteit zijn, voelden fysiek de 4D-groei, die zich manifesteerde als krachtige energie-informatieve stralen in de ruimte van de aarde, die een actieve invloed hadden op de horizontale en verticale energie-uitwisseling van absoluut alle bewoners van de planeet.
Er is nog maar 27% over voordat de definitieve 100% stabilisatie is voltooid, dat wil zeggen nogal wat voor de volledige lancering van 4D Matrix en de introductie van de basisprogramma's voor mensen die naar de vierde dimensie gaan.
Vandaag, op zielsniveau, is de bevolking van de planeet verdeeld in drie scenariovectoren. En elke groep heeft zijn situaties, volgens hun vibraties: 3D-gebeurtenissen, 4D-gebeurtenissen en 5D-gebeurtenissen.
Een aanzienlijk deel van de aardbewoners zijn nog steeds 3D-mensen die laagfrequente energieën blijven uitstralen. Op deze frequenties verandert bijna niets, maar herhaalt het zich alleen. In alle tijden waren het in dit frequentiebereik de oorlogen, catastrofes, wereldwijde epidemieën en wereldwijde overstromingen. Zelfs als de beschaving technisch zeer geavanceerd is, maar niet spiritueel georiënteerd (zoals het derde Atlantis), zou ze niet kunnen overleven, de wet van karma leidde tot haar dood.
Er is maar één uitweg voor ieder van ons – om onze vibraties na de aarde te verhogen, en geen dierlijke frequenties van de derde dimensie uit te zenden. In 3D kan alleen de beschaving van technogeek bestaan, dit is het gecontroleerde en beheerde gebied. Tijdens de Overgang naar de vierde dimensie zijn andere Goddelijke regels en het niveau van bescherming van kracht.
Als onze frequenties op het 3D-niveau zijn, betekent dit dat we onder de jurisdictie vallen en ondergeschikt zijn aan 3D Matrix, de inductie- en rekruteringsruimte. In dit geval kunnen we nergens heen om van de aarde weg te rennen en kunnen we planetaire problemen niet oplossen. 'Horizontaal', waar we ook gaan, we zullen overal de wetten van de dualiteit gehoorzamen, die zo is aangescherpt dat we ALLEEN lage energieën produceren waarmee het en zijn scheppers hun bestaan ​​in stand houden.
Twee jaar geleden begonnen mensen steeds actiever wakker te worden en over te schakelen van het oude Matrix-bewustzijn naar een nieuw, 4D planetair netwerk. Het heeft de toekomst van hen en hun families radicaal veranderd, dankzij het aanhoudende en harde innerlijke werk.
Als we al verbonden zijn met het 4D-netwerk, dan ontvouwt ons leven zich volgens een nieuw scenario, ondanks dat we dragers zijn van gemengde batches van programma's (3D en 5D tegelijkertijd). We vallen onder de strengere voogdij van mede-scheppers en Hogere Lichthiërarchie.
De 4D-matrix is ​​geprogrammeerd om onze bescherming te verbeteren, naar een nieuwe dimensie te gaan en ons te beschermen tegen fouten van anderen. We produceren geen lage frequenties met onze gedachten en emoties en behoren niet langer tot de oude, 3D-wereld. We kunnen en moeten laagfrequente broeders helpen om uit moeilijke, barre levensomstandigheden te komen, maar niet om voor hen te sterven.
Om "verticaal" te upgraden, moeten we onszelf en ons bewustzijn blijven veranderen, de vibes verhogen, wat het gemakkelijker zal maken om eerste batches van vierdimensionale programma's en vervolgens vijfdimensionale programma's te laden. Dit is de enige manier waarop we ons levensscenario kunnen veranderen.
Als de vijfde dimensie al voor ons beschikbaar is, dan zullen Co-Creators ons opnemen in hun grondteam en haar werk, dat zich ver buiten onze planeet uitstrekt. Ze doen ook veel op aarde. Ze gaan bijvoorbeeld door met het bouwen van vijfdimensionale lichtsteden. Er zijn er al tientallen, waar we binnenkort naartoe gaan, en anderen met ons helpen overplaatsen.
