maandag 24 oktober 2022

Afstemmen Op Ons Oneindige Wezen ~ 24 oktober 2022 ~ Kenneth Schmitt

Afstemmen Op Ons Oneindige Wezen

Door Kenneth Schmitt – 20 oktober 2022

Levend in een oceaan van leven zijn we ontworpen om bij te dragen aan de verbetering ervan. Genieten van het leven is onze natuurlijke staat van zijn. Om ons begrip en mededogen te verdiepen, kozen we ervoor ons realistisch bezig te houden met het rijk van de dualiteit, dat we in onze natuurlijke staat niet serieus konden nemen. We moesten een aparte ruimte in ons bewustzijn creëren, door onze menselijke expressie beperkende overtuigingen op te leggen. We leven nog steeds in ons hele bewustzijn, het bewustzijn van de Schepper van alles. Als we dat willen, kunnen we ons bewustzijn openen voor onze natuurlijke uitgestrektheid door opzettelijk onze beperkende overtuigingen over onszelf op te lossen via ons intuïtief weten. Ons menselijke zelf is een uitdrukking van ons grotere multidimensionale Zelf, dat we niet kennen in ons ego-bewustzijn.

Het is ons intuïtieve bewustzijn dat ons het vermogen geeft ons ware Zelf te kennen. Als ego-bewuste mensen hebben wij ons zo laten afleiden door de stimulerende energiepatronen van de wereld om ons heen, dat wij ons grotendeels niet bewust zijn geweest van onze intuïtieve leiding. In onze beperkende overtuigingen herbergen we diep van binnen beperkende, negatieve energiepatronen. Door serieuze introspectie kunnen we leren waar we ze verbergen. Het zijn gehechtheden aan parasitaire processen die onze levenskracht opslokken en ons in angst en onbehagen houden. Als we ons eenmaal bewust zijn van hun aanwezigheid en hun doel, kunnen we ze loslaten en onze vitaliteit en grotere creatieve kracht terugwinnen.

Hoewel onze gehechtheid aan beperkende overtuigingen over onszelf noodzakelijk is geweest om in het beperkte compartiment van het bewustzijn van het rijk der dualiteit te kunnen leven, kunnen we via onze intuïtie beseffen wat ze zijn. Ons intuïtief weten is onze weg naar het realiseren van onze uitgestrektheid. Er zijn vele manieren om ons bewustzijn ervan te vergroten. Rustig zijn in de natuur terwijl we de energieën om ons heen overwegen en ons bewustzijn openen voor de diepte van het Zijn in alles. We kunnen een diepe meditatietechniek leren, die ons op één lijn kan brengen met de energie van het hart van ons Zijn. We kunnen zingen vanuit de energie van ons hart, omdat we die kunnen voelen. Inspirerende muziek kan ons helpen onze trillingen te verhogen en ons bewustzijn te openen voor een rijk van hart-voelende energie.

Zodra we ons ervan bewust zijn dat we een hogere dimensie van energetica kunnen kennen, kunnen we de realiteit ervan intuïtief beseffen. Wanneer we dit aanvaarden, kunnen we leven in universeel bewustzijn. Het is een kwestie van het ontwikkelen van gevoeligheid en vertrouwen in ons intuïtief weten, dat voortkomt uit het bewustzijn dat ons schept en ons onze levenskracht geeft. Het is onbeperkt in wat het voor ons kan doen via de energie van ons hart, en het is alles wat we nodig hebben om een overvloedig, bevredigend leven te leiden in dienst van de schepping en verbetering van al het leven.

Kenneth Schmitt

Vertaling: wakkeremensen.org