zaterdag 22 oktober 2022

De energie van dit moment ~ Martha Krul


De energie van dit moment

Het "liften" van onszelf en van de planeet gaat nog steeds door. Nog steeds stijgen wij met elkaar naar nieuwe energie vormen en energie lagen.

De levens en mogelijkheden die wij kennen vanuit het oude Atlantis en Lemuria komen steeds dichterbij. Het omvat zoveel, dat wij daar de reikwijdte nog nauwelijks van overzien. Wil dat ook niet. Laat details binnenkomen en onderzoek die tot in de diepte en voel of je ze nog herkent.

Je zal zo naar je oude kennis worden geleid. Oude kennis die nu weer van toepassing wordt. Denk vooral niet in grenzen. Daarmee zou je jezelf zo te kort doen. Trek open die oude kasten en voel wat er allemaal al levens lang op je heeft liggen wachten.

De heftigheid van de energie zit niet in afzonderlijke onderdelen van die energie, maar in het totaal. Vandaag een bijzondere datum 22/10/22 en dat is de energie krachtig.

----> Fotonen energie dichtheid: 12,20 protonen/cm 3:

Duizeligheid als gevolg van nervus vagus activatie, wazig zien, keelproblemen en hoge pieptonen horen. Een duidelijk signaal. Op het moment dat je deze hoge tonen hoort weet je dat er weer een zonnestorm op komst is. Hoger hart activatie is ook tijdens een zonnestorm vaak voelbaar. Dit kun je merken aan een hoge hartslag, hart fladderen of hartritme stoornissen.