In 5D kunnen we wetenschapssteden, laboratoria, nieuwe vormen van onderwijs en kunst creëren. Of om vierdimensionale revalidatiecentra te bouwen voor het herstel van Lichtstrijders en Lichtwerkers na zware operaties, waarover DNI veel vertelt. De herstructurering van de aarde zal niet binnen zes maanden eindigen en zal doorgaan totdat het veld volledig is vrijgemaakt van lage frequenties.
Batches van vierdimensionale programma's die op 21 september 2022 naar het veld van de aarde zijn geüpload, zullen actief werken tot 2025, wanneer het de bedoeling is om de vijfde dimensie volledig te openen, nadat ze eerder het zachte in ons hebben geladen.
Afhankelijk van de gebeurtenissen kan dit vroeg of laat gebeuren, maar het is in ieder geval al onvermijdelijk. De deur naar een totaal andere realiteit van de vijfde dimensie zal voor onze beschaving opengaan.
Net als bij fusie vindt dit proces al plaats in twee grote stromen. Een daarvan is op het niveau van mensen, individueel en in groepen. De tweede is op het gebied van mineralen, planten en dieren.
Voor elke persoon blijft het transitiescenario strikt individueel. Mensen van de derde, vierde en vijfde dimensie zijn altijd tegelijkertijd op aarde aanwezig geweest.
Er zijn 3D-mensen die op dierlijk niveau leven en batches van laagfrequente programma's uitwerken, erg primitief en zwaar.
Er zijn persoonlijkheden met een 4D-frequentie die hogere relaties en taken met meerdere componenten hebben ingebed in hun levensscenario's.
Er zijn mensen met 5D-programma's die toen rechtstreeks naar de vijfdimensionale ruimten van de aarde verhuisden, als de bewoners van de Shambhala. Uiterlijk hebben ze een gewoon lichaam, maar van binnen zijn alle organen etherisch, wat we zullen hebben als we naar dit niveau gaan.
Onder verschillende programma's krijgen we verschillende energieën, met verschillende frequentiespectrum en sterkte. In degenen die hun programma's op dierniveau beëindigen, worden de oude 3D-codes op nul gezet en worden batches van vierdimensionale programma's geladen. Ze herbouwen het lichaam voor 4D-dimensionaliteit, waarna ze toegang hebben tot de “verticale” energieën van hogere trillingen en Intelligentie.
Hoe gebeurt dit precies?
We veranderen de instellingen in de hersenen, als in een telefoon, dit activeert zelfs het neurale netwerk op een subtiel vlak. Op een gegeven moment worden we een ander mens en gaan we anders denken.
Direct na het wijzigen van de instellingen mogen we echter nog niet het externe circuit in, omdat alle energie eerst moet werken voor de morphing van het lichaam. Onze bio-materie zal decomprimeren, bloed zal transformeren, nieuwe DNA-strengen zullen worden geactiveerd en de psyche, intenties en levensdoelen zullen veranderen.
We zijn als een pop in een cocon, die van binnen in een vlinder verandert. Door gewone dingen te doen, zonder het werk te onderbreken, zijn we tegelijkertijd 'zwanger' van onszelf, al anders, opnieuw geboren. Volgens de bijgewerkte batches zullen we muteren in een ander wezen, dat dan zal gaan leven volgens de nieuwe 4D-programma's.
Deze procedure duurt meestal negen maanden, wat op aarde de optimale tijd is voor de geboorte van een nieuw mens. Na mutatie, een cocon, een beschermend krachtveld of een barrière, wordt er een sluier van ons afgeworpen. En de multidimensionale energieën van het Enkelvoudige Veld van het Absolute komen ons binnen met een krachtige stroom.
