zondag 23 oktober 2022

Hallo lieve lieve mensen ~ Amy Angel Kgwedi


Hallo lieve lieve mensen

Hier ben ik weer!! Na wat zelfzorg en ‘conconnetjes’ time, heb ik helemaal zin om er weer in te vliegen!
Wat er nu aan het gebeuren is, gaat wel heftig zijn, maar je moet echt vertrouwen dat het goed komt. Ik ben daar heel zeker van. Je mag echt niet bang zijn. Het is slechte energie dat er al heel lang in zit en eindelijk uit de aarde gaat.

Er zijn momenteel veel mensen die zich niet meer lekker voelen hier op aarde. Het is belangrijk dat ze genoeg tijd maken voor zichzelf en zo hun opdracht gaan vinden waarvoor ze gekomen zijn. Dat maakt de mensen sowieso weer gezond en gelukkig.

Er zijn ook meer mensen die nu sterven. Dat is omdat de bovenwereld heel veel werk heeft met de Nieuwe Wereld op Aarde te zetten en deze mensen nodig heeft om vanboven mee te helpen in de verschillende werelden ipv op de aarde. Ik heb dat stiekem ook heel soms gewild, want ik wilde ook terug van boven meewerken, dan heb ik echt heimwee, maar dan besef ik weer dat ik hier een grote opdracht heb en hier ook heel veel zin in heb!

Er zijn ook meer en meer mensen die hun opdracht gevonden hebben en anderen kunnen helpen! Joepie!

Het blijft ook heel belangrijk dat wat je wilt, ook kunt voorstellen en erin gelooft dat dit snel gaat komen. De aarde en alle anderen (zichtbaar of onzichtbaar) rondom jou voelen dit als je zo denkt en zo kunnen ze allemaal met jou meewerken om sneller je dromen te laten uitkomen!

Hoe de nieuwe wereld er uit zal zien, heb ik verteld bij de seminarie 'micro-society network' van Roy en Briony. Een samenvatting ervan vind je in dit filmpje:

Heel heel veel liefs en een hele grote dank je wel voor wat jullie doen!
Amy xxx

PS: binnenkort gaan we weer een lezing doen in Elaisa! Het zal een Kerst-editie worden Hierover snel meer!