maandag 24 oktober 2022

Tekenen, Symbolen & Synchroniciteiten & Wat Ze Betekenen ~ 24 oktober 2022 ~ Daniel Scranton

Tekenen, Symbolen & Synchroniciteiten & Wat Ze Betekenen

Gechanneld Door: Daniel Scranton – 20 Oktober 2022

Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. Wij zijn verheugd om met jullie allen in contact te komen.

We blijven toezicht houden op de algehele trilling van het menselijke, collectieve bewustzijn en zijn heel tevreden met jullie vooruitgang daar op Aarde. We zien dat jullie allemaal krijgen wat jullie nodig hebben van jullie gidsen, jullie helpers, jullie galactische teams en alle leden van de zielenfamilie die jullie in niet-fysieke vorm om je heen hebben. Jullie werken echt al als een collectief terwijl jullie je in de fysieke vorm bevinden. Jullie zijn echt niet afgescheiden van geen van de wezens die jullie helpen, en wat we daar op Aarde zien gebeuren is dat steeds meer mensen zich openstellen voor de hulp die hun altijd ter beschikking staat.

Mensen beginnen de betekenis van een teken of synchroniciteit te herkennen en zijn meer geneigd hun innerlijke, intuïtieve leiding te volgen, en dat verhoogt de trilling van het bewustzijn daar op Aarde. Jullie allen die ontwaakt zijn, leiden de mensheid op die manier. Jullie zijn steeds meer geneigd anderen te vertellen over jullie ervaringen, en door dat te doen helpen jullie heel veel mensen om te begrijpen wat zij ervaren. Jullie kunnen anderen laten zien dat een synchroniciteit normaal is door hun te vertellen wat de synchroniciteit voor jou betekent.

Degenen die nog moeten ontwaken zijn soms zelfs bang voor de synchroniciteiten die ze ervaren. En dus is dit ook een manier waarop het Ontwaakte Collectief de rest van de mensheid helpt. Blijf jullie verhalen vertellen, schrijf jullie boeken, jullie blogs en maak jullie video’s, want jullie maken het gemakkelijker voor anderen om jullie te vinden, zodat ze kunnen horen wat jullie hebben te delen en wat jullie hebben ontdekt.

De meeste mensen zijn tot op zekere hoogte gedesillusioneerd geraakt door wat voor overtuigingen ze met hun opvoeding ook hebben meegekregen en zijn op zoek naar leiding van hen die die wijsheid in zich hebben. Wijsheid komt van ervaring en jullie allemaal hebben meer ervaringen opgedaan dan de gemiddelde mensen vanwege de keuzes die jullie hebben gemaakt. Daarom hebben jullie hun veel te bieden. Jullie kunnen anderen de weg wijzen naar hun innerlijke leiding door te demonstreren hoe jullie het doen, waar jullie naar zoeken en waar jullie naar luisteren, en jullie zullen merken dat meer mensen gefascineerd zijn door die tekenen en symbolen dan jullie zouden denken.

Je kunt een boek niet beoordelen aan zijn omslag en je kunt niet aan iemands uiterlijke verschijning afleiden of ze open staan voor de aard van de overtuigingen die voor jullie waar zijn. Sommigen van jullie geven te kennen dat jullie bang zijn om te worden bespot of uitgelachen en dat zal zeker gebeuren. Daar hebben jullie geen controle over, maar jullie hebben altijd controle over hoe jullie op anderen reageren. Weet wie je in essentie bent en ontleen daar je zelfvertrouwen aan. Weet dat ieder ander ook voort komt uit de Bron en alleen zijn of haar rol speelt, de rol die jij hun hebt gevraagd te spelen; dan zal niets jullie vertrouwen in jullie waarheid doen wankelen.

En wanneer jullie dat punt bereiken, en wanneer jullie die zekerheid hebben, zullen de mensen anders op jullie reageren. Ze reageren anders wanneer jullie niet uit zijn op hun goedkeuring en wanneer het jullie niet kan schelen of ze geloven in wat jullie zeggen. De beste manier om iemand anders te laten zien hoe het universum werkt, is door te leven naar de waarheden waarvan jullie hebben ontdekt dat ze waar zijn. Laat ze jullie in actie zien en beschrijf dan voor hen wat er gebeurt en hoe jullie het doen, hoe jullie de ervaringen manifesteren die jullie willen hebben.

Jullie hebben allemaal zo veel aan jezelf gewerkt, en jullie, die dapper genoeg zijn en de moed hebben jezelf te laten zien en je waarheid te spreken, jullie helpen het bewustzijnsniveau daar op Aarde te verhogen en van wat wij kunnen zien zal die trend zich voor de rest van 2022 voortzetten.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we vonden het fijn met jullie in contact te komen.

Vertaling: Chandra / voor wakkeremensen.org