Wat zijn batches van vierdimensionale codes? Dit zijn zachte instellingen voor het lichaam en de psyche, die in een ongebruikelijke modus zullen functioneren. Ze zijn te vergelijken met een boom. De wortels blijven in de derde dimensie. De stam met uitgestrekte takken is in 4D. De punt verankert zich in de vijfde dimensie.
3D-programma's dwongen ons om energieën van verschillende polariteiten te genereren, positief en negatief. Wij zijn hun dragers; ze waren op celniveau met ons verbonden.
Batches van 5D-programma's werken alleen op positieve hoogfrequente energieën. We kunnen niet naar het hogere niveau tillen als we de software van de negatieve polariteit niet volledig van onszelf ontladen, niet de dualiteit in onze gedachten en emoties kwijtraken.
We moeten ons fysiek en mentaal voorbereiden om rein te zijn van alle lage attitudes, overtuigingen en acties. Om te leren herkennen wat goed en kwaad voor ons is, en dit laatste resoluut los te laten. Om lichaam en ziel te zuiveren, zullen we afscheid moeten nemen van vele gehechtheden en gewoonten die ons vernietigen.
Het is niet gemakkelijk voor 4D-mensen om hier en nu te leven. Dit zijn veel mannen met een dubbele nationaliteit: 3D-landen en 5D-landen tegelijk. In de 5D-staat, waar ze zich voorbereiden om te verhuizen, leven mensen in liefde, respect en creativiteit. Deze wereld is van gelijkgestemde Lichtwezens, en daarom in alle opzichten veilig voor ons. Daar zullen we voor altijd vergeten wat woede, haat, afgunst en rivaliteit zijn. Angst zal voor altijd uit ons leven verdwijnen.
In afwachting van de opening van 5D moeten we echter enige tijd leven volgens de wetten van de lagere, 3D-staat. Dit betekent ervoor werken, “belastingen” betalen in de vorm van het genereren van multipolaire energieën….
Het maakt niet uit hoe de vierdimensionale ruimte dichter bij ons komt als een transitstadium en toegangspoort tot de vijfde dimensie, de 3D-matrix melkt ons nog steeds uit, neemt zijn steekpenningen van ons af en ontglipt negatieve gebeurtenissen. Dit manoeuvreren tussen twee scenario's van ons leven is vaak vermoeiend, en velen van ons, van het 4D-niveau, keren vrijwillig terug naar 3D.
Maar ze maken een grote fout. Alleen door koppig vast te houden aan wat is bereikt, binnen de vector op 5D te blijven, geduldig onze frequenties te verhogen, zullen we eerder vroeger dan later een kritiek trillingsniveau bereiken en overschakelen naar 5D-programma's. De batches zijn opgezet om uitsluitend hoogfrequente, positieve energieën te produceren.
Dit is nog nooit eerder op aarde gebeurd. De planeet zat strak op dierlijke energieën en kon de derde dimensie niet verlaten. Daarom hebben Co-Creators altijd persoonlijke evolutieprogramma's ontwikkeld voor 4D- en 5D-mensen.
In december 2021 verliet de Aarde de gesloten, geïsoleerde ruimte van het 3e Universum, gevuld met multipolaire, tegengestelde energie, en bereidt zich voor om de nieuwe binnen te gaan, de 4e, waarop het Absolute en de Allerhoogste Hiërarchen van het Pleroma zich voorbereiden.
Daarom laadden ze eind december 2021 de massa's codes en programma's van de vierde dimensie op aarde. De afgelopen negen maanden is onze planeet "chrysalis" en geboren.
Op 21 september 2022 eindigde de interne mutatie. De planeet is uit de cocon tevoorschijn gekomen en is nu actief bezig met het verder upgraden, volgens nieuwe taken en doelen, en brengt ons, haar bewoners, naar een Nieuwe Wereld. Gaia tolereert niets en niemand meer op haar territorium dat niet is afgestemd op haar hoge vibraties. Nu is het alleen haar territorium.